icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

emily_666
6. mar 2014

@luciaobrocnikova ja som kupovala cez net, majú aj tam kde sa rozmnožujú kľúče a v železiarstve

sliver
6. mar 2014

@luciaobrocnikova u mňa sa tiež nemusíš trápiť lebo som ich kupovala teraz kvoli knižkám 😉 takže ich mám 100ks 😀 😀 😀 dám si tam krúžky sama 😉

iivkaa1
autor
6. mar 2014

@sliver ajoj a pls kolkp ta stali kruzky,lebo aj potrebujem....len pre info dik
🙂

sliver
7. mar 2014

@iivkaa1 cez moninku v druhej výmene ked robila objednávku z opitecu http://www.opitec.sk/stavebnice-kreativne-sady/...

vmb
7. mar 2014

@luciaobrocnikova knižka vyzerá super, ja sa prispôsobím, nemusíš mi kupovať krúžky, nech sa ti to zbytočne nepredraží.

luciaobrocnikova
8. mar 2014

uz by som mala ist aj spat vsak ? 😀

sliver
9. mar 2014

@luciaobrocnikova to si teda riadne makala a ponocovala 😉 ja idem asi dnes 😀

martina646
9. mar 2014

@katka159 kati, kvoli magnetickej paske sa mi ozvi, mam inu alternativu za zlomok ceny a jej to super. teda ak este zhanas.

katka159
9. mar 2014

@martina646 Mati zhanam píšem IP

sliver
11. mar 2014

@sliver @iivkaa1 @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1
čavte dievčatá, makáte? už zachvílku posielame, zachvílku je pol mesiaca a máme to tu 😀 ja priebežne finišujem dve aktivity 😉

marusik
11. mar 2014

@sliver jéj, milé. ja dnes začínam, podľa plánu by som to mala zvládnuť do konca mesiaca... v nedeľu som prišla takmer vypľutá po náročných akciách, najbližšie až víkendy... aj levanduľa už je ostrihaná🙂

vmb
12. mar 2014

@sliver, @katka159, @emily_666 dievčatá, vám tie jednotlivé písmenká abecedy ako spravím? Chcete ich vystrihnuté, zalaminované a rozstrihané na jednotlivé diely tak, aby k sebe zapadali, alebo aby bola každá časť písmenka dookola obalená fóliou (keby sa vyliala voda) a teda nie do seba zapadajúce? Snáď chápete, čo som tým chcela povedať.

sliver
12. mar 2014

@vmb chápem 😉
ja chcem vystrihnuté, zalaminované a rostrihané puzzle spoje, takže všetko bude mať okolo foliu iba ten spoj bude presne

sliver
12. mar 2014

@katuska103 @fufina1 - kočky ako ste na tom? už máte niečo urobené či?
@emily_666 - z čoho si sa nakoniec rozhodla robiť tu žltu skladačku?

sliver
12. mar 2014

@katuska103 - prosím ťa nemáš už prototyp toho prestierania? čo to bude obsahovať???

katka159
12. mar 2014

@vmb tvoja rybka len ešte upresni farby eštie tie navliekacie žlto modre pásiky chcheš také dlhšie alebo ich skratiť lebo pre deti by som aj dlhšie nechala

katka159
12. mar 2014

@vmb ja to chcem presne ako sliver ako puzzle

vmb
12. mar 2014

@katka159 ok, je to tak fajn

katka159
12. mar 2014

@vmb to bolo ako prototyp ako chcheš inu farbu tak si povedz kludne spravím a toto si necham alebo ti spravím aj bielu

katka159
12. mar 2014

@sliver tvoje tvary može byť 2 predlohy zalaminovane ak nechceš laminovať tak ti dam aj 4 predlohy... s každeho tvaru budeš mať 3 kusky v 10 farbach .. čiže 2 predlohy

vmb
13. mar 2014

@katka159 nie, v pohode, táto je fajn 😉

katka159
13. mar 2014

@vmb ok tak ti pride táto rybička

emily_666
13. mar 2014

@vmb urobím to z machovej gumy, tá hubka je taká škaredšia, povrch má z jednej strany nepekný

katka159
13. mar 2014

@emily_666
@luciaobrocnikova vaše magneticke špachtilčky može byť baby som nemohla zohnať magneticku pasku tam sko zohnala magneticku foliu aj je to podlepene čiže každy pásik je ručne strihany ete vam k tomu pridam aj farebne bambulky aby ste mohli aj podla farieb skladať... može byť či vyhradý?

katka159
13. mar 2014

@vmb nezdala sa mi rybka adekvatna k tomu čo mi robíš ti tak som ti spravila teda idem teraz robiť ešte toto ok...dufam len že to nemáš

katka159
13. mar 2014

@vmb tak rybku si možeš vybrat bude hnedu alebo bielu a ešte zajko ti pride

vmb
13. mar 2014

@katka159 jej, obe sú chutné a ten rozkošný zajko. Rybka sa viac páči deťom hnedá. Ďakujem

katka159
13. mar 2014

@vmb ok tak hneda rybka a zajko.. snažila som sa

sliver
13. mar 2014

@katka159 Katka prosím ťa a mne nerobíš tie magnetické špachtle?
ináč krásne si to urobila pre vmb, poklona!

katka159
13. mar 2014

@sliver moja ale hej ja som si vas samozrejme pomylila nepozrela som sa na papier.. ti máš magnetické špachtle môžu byť a tie tvary sa ti ako páčia môže byť predloha atvare lebo chhcem to dať zalaminovať? a dakujem za rybku páči sa aj mne
@luciaobrocnikova Luci jasne tebe robím pexeso a zaradovanie do miestnosti prepač pomylila som si vas s liver