Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
@luciaobrocnikova u mňa sa tiež nemusíš trápiť lebo som ich kupovala teraz kvoli knižkám 😉 takže ich mám 100ks 😀 😀 😀 dám si tam krúžky sama 😉
@iivkaa1 cez moninku v druhej výmene ked robila objednávku z opitecu http://www.opitec.sk/stavebnice-kreativne-sady/...
@luciaobrocnikova knižka vyzerá super, ja sa prispôsobím, nemusíš mi kupovať krúžky, nech sa ti to zbytočne nepredraží.
uz by som mala ist aj spat vsak ? 😀
@luciaobrocnikova to si teda riadne makala a ponocovala 😉 ja idem asi dnes 😀
@katka159 kati, kvoli magnetickej paske sa mi ozvi, mam inu alternativu za zlomok ceny a jej to super. teda ak este zhanas.
@martina646 Mati zhanam píšem IP
@sliver @iivkaa1 @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1
čavte dievčatá, makáte? už zachvílku posielame, zachvílku je pol mesiaca a máme to tu 😀 ja priebežne finišujem dve aktivity 😉
@sliver, @katka159, @emily_666 dievčatá, vám tie jednotlivé písmenká abecedy ako spravím? Chcete ich vystrihnuté, zalaminované a rozstrihané na jednotlivé diely tak, aby k sebe zapadali, alebo aby bola každá časť písmenka dookola obalená fóliou (keby sa vyliala voda) a teda nie do seba zapadajúce? Snáď chápete, čo som tým chcela povedať.
@katuska103 @fufina1 - kočky ako ste na tom? už máte niečo urobené či?
@emily_666 - z čoho si sa nakoniec rozhodla robiť tu žltu skladačku?
@katuska103 - prosím ťa nemáš už prototyp toho prestierania? čo to bude obsahovať???
@emily_666
@luciaobrocnikova vaše magneticke špachtilčky može byť baby som nemohla zohnať magneticku pasku tam sko zohnala magneticku foliu aj je to podlepene čiže každy pásik je ručne strihany ete vam k tomu pridam aj farebne bambulky aby ste mohli aj podla farieb skladať... može byť či vyhradý?
@sliver moja ale hej ja som si vas samozrejme pomylila nepozrela som sa na papier.. ti máš magnetické špachtle môžu byť a tie tvary sa ti ako páčia môže byť predloha atvare lebo chhcem to dať zalaminovať? a dakujem za rybku páči sa aj mne
@luciaobrocnikova Luci jasne tebe robím pexeso a zaradovanie do miestnosti prepač pomylila som si vas s liver

@luciaobrocnikova ja som kupovala cez net, majú aj tam kde sa rozmnožujú kľúče a v železiarstve