icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

sliver
25. mar 2014

@iivkaa1 v podstate ked ti prídu balíky do piatka tak je to tak isto ako teraz... ked sa budú posielať v pondelok tak do konca týždňa ich máš, čiže môže byť tak že su v piatok u teba, to sa vlastne posuva o dva dni, nie posielanie v pondelok ale najneskôr v stredu... len aby prišli do piatku, jeden ti nepríde a nebudeš môcť kvôli nemu triediť cez víkend...

VŠETKYM skore uzdravenie!!!

sliver
25. mar 2014

@emily_666 zlý začiatok roka a isto krásny koniec, treba len obrátiť strany karty 😉 a všetko bude fajn a bude sa dariť! hlavu hore...

iivkaa1
autor
25. mar 2014

@sliver ano mas pravdu...tak najneskor v stredu nech sa poslu,nie?suhlasis?

vmb
25. mar 2014

@iivkaa1 baby, kľudne to pošlite všetko mne, my sme zdraví 😉

sliver
25. mar 2014

@iivkaa1 @vmb aj ja som navrhovala že to môže ísť mne, že sme zraví a dokonca to už mám hotové čiže môžem postupne triediť...

sliver
25. mar 2014

tak ja pre istotu ten balík ešte neposielam ak by to nakoniec skončilo inak....

@sliver @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1 @iivkaa1
DIEVČATA fakt môžete posielať mne, nemám s tým žiaden problém!!! a času habadej 😉

iivkaa1
autor
25. mar 2014

@vmb @sliver
Baby posielajte to kludne mne..... ja sa na to tesim 🙂 posli ho fakt mne...ved sme sa uz takto dohodli....🙂

marusik
25. mar 2014

@sliver @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1 @iivkaa1
áno, ja som tiež za to, aby sme to posielali iivkaa1 - viem si predstaviť, že sa na to teší, bola to jej iniciatíva - je to taká aj malá odmena za odvahu pustiť sa do toho🙂 a keď sú teraz chorí, toto bude aspoň troška pozitívna zmena pri kolobehu pri sopľoch, liekoch... :

emily_666
25. mar 2014

už vôbec pri mojej teplote nechápem, dokedy sa to má poslať, ako ste sa dohodli ?

sliver
25. mar 2014

oki pre upresnenie:
veci sa posielajú Ivke tak aby ich mala na budúci piatok doma (čiže 4.4.)

@marusik neva, v poho, ja jej to pošlem, len som sa chcela aj ja potešiť a odmeniť sa to vypisovanie tu 😉

katka159
25. mar 2014

@iivkaa1 ok tak poslem ti to do KE asi v piatok ved ti napíšem ešte.. jak @sliver ja by som to aj mala ale stratil sa mi usb kluč tak preto mi to aj viazne musím isť najskor kupiť novy

iivkaa1
autor
25. mar 2014

@katka159 dobre tesim sa 🙂

sliver
26. mar 2014

@iivkaa1 balík poslaný 😉

iivkaa1
autor
26. mar 2014

@sliver super tesim sa🙂

luciaobrocnikova
29. mar 2014

no ako dievcata v pondelok posielate vsetky baliky? dnes si mala pospala 4 hodiny tak ja som hotova 🙂

sliver
29. mar 2014

@luciaobrocnikova paráda šikulka!

luciaobrocnikova
30. mar 2014

a kolko penazi mam poslat v baliku 2,80 ci ako ste sa dohodli?

sliver
30. mar 2014

@luciaobrocnikova ja som poslala 2,80e aj ked je pravda že som to dofajala s balíkom a bol malý ☹ Ivke sa veľmi ospravedlňujem! tak neviem či veľká krabica vojde do 2,80e ale možno hej, lebo je tých vecí málo a mali by mať do 2kg, ak náhodou bude viac tak Ivke isto pošlem peniaze hned obratom na účet

sliver
30. mar 2014

a ostatné kočky ako?
@marusik @vmb @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1 - kedy posielate?

vmb
30. mar 2014

@sliver ak budem doma, tak zajtra, ale najneskôr v utorok. Dnes to dokončím a zabalím 🙂

vmb
30. mar 2014

@iivkaa1 balík nachystaný, zajtra pôjde od nás obyčajne. (dala som tam 3,-, špagát, papier, podací hárok - snáď som na nič nezabudla)
@marusik @vmb @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1 @sliver baby snáď sa vám to bude aspoň trochu páčiť. Keby ste potom potrebovali originál, pošlem do mailu. Želám vašim deťom príjemnú zábavu s kartičkami (rožky som sa snažila zagulatiť). 😉

marusik
30. mar 2014

@sliver ja som dohodnutá s ivkou, že jej to prinesiem osobne, bývame od seba zopár km...

ja ešte makám, deti mi ochoreli, prišla som na jeden vylepšovák, tak to znova prerábam🙂
@vmb ďakujeme, tešíme sa na to!

katka159
31. mar 2014

@marusik @vmb @emily_666 @katuska103 @fufina1 @sliver @luciaobrocnikova @iivkaa1
baby ja mam už všetko len ja cez víkend tu nie som moc a ani som to nebalila ale dnes to pobalim a zajtra posielam...🙂

katka159
31. mar 2014

zabalené..... zajtra posliema.....

katka159
31. mar 2014

@iivkaa1 prosím ta do baliku ti pribaliť čo všetko....
-špagat
+ balíci papier ( potom sa nesmej poslala som ti cars tak ho otoč bielo stranou nahore ved ja ti to balim do toho isteho...🙂 )
- podaci listok vyplnení tak že adresat som ja a odosielatel ty
- 3,20e na poštovne
a označiť krabicu mojím nickom
stačí taka krabica? mne sa tam všetko pychlo v pohode

čiže mam pobalene už len na poštu juj a zabudla som @sliver ešte jednu predlohu prefotiť tak utekam do mesta jednu budeš mat prefotenú len 2 papire čiže 2 pedlohy a druha maš aj zalaminovanu obojstrane to su 2 predlohy ok...

iivkaa1
autor
31. mar 2014

@katka159 super kati..len sa tam vojde vykres A3?vies,ta mapa sveta 🙂

katka159
31. mar 2014

@iivkaa1 to je na A3? to sa tam asi nevojde iba A4 aké prosím ta je to veľke? zmeraš mi to dakujem

sliver
31. mar 2014

presne aj ja som urobila ivke problém že som jej poslala malú krabicu kde nevošla A3 ☹

iivkaa1
autor
31. mar 2014

@iivkaa1 ahoj este to nemam postrihane ale je to z A3 vykresu....

iivkaa1
autor
31. mar 2014

@katka159 ahoj este to nemam postrihane ale je to z A3 vykresu....