Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
tak ja pre istotu ten balík ešte neposielam ak by to nakoniec skončilo inak....
@sliver @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1 @iivkaa1
DIEVČATA fakt môžete posielať mne, nemám s tým žiaden problém!!! a času habadej 😉
@sliver @marusik @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1 @iivkaa1
áno, ja som tiež za to, aby sme to posielali iivkaa1 - viem si predstaviť, že sa na to teší, bola to jej iniciatíva - je to taká aj malá odmena za odvahu pustiť sa do toho🙂 a keď sú teraz chorí, toto bude aspoň troška pozitívna zmena pri kolobehu pri sopľoch, liekoch... :
už vôbec pri mojej teplote nechápem, dokedy sa to má poslať, ako ste sa dohodli ?
oki pre upresnenie:
veci sa posielajú Ivke tak aby ich mala na budúci piatok doma (čiže 4.4.)
@marusik neva, v poho, ja jej to pošlem, len som sa chcela aj ja potešiť a odmeniť sa to vypisovanie tu 😉
no ako dievcata v pondelok posielate vsetky baliky? dnes si mala pospala 4 hodiny tak ja som hotova 🙂
@luciaobrocnikova paráda šikulka!
a kolko penazi mam poslat v baliku 2,80 ci ako ste sa dohodli?
@luciaobrocnikova ja som poslala 2,80e aj ked je pravda že som to dofajala s balíkom a bol malý ☹ Ivke sa veľmi ospravedlňujem! tak neviem či veľká krabica vojde do 2,80e ale možno hej, lebo je tých vecí málo a mali by mať do 2kg, ak náhodou bude viac tak Ivke isto pošlem peniaze hned obratom na účet
@iivkaa1 balík nachystaný, zajtra pôjde od nás obyčajne. (dala som tam 3,-, špagát, papier, podací hárok - snáď som na nič nezabudla)
@marusik @vmb @katka159 @emily_666 @katuska103 @fufina1 @sliver baby snáď sa vám to bude aspoň trochu páčiť. Keby ste potom potrebovali originál, pošlem do mailu. Želám vašim deťom príjemnú zábavu s kartičkami (rožky som sa snažila zagulatiť). 😉
@marusik @vmb @emily_666 @katuska103 @fufina1 @sliver @luciaobrocnikova @iivkaa1
baby ja mam už všetko len ja cez víkend tu nie som moc a ani som to nebalila ale dnes to pobalim a zajtra posielam...🙂
zabalené..... zajtra posliema.....
@iivkaa1 prosím ta do baliku ti pribaliť čo všetko....
-špagat
+ balíci papier ( potom sa nesmej poslala som ti cars tak ho otoč bielo stranou nahore ved ja ti to balim do toho isteho...🙂 )
- podaci listok vyplnení tak že adresat som ja a odosielatel ty
- 3,20e na poštovne
a označiť krabicu mojím nickom
stačí taka krabica? mne sa tam všetko pychlo v pohode
čiže mam pobalene už len na poštu juj a zabudla som @sliver ešte jednu predlohu prefotiť tak utekam do mesta jednu budeš mat prefotenú len 2 papire čiže 2 pedlohy a druha maš aj zalaminovanu obojstrane to su 2 predlohy ok...
presne aj ja som urobila ivke problém že som jej poslala malú krabicu kde nevošla A3 ☹

@iivkaa1 v podstate ked ti prídu balíky do piatka tak je to tak isto ako teraz... ked sa budú posielať v pondelok tak do konca týždňa ich máš, čiže môže byť tak že su v piatok u teba, to sa vlastne posuva o dva dni, nie posielanie v pondelok ale najneskôr v stredu... len aby prišli do piatku, jeden ti nepríde a nebudeš môcť kvôli nemu triediť cez víkend...
VŠETKYM skore uzdravenie!!!