icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

iivkaa1
autor
4. apr 2014

@sliver ale no neprehanaj;)nie este sa neozvala ☹ snad je v poriadku...

katka159
4. apr 2014

@iivkaa1 super som rada že prišlo bala som sa že nepride lebo mm to omylom poslal 2 tr....

marusik
4. apr 2014

žienky, viete čo je pre mňa na tých vrecúškových aktivitách najkrajšie? ja ani nie som zvedavá na to, čo mi v balíku príde ale teším sa tomu, že môžem vašim deťom urobiť radosť🙂
Trošku mi na tom celom chýba akási interaktivita - prosto, poznám len nick mamičky, no neviem, kto sa s tou hračkou bude hrať... a keď teraz došívam veci, tak len tak hádam, či to bude v rukách nejakého chlapčeka, či dievčatka... inak by sa to robilo, keby som vedela, že napr. tento medveď bude pre Tomáška, táto panda pre Žofiu a pod🙂 ale možno je to len moja "úchylka", ja som taká "osobná", že hľadám za tým všetkým osoby🙂

emily_666
4. apr 2014

@sliver no od fufiny asi bude veľké prekvapko, človek sa pýta a pýta a odpovede nikde, jojda, toto akože nemusím. Ale ja som sa do nej obula, že by som chcela vedieť, čo nám to vlastne pošle, len sa ešte aj urazila. @iivkaa1 ja by som strašne rada vedela, čo nám to pošle, daj nám prosím info, lebo kým príde od teba balík, asi ma rozdrapí od nedočkavosti 🙂

marusik
4. apr 2014

@iivkaa1 sáčkujem tie vecičky a zistila som, že Ty si mi v albume u emily neoznačila aktivitku, ktorú chceš... 😲 pamatala som si len počet kusov z jednotlivých aktivít, teraz to kontrolujem a pripisujem mená... počty mi sedia, no jednej dievčine robím 2 aktivitky a Teba som nikde nenašla... tak čo teraz? 😉

luciaobrocnikova
4. apr 2014

@marusik mne robis dve

marusik
4. apr 2014

@luciaobrocnikova o Tebe viem 😉

iivkaa1
autor
5. apr 2014

@marusik ahoj juuuuj fakt?:(prepac sa mi pacila aktivitka cislo 3 a som myslela,ze som oznacila....tak neviem spravis mi ju? Neva ak nestihas teraz,sme obe z ke,tak by sme sa stretli....co ty na to?🙂estr raz ma tp mrzi.....

iivkaa1
autor
6. apr 2014

@emily_666 ahojky,tak skusila som urobit tu juznu ameriku,,,tak len ci moze byt takto 🙂 este to trosku lepsie upravym,len ci sa ti to este skosene 🙂

emily_666
6. apr 2014

@iivkaa1 celkom fajn, dakujem

iivkaa1
autor
6. apr 2014

@emily_666 kludne napis co sa ti nelubi🙂 alebo chces kusok filcu?chcem aby si bola spokojna

emily_666
6. apr 2014

@iivkaa1 ale nie, je fajn, nerob si starosti, ja len nemám náladu na rozpisovanie, neboj, budem určite spokojná 😉

sliver
6. apr 2014

@fufina1 prosím ťa napíš nám či si balík poslala alebo kedy posielaš.........
čakáme iba na teba....

marusik
7. apr 2014

žienky, ďakujem za dôveru, že ste si vybrali z mojich aktivít i bez obrázku... dúfam, že nesklamem... toť názorná mini ukážka🙂 zvieratká sú ovca, koza, panda, ľadový medveď, hnedý medveť a mačka, viac sa mi nepodarilo, lebo to bolo "technologicky" i časovo dosť náročné... nápojový lístok je pestrý, moja štvorročná rada "mixuje" rôzne nápoje🙂 dúfam, že aktivitky potešia🙂

iivkaa1
autor
7. apr 2014

@emily_666 @katka159 @luciaobrocnikova @sliver @marusik @vmb @katuska103
Baby fufina sa este neozvala,tak rozmyslam,ze pockam do zajtra ci dojde balik a ak nie,tak posielam baliky bez jej aktivit v stredu....suhlasite?? 🙂

iivkaa1
autor
7. apr 2014

@marusik ahoj moja no ako, vies mi vyrobit aj tu aktivitku???ci ako? 🙂

vmb
7. apr 2014

@iivkaa1 nechám to na teba 🙂
Baby, čo som vám robila puzzle písmenká, napíšte mi do IP mail, pošlem vám predlohy, ktoré si môžete vytlačiť čiernobielo a deti to môžu k tomu prikladať 🙂 (úplne som na to predtým zabudla ☹ ) @iivkaa1 @emily_666 @katka159 @luciaobrocnikova @sliver @marusik @katuska103

emily_666
7. apr 2014

@iivkaa1 ja súhlasím, hlavne že rečí kopec, najskôr urobí dve aktivity, potom pýta adresu od inej kočky a nakoniec ani nepríde. 😒 ale možno zajtra dorazí, ale aspoň mohla info dať, poslala som, neposlala, ale pošlem ... joj 😝

iivkaa1
autor
7. apr 2014

@emily_666 ano,ale mozno ma na to fakt padny dovod...uvidime ci pride,alebo dojde balik .... este hned nesudme 🙂 ;)

sliver
7. apr 2014

@marusik to je bombovéééééééééééééé
bože mám nervy že nebudem mať obidve 😉 neskutočne sa teším, paráááádička, si fakt šikulka
@vmb posielam IP aj ked sa mi zdá že som to videla na "neposedných nožniciach" 😉 ale nemusím hladať 😉

katka159
7. apr 2014

@iivkaa1 @emily_666 @katka159 @luciaobrocnikova @sliver @marusik @vmb @katuska103 baby viete že som si aj myslela že to s fufinou ak dopadne lebo aj kamoške prišiel od nej balík od pár dni neskor... ako hanbyť sa može už len za to že nekomunikuje a to sa na mna osočila ked som tu napísala že čo sa dialo v inej skupine a teraz toto a to som s nou ešte v jednej vymene 10-20 mes inak Ivka ma tam sto chutí napisať niečo že ako sme tu dopadli aby sme aj tam nedopadli...:(

iivkaa1
autor
7. apr 2014

@katka159 mrzi ma to, mohla aspon napisat, ved by sme sa nejako dohodli,....nic by sa nestalo,si aspon ja myslim....tak uvidime ci dojde...a inak co mam potom robit,ked dojde neskor....mam pockat dlhsie ci v srtredu posielam vam baliky???? fakt ona je s nami aj v tamtej vymene....no uvidime,mozno to dojde zajtra 🙂

katka159
7. apr 2014

@iivkaa1 počkaj možno sa ndes alebo zajtra ozve ale viem že kamoška s nou mala problem vo výmene hrozna praca neskoro prišlo nekomunikovala... ale ak nepride tak v tej skupine niečo napíšem lebo mna pekne nasrala...všade kde je tam su s no len problemi ved si prečítaj

iivkaa1
autor
7. apr 2014

@katka159 ano pockam...snad sa ozve.... tak potom ak chces tak napis 🙂 hlavne klud,sa nerozculuj 🙂

sliver
7. apr 2014

@fufina1 prosííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím ťa napíš nám či si balík poslala alebo kedy posielaš.........
čakáme iba na teba...

katka159
7. apr 2014

@iivkaa1 ako ja tam napíšem len skusenosť čo mala kamoška a mi teraz ti to podoprš a nech si sami rohodnu či ju vyluča alebo bude mať tolko chochmesu a odíde sama lebo to ide aj o komunikaciu a nie len o aktivitu.. a ked to nestíha alebo nema čas na pc a napísať pras lov tak nech to nerobí a nenervuje ludí ja som mohla mať o 6 folii viac ked to nedodá tak ako čo si tu jej aktivitu strčím do riti.... inak ak nedodá mohli by sme si tie jej nejko podeliť že ak by to jje priradovanie do miestnosti niekto chchel tak v poho mu to pošli a namiesto toho pribalíš niečo ine od druhej baby čo vy na to? @iivkaa1 @emily_666 @luciaobrocnikova @sliver @marusik @vmb @katuska103 ide o to aby nam Ivka nevracala naše aktivity... čiže každa napíšte čo ste jej robili a navzajom si to možeme nejako podeliť....či????

iivkaa1
autor
7. apr 2014

@katka159 no to je dobry napad,ak neposle 🙂 suhlasim 🙂

katka159
7. apr 2014

@iivkaa1 @emily_666 @luciaobrocnikova @sliver @marusik @vmb @katuska103 teda baby ak aj vy suhlasite že si jej aktivity navzajom podelíme tak to bude super teda ak nepošle do stredy nič
Ja som pre nu robila PRIRADOVANIE DO MIESTNOSTI

iivkaa1
autor
7. apr 2014

@katka159 mne sa paci to priradzovanie 🙂 si dala tak super aktivity,ze tazko bolo nieco vybrat 🙂

katka159
7. apr 2014

ok nech každa napíše čo robila fufine a podoelime sa ak do stredy nebudeš mať balík doma aby si to v stredu mohla poslať
@iivkaa1