Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
žienky, viete čo je pre mňa na tých vrecúškových aktivitách najkrajšie? ja ani nie som zvedavá na to, čo mi v balíku príde ale teším sa tomu, že môžem vašim deťom urobiť radosť🙂
Trošku mi na tom celom chýba akási interaktivita - prosto, poznám len nick mamičky, no neviem, kto sa s tou hračkou bude hrať... a keď teraz došívam veci, tak len tak hádam, či to bude v rukách nejakého chlapčeka, či dievčatka... inak by sa to robilo, keby som vedela, že napr. tento medveď bude pre Tomáška, táto panda pre Žofiu a pod🙂 ale možno je to len moja "úchylka", ja som taká "osobná", že hľadám za tým všetkým osoby🙂
@sliver no od fufiny asi bude veľké prekvapko, človek sa pýta a pýta a odpovede nikde, jojda, toto akože nemusím. Ale ja som sa do nej obula, že by som chcela vedieť, čo nám to vlastne pošle, len sa ešte aj urazila. @iivkaa1 ja by som strašne rada vedela, čo nám to pošle, daj nám prosím info, lebo kým príde od teba balík, asi ma rozdrapí od nedočkavosti 🙂
@iivkaa1 sáčkujem tie vecičky a zistila som, že Ty si mi v albume u emily neoznačila aktivitku, ktorú chceš... 😲 pamatala som si len počet kusov z jednotlivých aktivít, teraz to kontrolujem a pripisujem mená... počty mi sedia, no jednej dievčine robím 2 aktivitky a Teba som nikde nenašla... tak čo teraz? 😉
@marusik mne robis dve
@luciaobrocnikova o Tebe viem 😉
žienky, ďakujem za dôveru, že ste si vybrali z mojich aktivít i bez obrázku... dúfam, že nesklamem... toť názorná mini ukážka🙂 zvieratká sú ovca, koza, panda, ľadový medveď, hnedý medveť a mačka, viac sa mi nepodarilo, lebo to bolo "technologicky" i časovo dosť náročné... nápojový lístok je pestrý, moja štvorročná rada "mixuje" rôzne nápoje🙂 dúfam, že aktivitky potešia🙂
@emily_666 @katka159 @luciaobrocnikova @sliver @marusik @vmb @katuska103
Baby fufina sa este neozvala,tak rozmyslam,ze pockam do zajtra ci dojde balik a ak nie,tak posielam baliky bez jej aktivit v stredu....suhlasite?? 🙂
@iivkaa1 nechám to na teba 🙂
Baby, čo som vám robila puzzle písmenká, napíšte mi do IP mail, pošlem vám predlohy, ktoré si môžete vytlačiť čiernobielo a deti to môžu k tomu prikladať 🙂 (úplne som na to predtým zabudla ☹ ) @iivkaa1 @emily_666 @katka159 @luciaobrocnikova @sliver @marusik @katuska103
@iivkaa1 @emily_666 @katka159 @luciaobrocnikova @sliver @marusik @vmb @katuska103 baby viete že som si aj myslela že to s fufinou ak dopadne lebo aj kamoške prišiel od nej balík od pár dni neskor... ako hanbyť sa može už len za to že nekomunikuje a to sa na mna osočila ked som tu napísala že čo sa dialo v inej skupine a teraz toto a to som s nou ešte v jednej vymene 10-20 mes inak Ivka ma tam sto chutí napisať niečo že ako sme tu dopadli aby sme aj tam nedopadli...:(
@katka159 mrzi ma to, mohla aspon napisat, ved by sme sa nejako dohodli,....nic by sa nestalo,si aspon ja myslim....tak uvidime ci dojde...a inak co mam potom robit,ked dojde neskor....mam pockat dlhsie ci v srtredu posielam vam baliky???? fakt ona je s nami aj v tamtej vymene....no uvidime,mozno to dojde zajtra 🙂
@iivkaa1 ako ja tam napíšem len skusenosť čo mala kamoška a mi teraz ti to podoprš a nech si sami rohodnu či ju vyluča alebo bude mať tolko chochmesu a odíde sama lebo to ide aj o komunikaciu a nie len o aktivitu.. a ked to nestíha alebo nema čas na pc a napísať pras lov tak nech to nerobí a nenervuje ludí ja som mohla mať o 6 folii viac ked to nedodá tak ako čo si tu jej aktivitu strčím do riti.... inak ak nedodá mohli by sme si tie jej nejko podeliť že ak by to jje priradovanie do miestnosti niekto chchel tak v poho mu to pošli a namiesto toho pribalíš niečo ine od druhej baby čo vy na to? @iivkaa1 @emily_666 @luciaobrocnikova @sliver @marusik @vmb @katuska103 ide o to aby nam Ivka nevracala naše aktivity... čiže každa napíšte čo ste jej robili a navzajom si to možeme nejako podeliť....či????
@iivkaa1 @emily_666 @luciaobrocnikova @sliver @marusik @vmb @katuska103 teda baby ak aj vy suhlasite že si jej aktivity navzajom podelíme tak to bude super teda ak nepošle do stredy nič
Ja som pre nu robila PRIRADOVANIE DO MIESTNOSTI

@sliver ale no neprehanaj;)nie este sa neozvala ☹ snad je v poriadku...