icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

katka159
9. apr 2014

@sliver ako prečo to písala tebe ked to tu vedie IVka? ok tak max do piatku

sliver
9. apr 2014

@katka159 hlavne že sa niekomu ozvala, viem že to tu vedie Ivka, ja jej to neberiem, no toľko som ju bombardovala správami až mi nakoniec napísala... ved to je jedno, či?

katka159
9. apr 2014

@sliver je ale len aby to aj tebe naposlala nakoniec ja som rada že s tej druhej skupiny odstupila.. lebo na nu nemám nervy

luciaobrocnikova
9. apr 2014

a mne by sa tie vase aktivitky aj teraz tak zisli vsetci chori, vonku prsi ☹ ak dneska nepride balik od fufiny posli mi ho bez jej aktivitky a vy mozte cakat dufam, ze sa dockate 🙂

iivkaa1
autor
9. apr 2014

@katka159 katka najneskor v piatok to poslem....ano citala som,ze odstupila...dufam,ze mi to dnes max.zajtra dojde....no ak chces tebe to mozem poslat zajtra...ak tak chces...

iivkaa1
autor
9. apr 2014

@luciaobrocnikova neviem ci to dnes stihnem,som sama s detmi doma....mozem zajtra rano? ci chces dnes? 🙂

luciaobrocnikova
9. apr 2014

@iivkaa1 kludne zajtra, dneska este pockame a ak nepride zajtra mi posli 🙂

iivkaa1
autor
9. apr 2014

@luciaobrocnikova jasne ak dnes neposle ...zajtra to ide k tebe 🙂

katka159
9. apr 2014

@luciaobrocnikova
@iivkaa1 nedočkaju lebo nič nepošle aj mne zajtra pošli

iivkaa1
autor
9. apr 2014

@katka159 no zatial mi nic nedoslo...tak Vam to posielam zajtra rano :(

iivkaa1
autor
9. apr 2014

@katka159 @emily_666 @luciaobrocnikova @vmb @sliver @marusik

Kocky,tak ako to mam rozdelit tie aktivitky co ste robili pre fufinu???

@katka159 mne sa paci to priradzovanie co kde patri....no robila som iba mapu....tak ti spravim nieco ine a potom poslem?ci ako? dik 🙂

vmb
9. apr 2014

@iivkaa1 neviem, nechám to na teba. Ak moje 3 zložkové karty hudobných nástrojov nikto nebude chcieť, kľudne ich pošli mne späť.

marusik
9. apr 2014

dievčatá, mrzí ma to všetko s fufinou, možno má na to naozaj vážny dôvod. Nechcem sa jej ani zastávať, ale ani o nej verejne rozprávať niečo zlé, hoci je pravda, že slušnosť káže ozvať sa...

@iivkaa1 ak teda na fufinu nečakáme, tak tie zvieratká pre fufinu si nechaj Ty, aspoň nemusím dorábať🙂 😀

iivkaa1
autor
9. apr 2014

@marusik dobre teda tak si ich necham 🙂
a suhlasim s tebou...aspon napisat mohla....ak ma nejaky vazny dovod,v pohode by sme to pochopili si myslim 🙂

katka159
9. apr 2014

@iivkaa1 eviem ako sa to rozdeluje či kto čo chce ale aby sme si to vymenili ja od marusik zvieratka mam že tak ak je na volno od katusky103 ten mesiac tak to alebo potom meranie od sliver

iivkaa1
autor
9. apr 2014

@katka159 ahoj ano katuska robila stolovanie...ale ma jeden mesiac navyse spraveny🙂 tak si vyber ci chces to alebo od sliver

emily_666
9. apr 2014

@iivkaa1 ja neviem, mne teda pošli moju vlastnú naspäť, ja pre seba ešte nemám 😉

katka159
9. apr 2014

@iivkaa1 tak poprosím mesiac od nej teda navyše a ak ona chche daj jej to moje alebo si to nechaj ti a dohodnite sa spoli

iivkaa1
autor
9. apr 2014

@katka159 dobre poslem aj mesiac 🙂

katka159
9. apr 2014

@iivkaa1 ok a s tým stolovaním si to už s katkou vybav ok ved ona je tiež s KE či? a pošleš to kedy? dnes či zajtra ráno?

iivkaa1
autor
9. apr 2014

@katka159 uz to mam doma 🙂 sorry,zabudla sonm napisat

katka159
9. apr 2014

@iivkaa1 čo máš doma? fufinin balík?

iivkaa1
autor
9. apr 2014

@katka159 nie katuskin

luciaobrocnikova
9. apr 2014

no mrzi ma to.....nie je to pekne ked je tu a nenapise ani MUUU ... nemam slov....nemyslim, ze ma nato vazny dovod, lebo ak by bol tak sa nezapaja do tolko vymen a vkuse...no bude musiet prist s novym menom, lebo ako fufina pochybujem, ze ju uz niekde zoberu

katka159
9. apr 2014

@iivkaa1 k tak sa teším aj na mesiac....a kedy posielaš?
@luciaobrocnikova ja som s toho znechutena teda s nej a som rada že odstupila aj s tej temy 10-20 mes lebo mi je s nej zle može mať aké chce problemy ked tu bola 0:09 a písala tam že odstupuje a tu ani MUU ani BUU tak to je sila baby poslala som čakajte na to neposlala som je mi luto nestíham s važnych dôvodou ... ale takto je to obyčajna krava čo nama chochmes... ved výmeny su aj o komunikácii škoda reči ja sa teším už na vaše aktivitky a jej nebalík mi to nepokazí serem ja na nu preto som povedala že nech mi to pošle lebo kamoška čo s nou bola vo vymene tak povedala že to čo jej poslala bolo des a hroza že jeje to chceli poslať späť...

luciaobrocnikova
9. apr 2014

@katka159 ja som bola tiez v tej vymene co aj tvoja kamoska 🙂

katka159
9. apr 2014

@luciaobrocnikova hej a aká ta kniha je?

luciaobrocnikova
9. apr 2014

@katka159 krajsie karticky som este nevidela 😀

katka159
9. apr 2014

@luciaobrocnikova hej??????

luciaobrocnikova
9. apr 2014

@katka159 nejdem pisat, lebo ktovie ako to bude s mojou knizkou 😀 😀 😀 😀 😀