Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
a mne by sa tie vase aktivitky aj teraz tak zisli vsetci chori, vonku prsi ☹ ak dneska nepride balik od fufiny posli mi ho bez jej aktivitky a vy mozte cakat dufam, ze sa dockate 🙂
@luciaobrocnikova neviem ci to dnes stihnem,som sama s detmi doma....mozem zajtra rano? ci chces dnes? 🙂
@iivkaa1 kludne zajtra, dneska este pockame a ak nepride zajtra mi posli 🙂
@luciaobrocnikova jasne ak dnes neposle ...zajtra to ide k tebe 🙂
@luciaobrocnikova
@iivkaa1 nedočkaju lebo nič nepošle aj mne zajtra pošli
dievčatá, mrzí ma to všetko s fufinou, možno má na to naozaj vážny dôvod. Nechcem sa jej ani zastávať, ale ani o nej verejne rozprávať niečo zlé, hoci je pravda, že slušnosť káže ozvať sa...
@iivkaa1 ak teda na fufinu nečakáme, tak tie zvieratká pre fufinu si nechaj Ty, aspoň nemusím dorábať🙂 😀
no mrzi ma to.....nie je to pekne ked je tu a nenapise ani MUUU ... nemam slov....nemyslim, ze ma nato vazny dovod, lebo ak by bol tak sa nezapaja do tolko vymen a vkuse...no bude musiet prist s novym menom, lebo ako fufina pochybujem, ze ju uz niekde zoberu
@iivkaa1 k tak sa teším aj na mesiac....a kedy posielaš?
@luciaobrocnikova ja som s toho znechutena teda s nej a som rada že odstupila aj s tej temy 10-20 mes lebo mi je s nej zle može mať aké chce problemy ked tu bola 0:09 a písala tam že odstupuje a tu ani MUU ani BUU tak to je sila baby poslala som čakajte na to neposlala som je mi luto nestíham s važnych dôvodou ... ale takto je to obyčajna krava čo nama chochmes... ved výmeny su aj o komunikácii škoda reči ja sa teším už na vaše aktivitky a jej nebalík mi to nepokazí serem ja na nu preto som povedala že nech mi to pošle lebo kamoška čo s nou bola vo vymene tak povedala že to čo jej poslala bolo des a hroza že jeje to chceli poslať späť...
@katka159 ja som bola tiez v tej vymene co aj tvoja kamoska 🙂
@luciaobrocnikova hej a aká ta kniha je?
@katka159 krajsie karticky som este nevidela 😀
@luciaobrocnikova hej??????
@katka159 nejdem pisat, lebo ktovie ako to bude s mojou knizkou 😀 😀 😀 😀 😀

@sliver ako prečo to písala tebe ked to tu vedie IVka? ok tak max do piatku