icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

katka159
11. apr 2014

@fufina1 aspoň že tak to je od teba pekne...
@iivkaa1 @vmb @emily_666 @luciaobrocnikova @katka159 @sliver @marusik @katuska103
baby ja by som to už uzatvorila nechcem si týmto znechutiť všetký vymeny jenoducha ja osm sa fufininej aktivity zdala čiže IVka pošli jej ju naspeť ok dakujem... a nech napíšem aj niečo pekne konečne juj kočky velmi sa teším na balík a určite pridam fotečky ako sa hrajkame....🙂
a ak bude druhe kolo teda už bez fufiny tak s vami budem pokračovať lebo sme pekna mala skupina a dobre sme aj komunikovali teda česť vynimkam... inak dokončím aktivity čo mam rozbehnute a na leto končím lebo decka chcu byť vonku a ja potom po nociach robím...🙂 čiže idem umyvať okna

vmb
11. apr 2014

@katka159 u nás je to podobne, všetko som odstavila a robím po nociach, po nociach som aj s malým hore, cez deň makám a výsledok? šťastné očká mojej dcéry a syna 🙂 Manželove nie ☹

katka159
11. apr 2014

@vmb prekvapím ťa ale môj manžel mi s tým pomaha ale samozrejme že bez rečí to nie je

vmb
11. apr 2014

@katka159 tak môj nie, ešte krúti hlavou čo si nejdem radšej pospať 🙂

katka159
11. apr 2014

@vmb on mi pomaha preve cez den laminoval a podobne veci.... ved sme už minuly 3 balíky folii

luciaobrocnikova
11. apr 2014

WAW WAW WAW fufina zije ozvala sa nam na 32 strane .... a, ze nam prenechava aktivity, no a co by s nimi doma robila 🙂 pekne jej ju posli naspat 🙂 lebo my sme doma chori a tak som sa tesila, uz sme ich mohli mat a trosku som mohla s nimi rozveselit moje deticky...a vraj v pondelok mal prist balik od nej ved ona ho len v utorok posielala podla mna, ale no uz to nechajme tak ...krasny den vam prajem 😉

vmb
11. apr 2014

@katka159 o balíkoch fólií mi ani nehovor, to je strašné ako sa rýchlo míňajú. Už zase budem musieť objednávať aspoň 2, aby to chvíľu vydržalo 🙂

katka159
11. apr 2014

@luciaobrocnikova ja už sa k nej nevyjadrujem ako jej aktivitu nechcem a koniec

luciaobrocnikova
11. apr 2014

@vmb a odkial objednavas folie ?

vmb
11. apr 2014

@luciaobrocnikova musím pozrieť, lebo doklad som už stratila, ale napíšem ti

marusik
11. apr 2014

Žienky, ďakujem za aktivitky, včera som si ich zobrala u ivky. Joj, pekne sú spracované i zabalené, až sa hanbím sa tie moje. Bola to moja prvá výmena, nevedela som, čo mám čakať a na čom si mám dať extra záležať. Cítim sa byť dlžníčkou, teda moje slová, že do ďalšej výmeny tak skoro nepôjdem, beriem späť🙂 V takej malej skupinke by som sa do toho dala. Musím sa polepšiť a nabudúce aktivitky a ich zabalenie vylepšiť. Ospravedlňujem sa teda za nedokonalosti, na niektorých detailoch som si mohla dať asi aj viac záležať(ale to vidím až teraz, keď mám doma vaše aktivitky), ospravedlňujem sa za nezabalené nápojové lístky - dala som to len tak neokrôchane do euroobalov, lebo manžel, ktorého som poslala na obaly mi formát väčší ako A4 nezohnal(resp. bol len v 100ks balení) a u nás v dedine a na blízkom okolí, kde sa s kočíkom pohybujem, nič také nemajú.

@fufina1 ďakujeme pekne za aktivitky, moja štvorročná je fascinovaná tým, že sa dá fixa zmazať servítkou a znovu písať. Vďaka aj za krtka, z toho má najväčšiu radosť 18 mesačná, staršia jej zdola iným magnetom posúva krtka alebo tú magnetku a mladšia sa teší, ako tam tie vecičky behajú a naháňa ich🙂 VĎaka aj za zaoblené rohy🙂 Škoda tej komunikácie, mne sa tvoje aktivitky veľmi páčia. ĎAKUJEM! Dúfam, že aj s našimi zvieratkami sa dobre zahráte🙂

@iivkaa1 ďakujeme za zvieratká a zemeguľu, štvorročnej sa páčia, stále háda, ktoré zvieratko je odkiaľ... z mapy ázie neviem vyjsť, ako to otáčam, tak to otáčam, voľajako sa mi to na áziu nepodobá🙂 to ale nič, asi len ja som náročná - maturovala som z geografie🙂 😀
@vmb vďaka za zvieratká - páni, tých je veľa! sama sa mám čo učiť🙂 vďaka! 🙂
@emily_666 tvoja aktivitka boduje, otáčame jedna radosť a tvoríme. pridali sme si očko na jednu stranu, aby sme si mohli poskladať všetky obrázky🙂 malá to točí už asi druhú hodinu🙂 vďaka!
@luciaobrocnikova kľúče a kniha sú parádne! tiež sa dobre hráme, kniha sa nám veľmi páči... super spracovanie! dostala som pri nej nápad vyrobiť čosi podobné s náboženskou tematikou, aby malá vydržala v kostole🙂 ďakujeme za aktivitku i inšpiráciu! 🙂
@katka159 na tvoju aktivitku sme sa vrhli ako na prvú, veľmi sa nám páčila! vďaka!
@sliver penové krúžka bodujú i u mladšej, možno si ani netušila, že z tej tyčky môže byť aj mikrofón 😀 ďakujeme!
@katuska103 vďaka za prestieranie, o príbory je medzi dievčatami bitka. Spestrením sú niektoré obrázky jedál - my doma niektoré také nejedávame, tak u detí to bola "exotika" 🙂

vmb
11. apr 2014

@marusik tak teraz si ma tak navnadila, že poštárku prevrhnem, keď si budem utekať pre balíček 😉
som rada, že sa páči, nech dobre poslúžia 🙂

vmb
11. apr 2014

@luciaobrocnikova teraz som to pracne hľadala na webe, ale spomenula som si podľa vzhľadu stránky, že som našla správne : http://www.officeland.sk/folia-laminovacia-a4-8... cena 6,- s dph

emily_666
11. apr 2014

@marusik teším sa tomu, chcela som pôvodne aj nákresy v reálnej veľkosti, ale tak tie menšie sa mi zdali lepšie

sharonik
11. apr 2014

@vmb môžem sa spýtať, ako sa ti s týmito fóliami robí? Hlavne či dobre držia, ja používam väčšinou Peach, no mala som aj nejaké z Lídla a s tými som nebola spokojná, zostávali tam samé bublinky a rozlepovali sa. Tak ma zaujíma, akú kvalitu maju tieto, lebo cena je super

vmb
12. apr 2014

@sharonik teraz tieto výmeny robím do nich a zatiaľ držia super. Ja som pred tým používala fólie z Metra a myslím, že sú kvalitou porovnateľné a tieto majú lepšiu cenu. Myslím, že nerobia žiadne bublinky 😉

vmb
14. apr 2014

@iivkaa1 @emily_666 @luciaobrocnikova @katka159 @sliver @marusik @katuska103 baby, Ďakujeeeem za krásne aktivity 🙂

marusik
14. apr 2014

@vmb prevrhla si poštárku? 😉

vmb
14. apr 2014

@marusik skoro som zrámovala poštára - kuriéra, ktorý to doniesol na aute 🙂 Mala som chuť to tam pred ním roztrhať a vybaliť 🙂 Nápojový lístok je u dcéry zatiaľ naj, ale všetky musela poprezerať, vyskúšať, no k nemu sa vrátila a hrala sa 🙂

emily_666
14. apr 2014

@vmb @iivkaa1 @luciaobrocnikova @katka159 @sliver @marusik @katuska103 kočky, dakujem krásne za spoluprácu, bolo mi cťou, aktivitky sú krásne, sama som zvedavá, čo bude naj 😉

luciaobrocnikova
14. apr 2014

dievcata aj ja Vam velmi pekne dakujem 🙂

marusik
14. apr 2014

@vmb jéj, tomu sa veľmi teším! nech čo najdlhšie slúži!

katka159
14. apr 2014

@emily_666 @vmb @iivkaa1 @luciaobrocnikova @katka159 @sliver @marusik @katuska103
baby dakujem za užasné aktivitky su nadherne... balik mi prišiel rano prave sme odchadzali mala som 100 chutí malého vyzliecť a pozreiť to ale vydržala som a teraz som to pozerala a užas.... zajtra sa budeme hrať a pridám fotky....🙂

sliver
15. apr 2014

Dievčatá @emily_666 @vmb @iivkaa1 @luciaobrocnikova @katka159 @sliver @marusik @katuska103 @fufina1 aj mne dnes dorazil balík!!!!!!!!! jupí to bolo radosti.... napíšem pár podnetov a hádam nikoho neurazím...
u mojej dcerky vyhralo prestieranie 😀 (@katuska103) čo som bola prekvapená ale vkuse prestiera a chystá papať pre všetkých, asi budem musieť zabezpečiť viac kusov 😀 (škoda tu mi veľmi chýba ten nápojový lístok 😉 isto by viedol spolu s týmto...)
@vmb panebože tam toho je, to som ostala v šoku, to si musela zničiť min. 5 nožníc.... neskutočne veľa, paráááááda
@emily_666 - krásne obidve vecičky, dcerka hned kačičkáááá a radovala sa neskutočne
@iivkaa1 - s touto aktivitou som trošku nespokojná 😒 prosila som o predlohu kde ktoré zvieratká patria lebo neviem, nemáme ju, iba nastrihané zvieratká, na podklade som myslela že budú predkreslené tie svetadiely lebo neviem ich tam naukladať 😒 (počkám na inteligentnejšieho manžela večer 😉 ) a tiež som myslela že ked su tie zvieratká farebne odlíšené tak aj tie svetadiely budú tej farby, lepšie by sa to ukladalo aj dcerke podľa farby a tak by sa to rýchlejšie naučila že ktoré kde žije... možno by neuškodil nápis na ten svetadiel, nejak si tu aktivitku upravím k spokojnosti 😉
@luciaobrocnikova - krááááááásne vecičky, najmä to z tej machovky, to je veľmi milé, veselé a farebné... aj tá knižka je úžasná
@katka159 - parádička, krásne vecičky, isto sa vyhráme do sýtosti....
@marusik - na toto som sa veľmi tešila a je to fakt krásne len mám malinký problém 😒 ja tie zvieratká neviem poskladať ☹ počkáme na tatínka 😀 aj dcerka to zhodnotila: " že nevieme, príde tatínko a pomôže" on dokáže aj nemožné 😀
@fufina1 - ďakujeme za vecičky, všetko rovno vymalovala tou fixou 😀 mala som čo robiť jej vysvetliť že krtka nemá malovať 😀 len nabudúce pozor na aktivitu s magnetom, ked sa nalepí magnet opačne tak sa nepriťahujú ale odpudzujú... zobrala som druhého smajla 😉 máme ich dosť doma 😉

DIEVČATÁ velikéééééééééééé ďakujem, som šťastná!!!!!!!!!! už som to potrebovala lebo akosi ma posledný týžden dostal a konečne mám úsmev na tvári

vmb
15. apr 2014

@sliver Ďakujem, som rada, že sa páči 🙂

iivkaa1
autor
15. apr 2014

@sliver mrzi ma to,ze niesi spokojna....snazila som sa a robila najlepsie ako som vedela....tak ti poslem tie zvieratka este raz??? a svetadielz su farebne podla montessori...a original predlohy z netu.....ale dik za pripomienky.....snad sa velmi nehnevas:(

sliver
15. apr 2014

@iivkaa1 neblázni, jasné že sa nehnevám!!!!!!! to bol len môj prvý dojem 😉
prosím ťa na mail mi pošli zvieratká nech si ich môžem vytlačiť... a ostatné veci si tam dokreslím....teda svetadiely na predlohu a asi aj nápisy
nie je to nič hrozné žeby som bola nespokojná, len m a trošku sklamalo že tam nebola tá predloha o ktoru sme ťa žiadali viaceré ak si dobre pamätám...
ale neva, všetko sa dá napraviť a píšem ti mail do IP 😉

iivkaa1
autor
15. apr 2014

@sliver dakujem 🙂 si mila....a v emilinom albume je foto ako maju byt svetadiely..... tak prepac este raz....

marusik
15. apr 2014

@sliver tak skúsim popísať ako na tie zvieratká.

biele bruško + 2 biele labky + hlava ovečky + na gombíku chvostík biely otočený nadol = OVEČKA
biele bruško + 2 biele labky + hlava kozy + chvostík strapatý otočený nahor = KOZA
biele bruško + 1 biela labky+ 1 strakatá labka + hlava mačky = MAčKA (fíha, teraz zisťujem, že som na chvost pre mačku úplne zabudla! prepáčte😵 )

bielo/hnedé bruško je medveď ľadový, hnedý zároveň . labky pripínaš len z jednej strany, len na jednu patentku, aby sa nimi dalo hýbať. Hlavu dávaš z tej strany, ktoré zvieratko chceš.
bielo/hnedé bruško z bielej strany + čierny oválne labky(akože nohy) + čierne labky/akože ruky/ + hlava pandy = PANDA.

sliver
15. apr 2014

@marusik jáááááááj super dakujeeeem
už som to pochopila 😉
dakujeme za super aktivitu!