Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
ahojte.. aj ja sa chcem pridať., len mi napíšte, čo všetko to obnáša... nejako stručne.... nápady mám, len neviem, aké sú pravidlá a pod... diky!
ahojte, aj ja sa chcem pridať... koho by som mohla trošku pootravovať ohladom otázok? isto sa chcem pridať
@emily_666 @luciaobrocnikova @katka159 @vmb @fufina1 @kallocka @katuska103 @pastelka13 @marusik
baby este sa ozvala jedna mamina ze chce prist....mozme ju vziat???ze 11a dost??? 🙂 mamina sliver chce prist este
@pastelka13 ahoj pridaj prosím foto ponukaných aktivít, dakujem
@katuska103 ahoj, môžem tie dve aktivity zadať do albumu ?
@emily_666 Pridávam možnosti:1- spájanie/hľadanie veľkých a malých písmen 2- spájanie slov s veľkými a malými písmenami 3- zvieratá na lúke, poli, pastvine 4- trojzložkové karty hudobné nástroje 5-puzzle abeceda 6-bylina, krík, strom. Všetko by bolo farebne vytlačené a okrem 1 a 2 by som ostatné laminovala.

kočky, tu je album, zvyšok zajtra 😉 https://www.modrykonik.sk/blog/emily_666/album/...