icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

iivkaa1
autor
10. feb 2014

baby ja som v inom kole robila mapu sveta-kontinenty z filcu a k nim priradzovat zvieratka 🙂

sliver
10. feb 2014

mne sa veľmi zapáčilo toto a možno by to niekto vedel urobiť.... http://www.slnieckovo.sk/index.php/domov/199-kr...
kamoška má toto http://www.slnieckovo.sk/index.php/domov/199-kr... a je to fakt super, deti sa s tým toľko prehrali... je na tej stránke aj viac nápadov teda takýchto hračiek... princíp je že dieťa na suchý zips pripína vecičky, bud si prestrie na stôl lebo si poskladá zvieratko...

luciaobrocnikova
10. feb 2014

@iivkaa1 to by som hned brala

sliver
10. feb 2014

a ozi tie kluče už nie su v ponuke? to sa mi tiež fest páči 😒

sliver
10. feb 2014

@iivkaa1 aj ja by som brala ;) daj do ponuky 😉

emily_666
10. feb 2014

@marusik návrhy sú pekné, páčia sa mi aj dva, len ako to dám do albumu ? 😉 hm, niečo vymyslím

sliver
10. feb 2014

@emily_666 ked nie je obrázok tak sa to dá napísať ako text do obrázku, by som ti s tým vedela pomôcť ale až večer, pri malej teraz nestíham... normálne urobiť tri obrázky a tam by bol napísaný text ktorý marusik napísala a zahlasujeme pod to 😉

vmb
10. feb 2014

Baby, čo sa týka výberu jednotlivých aktivít. Môj návrh je, aby vždy mamička urobila napr. prvú aktivitu 4 mamičkám, druhú aktivitu pre 3 mamičky a tretiu aktivitu zvyšné 3 mamičky, čiže to ktorú aktivitu si maminky vyberú pre svoje deťúrence. A tiež by sa mi veľmi pozdávalo, keďže sú tu mnohé super nápady, vybrať si aj dve aktivity - samozrejme po vzájomnej dohode s konkrétnou mamičkou - niečo za niečo 🙂

@emily_666 @iivkaa1
@sliver @marusik
@luciaobrocnikova

emily_666
10. feb 2014

@iivkaa1 to by sa aj mne páčilo, však daj foto

emily_666
10. feb 2014

@vmb ja súhlasím

iivkaa1
autor
10. feb 2014

@vmb dalo by sa aj tak..len potom asi aj posunut deadline....bue to narocnejsie...
@emily_666 hodim aj foto...

iivkaa1
autor
10. feb 2014

@sliver inak uvolnilo sa miesto v lapbooku..chces sa pridat?

emily_666
10. feb 2014

@iivkaa1 no verím, všetko takéto vystrihovanie strašne trvá, ešte sa mi hojí odtlak, čo som strihala machovú gumu 🙂 a robila si iba kontinenty?

iivkaa1
autor
10. feb 2014

@emily_666 aj taky farebny karton ako zemegula na to kontinenty a vytlacenw zvieratka.....idem dat foto 🙂

iivkaa1
autor
10. feb 2014

@vmb @emily_666 @sliver @marusik @luciaobrocnikova
tak takto vyzera ta mapa vo finalnej verzii...neviem ci sa bude pacit 🙂
len zvieratka by som vytlacila...a zalaminovala cele..... ci ako?

iivkaa1
autor
10. feb 2014

@katka159 @marusik @pastelka13
hore som dala este foto jednej aktivitky

katka159
10. feb 2014

@iivkaa1 tie zvieratka by boli roztrihane a zalaminovane p jednom aby pridaval že čo k toremu kontinentu patrí? to sa mi pači

iivkaa1
autor
10. feb 2014

@katka159 ano ale zalaminovane by to bolo tak ako je na obr.a potom rozstrihane,,,

emily_666
10. feb 2014

@iivkaa1 pridané v albume

katka159
10. feb 2014

@iivkaa1 a nerozlepí sa to ako to by si davala po 2 kusoch alebo ako?

iivkaa1
autor
10. feb 2014

Neviem nemam laminku...
Cize v copy mo to urobia...popripade ppslem na mail a si zalaminujete...tie ltore mate laminku
@katka159

luciaobrocnikova
10. feb 2014

tak mne pridajte aj tie kluce mozem vyrobit aj tie pre niektore 🙂

sliver
10. feb 2014

@iivkaa1 máte aj nejakú konkrétnu tému v tom lapbooku? či každý robí na čo chce?
ináč tá zemegula je super, isto to daj do ponuky 😉 teda ak to chceš robiť 😉

emily_666
10. feb 2014

@marusik foto pridané 🙂

emily_666
10. feb 2014

@luciaobrocnikova pridané 🙂

sliver
10. feb 2014

má ešte niekto nejaké nápady čo by sa dalo robiť? či si budeme dalej sami pozerať nápady? lebo možno by sa našlo niečo čo dokáže niekto iný.... možno maminky ktoré sa zúčastnili viac výmien a maju už z tých "základných" doma skoro všetko by mohli hodiť nejaké nápady že čo sa im páči a možno sa nájde niekto kto to urobí 😉 aby sa aj takým lepšie vyberalo....

sliver
10. feb 2014

vklude môžme robiť aj po dve veci len potom uvažujem či by v ponuke nemalo byť 5 vecičiek, lebo niekedy bude ťažké vybrať z ponuky troch vecí dve ktoré by človek chcel... alebo ostaneme iba pri jednej?

katka159
10. feb 2014

@iivkaa1 aha ani ja nemám laminovačku tak skus si vybrať niečo ine čo netreba laminovať

iivkaa1
autor
10. feb 2014

@katka159 ako toto som dala laminovat,a zatial je to ok 🙂

katka159
10. feb 2014

@iivkaa1 a už si to roztrihala aj či to drží lebo ked je folia slaba tak sa to rozlepí