Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
@emily_666 ahoj to myslíš aj moje špachtle alebo len tie puzzle špachtle inak kamoška mi ich robila a su super držia a maly sa s nimi hra stale nesklada len to vlači dava do puse ale držia
@sliver kamoška ich robila mala vytlačeny obrazok a lepom na servitky to lepila a lakom to prelakovala ešte tie špachtle aj brusila lebo to bolo hrozne
@katka159 podľa mojich počtov nás je 8 a pastelka13 má dať návrhy cez víkend lebo teraz nemôže... neozvala sa katuska103 a kallocka .... aj ja si myslím že to tu nejak viazne 😉 stále chodím kukať a nič 😀
iivkaa1 povedala že počkáme do pondelka a uvidíme....
málo nás je 😉 či budeme taká menšia skupinka alebo ešte niekoho zoberieme?
ved ak budem robiť viacerým maminám tie čísla tak ich urobím aj tebe na výmenu, ja sa ešte neviem rozhodnúť čo od teba chcem ale ak by si chcela od mňa dve tak si vyberiem aj ja dve 😉
@sliver super ked sa dohodneme urobi aj ja tebe dve aktivity
@emily_666 ved 10 kluden stačí ked nas bude len 7 možeme aj niekoho ešte ribrať či?... a ak by sa dali 2 aktivity od teba tak aj ja by som ti spravila dve... ak si baby neviete vybrať tak dajte navrh že čo pokúsím sa alebo tešte moj navrh
1 obrázok priradovanie podla prehlohy
2 a 3 obrázok priradovanie tvary a počty
4 a 5 obrazok puzzle s temou večerníček bolo by 12 kusov postavičiek ešte mam aj krtka
6 puzzle skaajuce z 4 častí bolo by 12 obrazkov
7 tvary bolo by tuším 6 tvarov skadane z 2 časti
samozrejme obrazky všetky zalaminovane a pekne postrihane
baby, večer nahodím do albumu, strašne ma bolia oči, som chorá, beriem atb, idem si ľahnúť 😉
@katuska103 @kallocka @iivkaa1 @vmb @pastelka13 @sliver @luciaobrocnikova @katuska103 @katka159 @fufina1 @marusik dievčatá, prosím, bohužiaľ foto v albume lajkujú aj neúčastníci, čomu napriek jasnému popisu neviem zabrániť, takže si prosím dajte pozor pri zrátavaní aktivít komu čo, dakujem za pochopenie
@katuska103 @kallocka @iivkaa1 @vmb @pastelka13 @sliver @luciaobrocnikova @katuska103 @katka159 @fufina1 @marusik kvoli spomínanému lajkovaniu si zvolené aktivitky prosím označujte komentármi pod fotkami
@luciaobrocnikova to je skadanie podla predlohy z machovej gumy?
@luciaobrocnikova krásne a teraz mám čo robiť? chcem všetko 😀 😀 😀 😀

ešte ponuka číslo 6 - písanie číslic, len to bude čienobiele vytlačené...
to je asi všetko, to by už fakt mohlo stačiť, či?