icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

sliver
12. feb 2014

ešte ponuka číslo 6 - písanie číslic, len to bude čienobiele vytlačené...
to je asi všetko, to by už fakt mohlo stačiť, či?

sliver
12. feb 2014

@emily_666 šróby ruším, tie nie...

iivkaa1
autor
12. feb 2014

@sliver tp je pekneeee

katka159
12. feb 2014

@emily_666 ahoj to myslíš aj moje špachtle alebo len tie puzzle špachtle inak kamoška mi ich robila a su super držia a maly sa s nimi hra stale nesklada len to vlači dava do puse ale držia
@sliver kamoška ich robila mala vytlačeny obrazok a lepom na servitky to lepila a lakom to prelakovala ešte tie špachtle aj brusila lebo to bolo hrozne

katka159
12. feb 2014

@sliver jej nemáš znahody tie čisla na pisanie na vytlačenie stiahnute ja chcem od teba tie navliekaci koliečka s predlohou ale aj toto sa mi pači pre stršieho syna ide do školy tak preto by som si to spravila sama

katka159
12. feb 2014

@iivkaa1 vlastne kolko nás je nejkao to tu vázne... môže sa už hlasovať či?

emily_666
12. feb 2014

@sliver fakt ma necháp zle, ale človek vynaloží peniaze aj čas aj námahu, tak očakávam minimálne rovnakú snahu aj z druhej strany, ak mi napíšeš, že tvoj obrázok drží, tak si ho vezmem

emily_666
12. feb 2014

@katka159 myslím všeobecne tie obrázky na špachtiach, už dvakrát sa mi vo výmene dostalo nejakých nepodarkov, takže už mám rešpekt :(

emily_666
12. feb 2014

@sliver tak tie čísla sú perfektné 😉

iivkaa1
autor
12. feb 2014

@katka159 vyzera to tak ze iste sme sedem a tri sa este neozvali....pockame do pondeka a potom ak sa neozvu tak nas bude sedem...hmm,

sliver
12. feb 2014

@katka159 podľa mojich počtov nás je 8 a pastelka13 má dať návrhy cez víkend lebo teraz nemôže... neozvala sa katuska103 a kallocka .... aj ja si myslím že to tu nejak viazne 😉 stále chodím kukať a nič 😀
iivkaa1 povedala že počkáme do pondelka a uvidíme....
málo nás je 😉 či budeme taká menšia skupinka alebo ešte niekoho zoberieme?

ved ak budem robiť viacerým maminám tie čísla tak ich urobím aj tebe na výmenu, ja sa ešte neviem rozhodnúť čo od teba chcem ale ak by si chcela od mňa dve tak si vyberiem aj ja dve 😉

sliver
12. feb 2014

@emily_666 nechápem ťa zle, je normálne že sa pýtaš, v poho... chcem ich bud zalakovať ako servítkovu techniku čo robím alebo zalepiť lepiacou páskou, skúsim dcerke urobiť dve tak a dve tak a uvidím ktoré budú lepšie... jasné pýtaj sa...

emily_666
12. feb 2014

@sliver na začiatku sme sa dohodli, že nás bude max 10 (ja som ešte vo dvoch dalších výmenách), takže viac by som nezvládala

emily_666
12. feb 2014

@sliver ak budú držať, vezmem od teba aj dve aktivitky, samozrejme, že aj tebe urobím dve 😉

sliver
12. feb 2014

@emily_666 aj ja som za počet 10 😉 to som skôr myslela či ideme ešte niekoho brať ak nás bude menej alebo už to necháme takto a dobojujeme to 😀

katka159
12. feb 2014

@sliver super ked sa dohodneme urobi aj ja tebe dve aktivity
@emily_666 ved 10 kluden stačí ked nas bude len 7 možeme aj niekoho ešte ribrať či?... a ak by sa dali 2 aktivity od teba tak aj ja by som ti spravila dve... ak si baby neviete vybrať tak dajte navrh že čo pokúsím sa alebo tešte moj navrh
1 obrázok priradovanie podla prehlohy
2 a 3 obrázok priradovanie tvary a počty
4 a 5 obrazok puzzle s temou večerníček bolo by 12 kusov postavičiek ešte mam aj krtka
6 puzzle skaajuce z 4 častí bolo by 12 obrazkov
7 tvary bolo by tuším 6 tvarov skadane z 2 časti
samozrejme obrazky všetky zalaminovane a pekne postrihane

emily_666
12. feb 2014

baby, večer nahodím do albumu, strašne ma bolia oči, som chorá, beriem atb, idem si ľahnúť 😉

sliver
12. feb 2014

@katka159 ja isto nebudem mať problém si vybrať dve... tieto čo si pridala sú tiež krásne a aj tie čo sú už v albume, čiže sa isto dohodneme 😉 večer ukážem mm ked tieto pribudnú do albumu a rozhodneme sa 😉

katka159
12. feb 2014

@sliver ok budem sa tešiť...🙂
@emily_666 juj tak sa uzdrava daj si čajík a ležkaj...

sliver
12. feb 2014

@emily_666 juj nezávidím, skoré uzdravenie!!!

emily_666
12. feb 2014

@sliver doplnila som, ak chceš, môžeš doplniť nejaký popis k tomu, napr. tých obrázkov z paličiek bude koľko?

emily_666
12. feb 2014

@katuska103 @kallocka @iivkaa1 @vmb @pastelka13 @sliver @luciaobrocnikova @katuska103 @katka159 @fufina1 @marusik dievčatá, prosím, bohužiaľ foto v albume lajkujú aj neúčastníci, čomu napriek jasnému popisu neviem zabrániť, takže si prosím dajte pozor pri zrátavaní aktivít komu čo, dakujem za pochopenie

katka159
12. feb 2014

@emily_666 jasne

katka159
12. feb 2014

@emily_666 nebolo by lepšie kebyže sa do komentu napíše že toto chcem určite lepšie akolen lajk

emily_666
12. feb 2014

@katuska103 @kallocka @iivkaa1 @vmb @pastelka13 @sliver @luciaobrocnikova @katuska103 @katka159 @fufina1 @marusik kvoli spomínanému lajkovaniu si zvolené aktivitky prosím označujte komentármi pod fotkami

katka159
12. feb 2014

@fufina1 prosím ťa čo je to zaknižka čo máš v ponuke a možeš hodiť ešte niečo do ponuky?

vmb
13. feb 2014

@sliver môžem ti to pozrieť, ale až večer, teraz nemám prístup na PC svoj. Áno, všetko je zalaminované.

luciaobrocnikova
13. feb 2014

viem, ze vacsina to uz mate, ale vy, ktore len zacinate aj toto vam mozem vyrobit 😉

katka159
13. feb 2014

@luciaobrocnikova to je skadanie podla predlohy z machovej gumy?

sliver
13. feb 2014

@luciaobrocnikova krásne a teraz mám čo robiť? chcem všetko 😀 😀 😀 😀