icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov

iivkaa1
3. feb 2014

Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂

Strana
z34
luciaobrocnikova
15. apr 2014

@sliver jaaaj sa smejem som rada, ze nie len ja som mala problem zlozit tie zvieratka, ale je to krasne aj tak 😀

sliver
15. apr 2014

@iivkaa1 zlato teraz pri upratovaní papiera som si všimla že si mi to posielala prvou triedou tak šup šup číslo účtu nech ti pošlem peniaze za poštovné!!!!

iivkaa1
autor
15. apr 2014

@sliver ani nahodou 🙂 ja som to nestihla poslat v sobotu,preto som to poslala 1tr 🙂

sliver
15. apr 2014

@iivkaa1 čo blázniš... ved to nevadí že si to neposlala v sobotu... som na to úplne zabudla až ked dnes zrazu zvonila poštárka, kukám že čo tu chce 😀 ja som ťa zdržala a narobila ti starosti že si kvôli mne musela bežať na poštu dvakrát, takže bola to moja vina, DAJ číslo účtu!

iivkaa1
autor
15. apr 2014

@sliver nie v pohodke....ber to ako kompenzaciu,za nie dokonalu aktivitku 🙂 a je to v pohode,fakt...neries to uz 🙂

luciaobrocnikova
16. apr 2014

@marusik no ta panda sa neda zlozit, ale aj tak si sikulka krasna praca 😉
@iivkaa1 a mne chyba arktida hladala som hladala, ale nenasla, nevadi mam doma biely filc 😉

iivkaa1
autor
16. apr 2014

@luciaobrocnikova juuuj prepac:( mrzi ma to....

luciaobrocnikova
16. apr 2014

@iivkaa1 a ja, ze to uz deti zjedli 😀

sliver
20. apr 2014

@iivkaa1 Ivka prosim ta posli mi tu predlohu na mail, dakujem

sliver
21. apr 2014

@emily_666 @vmb @iivkaa1 @luciaobrocnikova @katka159 @sliver @marusik @katuska103 @fufina1
ahojte, po týždni píšem ako sa nám super hrá, fakt som rada všetkým vecičkám a veliké dakujem...
Lucka knižka veľmi boduje, malá ju miluje, čítame aj 4krát za sebou.... tiež máme veľmi radi priraďovačku od emily a tu jej super skladačku ktorá sa veľmi páči aj tatínkovi 😉 a priraďovačka od katky a prestieranie od katusky...
je vidieť že sa doteraz nestretla s materiálom machová guma tak je z toho nadšená a vkuse sa hrá, parádička, mám veliku radosť... fakt dievčatá VELIKÉ ĎAKUJEM

luciaobrocnikova
22. apr 2014

@sliver ja som s tou knizkou nebola velmi spokojna, preto som tam nalepila ten filc, trosku ozivila aj tie kvapky 🙂 najviac sa mi pacila ta machova guma co som robila....
@iivkaa1 by som si aj ja poprosila tu predlohu

sliver
22. apr 2014

@luciaobrocnikova jojo tá tiež u nás boduje, sa jej veľmi páči, asi tým že je to také farebné a dievčenské, to tiež vkuse skladá....
jáj to tam v originále v tej knižke nebolo? lebo to sa malej páči najviac tie polepené vecičky a kvapky bude hladkať večne 😀

iivkaa1
autor
23. apr 2014

@luciaobrocnikova moja posli mail a poslem obrazky 🙂

iivkaa1
autor
23. apr 2014

@emily_666 @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @sliver @marusik @katuska103

Baby dali by ste sa este na jedno kolo aktivitiek?ale az neskor 🙂 len ci by bol zaujem? 🙂

katka159
23. apr 2014

@iivkaa1 ja hej ja som písala hned že v tej zostave by som si to zopakovala

sliver
23. apr 2014

@iivkaa1 vklude 😉 ale zatial neviem isto slúbiť... ked bude aktuálny termín tak stačí info a uvidím 😉 zatial sa zapájam do aktivít všade kde sa dá 😀 len plánujem návrat do práce a to uvidím ako budem stíhať a zvládať... isto mi napíšte a uvidím 😉

iivkaa1
autor
23. apr 2014

@katka159 jasne dobre,cize nikoho noveho nepribrat 🙂 a ak niekto nebude moct,tak kolko nas ostane 🙂???

iivkaa1
autor
23. apr 2014

@sliver jasneeee urcite ne hned 🙂 a cez prazdniny asi tiez ne,ci?
@katka159

luciaobrocnikova
23. apr 2014

@sliver vidim vidim, ze si vsade ...si mi v patach 😀 😀 😀 aj so mnou ratajte, aj ked aj ja vyrabam dva lapbooky a k tomu som este v jednej vymene
@iivkaa1

iivkaa1
autor
23. apr 2014

@luciaobrocnikova tak to si potom sikovna🙂 ale urcite sa ozvem

sliver
23. apr 2014

@luciaobrocnikova 😀 som ti v pätách, už ťa zachvílku budem mať 😉 ja teraz dorábam jednu výmenu a som ešte v dvoch dalších a pritom zvažujem tretiu 😀 😀 😀
@iivkaa1 ja by som aj pribrala niekoho iného 😉 nech je to zaujímavejšie 😉

sliver
2. máj 2014

@luciaobrocnikova toto ti musím napísať!
zo všetkých "hračiek" z tejto výmeny boduje tvoja knižka, už ju vie naspamäť, každý den sa s nou hrá, niekedy aj viackrát, najnovšie ju už sama číta svojim "kamarátom" (plyšákom)
veliké dakujem, ona ju fakt miluje

luciaobrocnikova
2. máj 2014

@sliver no napad to nebol moj, ale tiez ju mame radi 😀

jankajanka81
12. nov 2016

@katka159 ahoj katka, mohla by si mi prosim poslat predlohy na tienove pexesa do spravy alebo emailu? velmi by si mi pomohla 🙂

Strana
z34