Vrecúškové aktivity pre deti od 3. rokov
Ahojky zalozila som tuto skupinku, lebo viacej mamiciek malo zaujem o aktivitky a pisali uz do prebiehajucich aktivit 🙂 Tak ak niekto chce moze sa nahlasit tu 🙂
@luciaobrocnikova juuuj prepac:( mrzi ma to....
@iivkaa1 a ja, ze to uz deti zjedli 😀
@emily_666 @vmb @iivkaa1 @luciaobrocnikova @katka159 @sliver @marusik @katuska103 @fufina1
ahojte, po týždni píšem ako sa nám super hrá, fakt som rada všetkým vecičkám a veliké dakujem...
Lucka knižka veľmi boduje, malá ju miluje, čítame aj 4krát za sebou.... tiež máme veľmi radi priraďovačku od emily a tu jej super skladačku ktorá sa veľmi páči aj tatínkovi 😉 a priraďovačka od katky a prestieranie od katusky...
je vidieť že sa doteraz nestretla s materiálom machová guma tak je z toho nadšená a vkuse sa hrá, parádička, mám veliku radosť... fakt dievčatá VELIKÉ ĎAKUJEM
@luciaobrocnikova jojo tá tiež u nás boduje, sa jej veľmi páči, asi tým že je to také farebné a dievčenské, to tiež vkuse skladá....
jáj to tam v originále v tej knižke nebolo? lebo to sa malej páči najviac tie polepené vecičky a kvapky bude hladkať večne 😀
@luciaobrocnikova moja posli mail a poslem obrazky 🙂
@emily_666 @vmb @luciaobrocnikova @katka159 @sliver @marusik @katuska103
Baby dali by ste sa este na jedno kolo aktivitiek?ale az neskor 🙂 len ci by bol zaujem? 🙂
@luciaobrocnikova tak to si potom sikovna🙂 ale urcite sa ozvem
@luciaobrocnikova 😀 som ti v pätách, už ťa zachvílku budem mať 😉 ja teraz dorábam jednu výmenu a som ešte v dvoch dalších a pritom zvažujem tretiu 😀 😀 😀
@iivkaa1 ja by som aj pribrala niekoho iného 😉 nech je to zaujímavejšie 😉
@luciaobrocnikova toto ti musím napísať!
zo všetkých "hračiek" z tejto výmeny boduje tvoja knižka, už ju vie naspamäť, každý den sa s nou hrá, niekedy aj viackrát, najnovšie ju už sama číta svojim "kamarátom" (plyšákom)
veliké dakujem, ona ju fakt miluje
@sliver no napad to nebol moj, ale tiez ju mame radi 😀
@katka159 ahoj katka, mohla by si mi prosim poslat predlohy na tienove pexesa do spravy alebo emailu? velmi by si mi pomohla 🙂

@sliver jaaaj sa smejem som rada, ze nie len ja som mala problem zlozit tie zvieratka, ale je to krasne aj tak 😀