Výmena Stikeez Ovocie verzus Zelenina
Ahojteee...keďže aj my sme prepadli Stikeezom, rada by som založila skupinku, kde by sme si mohli vymienať ovocie a zeleninku, ktoré máme navyše resp. ktoré nám chýbajú. Našla som obrázok kde sú uvedené pri Stikeezoch čísla, čo by mohlo byť jednoduchšie ako vypisovanie mien. My teda na úvod ponúkame č. 11,12 a 15.
A chýba nám ovocie č. 5,9,17,14,7,6,20 a zelenina č. 24,1,10,2. Dakujeeeeeme 🙂

@kasenka13 odpoved je vyssie
@marienka270 ahoj, potrebovala by som čučoriedku a kapustu
@luliu mam obe, napiste mi prosim cez IP, dakujem.
Ahojte, potrebujeme č. 24 TOMMY,
na výmenu máme: čučoriedky 3 X č. 20, EMMA č. 16, MIPO č. 23, LORUS č. 19, IVAN č. 7, ULUF č. 2.
potrebujeme 1,2,4,9,11,16,22
na vymenu mam 6,8,10,12,13,14,15,20,24
my potrebujeme tieto blues,ieks,melo,per,ivan,pom a lorus,jim,uluf,tomy,olas?dakujem dohodneme sa cez ip.
@marienka270 mas aj krabicu? Dakujem
@littleprincessslovak este potrebujete 14 a 15? Mam ak treba
Dobry den. My zbierame stikeez tiez,ale uz skoncili a chybaju nam dva posledne a to c.17 a c.21 t.j.POM a ELLIE,EVIE & EDDIE.Na vymenu mame ceresne c.12,Smoob c.13,Ieks c.6. vymenim.Ozvite sa mi prosim.
@zuzanka99 uz mam slubene dakujem pekne
@ukkereve ahojky, a chcete celu sadu? ak ano, kufrik este viem asi zohnat. 😉
Ahojte, mame na výmenu POM, IVAN, P.A., SALLY, ELLIE, EVIE & EDDIE, MAGGY, MELO, VINZ, BlITZ a OLAS. Potrebujeme SMOOB, ULUF a EMMA, ďakujeme 🙂
ahojte potrebovala by som Blitz, Jim, Sepp, Ieks, Ivan, Sally, Emma, Blues, Ellie Evie Eddie máte niekto mám na výmenu? Máme navyše Maggy, Nom-Nom, Vinz, Mipo, Olas-2x, Uluf.
@zlatko33 Ahoj, máme 17, POM a ak by ste chceli, vymeníme za 13smoob
@babulina83 darujem EMMA, v pripade zaujmu sa mi ozvite IP.
ahojte 🙂
Chýba nám:
1x ULUF,
2x P.A
1x IEKS
1x SMOOB
2x ELLIE
Máme na výmenu:
1x MAGGY
2xPOM
1xOLAS
1xTOMMY