Výmena Stikeez
kupim kufrik stikezz, ponuknite
kupim kufrik STIKEEZ prosim ma tu niekto na predaj???
Nájde sa u niekoho z BA Orby a Sharky? Na výmenu mám Chompy, Hip-hip, Snaky, Igor a Papsy. Najlepšie obidvoch naraz. Ďakujem 🙂
rada kupim kufrik stikeez - ponuknite prosim ak mate navyše kufrik kupim ho hneť
potrebujem ORBY, PAPSY, GUINNY
ponukam IGOR, DOLFY
Potrebujeme Frankey a Guinny a máme na výmenu Moody 1x, Snaky 2 X, Puff-Puff 4 x, Chezz 2x, Fido 4 x, Puffy 2x, Kittie 1x, Bunny 1x, Papsy 1x, Piggy 2 x, Loggy 3x, Gloo-Gloo 2x, Dolphy 1x, Ely 2x, Giry Joe 1x,
Ponukam figurky viac ip
Ahojte baby 🙂 Predava niektora prazdny kufrik s hernym planom? Ihned kupim! Vdaka.
Mame: 2x gloo-gloo (zlta rybka), dolfy (modra rybka), puff-puff ( ruzove jednooke strasidlo)
Potrebujeme: bunny (zajko), puffy (ovecka), chompy (zelene strasidlo), fido (cierny vlk)
Mate niekto na vymenu?
ponukam na vymenu prasiatko, ruzove jednooke strasidlo, orby a cierny vlk-, my nemame este vela, ponuknite....
@mucilienka
ahoj mala by som zaujem o cierneho psa i cier zraloka, to fialove sisate, zajaca, rybu aj macku, na vymenu ta zirafa a orby..len toto, ale od teba by som si ostat odkupila
ahojte, chýba nám posledný Moody. Na výmenu máme: sloníka Ely a kravičku Cow.
@cvikla969
zajko a slon mozem odkupit?
Ahojte. Chýba nám Igor a Chompy. Na výmenu máme 2xPiggy, Kittie, Guinny. Najlepšie by bolo,ak by mal niekto oboje pre nás. Píšte IP.
@matam77
ja som zo ziliny!!!!
@matam77
navyse mame snaky a zirafu, inac to osat co si pisla my nemame, tak by som aj odkupila!🙂

potrebujem zajka
ponúkam na foto