Výmena Stikeez
Ahojte . Mám na výmenu: Igor 3x ,Puffy, Puff-puff, Gloo-gloo, Cow .
Potrebujem : Papsy, Fido, Orby, Frankey, Sharky.
Najradšej výmena osobne - Prešov, poštou pri väčšom počte figuriek na výmenu.
Ahojte potrebujeme este Moody, Frankey, Cheezz, Papsy a Cow. Na vymenu mame Hip-hip, Guinny, Dolfy 2x, Bunny 2x.
Mate niekto skusenost s PIGE? Vymienala som s nou Stikeez, moj list jej prisiel, ale od nej mi list dodnes neprisiel a to uz je 10 dni. Tak sa chcem spytat, ci s nou niekto vymienal... alebo je to dalsia podvodnicka tu na MK???
Ahoj, ja mam zelenu a fialovu priserku, zajaca a kravu. Vymienam ich naraz za vsetky moje chybajuce karticky 044, 059, 078, 125 a 152 (4 strieborne a jedna obycajna). Mas zaujem?
Ahoj, potrebujem Ely, Patsy a Puff-Puff, na výmenu mám len 1x Sharkyho, mám ešte domino kocky č. 25 a č. 28, z lesných strážcov 3 ks aj nejaké magnetky
Ahojte na vymenu ponukam kittie, 2x froggy,gloo-gloo,cheezz
Potrebujeme frankey, fido, bunny, loggy, dolfy, ely, hip-hip a ak by niekto este chcel mam aj dost disney karticiek.
Máme frankie a piggy 😉
Mam este na predaj za symbolicku sumu 1x gloo-gloo,1xcheezz,1x frankey,1x giry-joe,1x cow,1x sharky,2x loggy, 2x igor. Piste IP v prip.zaujmu. Postovne hradi zaujemca 🙂
mam na predaj celu sadu aj jednotlivo info ip
Ahoj,
Chybi mi- Frankey, Chezz, Orby, Puffy, Kittie, Papsy, Piggy, Sharky, Hip-Hip
Na vymenu mam - Giry Joe, Snaky, Igor, Bunny, Guinny
Kdyz tak napiste 🙂
@verooonikka mam zaujem o glo glo
Stratil sa nam SNAKY ( ruzovy s rozkami ). Nemate niektora baby na vymenu ? Za snakyho ponukam kacku papsy 🙂
@geniusox ahooooj, prosim ta mas este SNAKYHO ???? ruzovy s rozkami ? mam pre teba papsy 🙂)))
@nadabula ahoj, mas prosim ta este SNAKYHO ? ruzovy s rozkami ? Mala by som pre teba na vymenu kacicku, stratil sa nam 🙂
Baby chyba nam posledny bunny, na vymenu mam kravu, rybku, prasiatko, zirafu, korytnacku, hrocha, macicku, ovecku.
Viem ze to sem nepatri.Mam obycajne disney karticky.skoro vsetky.leskle uz nemam.kto by chcel tak poslem.ja ich uz nepotrebujem.
ahojte, mam na vymenu HOODY, SNAKY, LOGGY, FROGGY, BUNNY, IGOR, PUFF-PUFF, ORBY, GUINNY, HIP-HIP, potrebujem CHOMPY, vdaka 🙂
prosím potrebujem už iba papsy má ho niekto? vdaka
Ahojte máme na predaj všetky figúrky, máme aj veľa tesco kartičiek

zháňam GLOO-GLOO rybku.
Má ju niekto prosím navyše v Žiline, prip. okolí, alebo je možné doručenie poštou ?
Ďakujem.