icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

martina05
14. júl 2014

@anikag myslim ze by to islo, musim najst foto a mozes mi to tam pridat....bolo by to ale na laminovanom vykrese....nie drevo

romanovaz
14. júl 2014

@anulicek da sa k vam este pridať,alebo ste uz plne? Návrhy sem možem este dnes pridat a co sa týka hlasovania, tak by som sa prispôsobila a zobrala to, co ma najviac hlasov (videla som album a páčili sa mi aktivity)

anulicek
14. júl 2014

@romanovaz tak toto neviem rozhodnut sama... Mne by osobne nevadilo.. Ale je nas uz 12 a chceli sme mensiu aktiviku a niektore mamky uz nakupili material na aktivitky ..

anulicek
14. júl 2014

@romanovaz prave som rozhodla aj za dievcata.. Uvedomila som si teraz, co sa deje s maminkou, co bola na dovolenke a aomsa to cele natahuje ... Takze som si dovolila poprosit Ta o strpenie a pridat sa k nam v septembri...

maryennn1
14. júl 2014

@martina05 nooo tá topánočka by sa aj mne páčila viac ako tie pečiatky, ale nevedela by si vymyslieť iný materiál ako zalaminovaný papier? lebo ten podľa mňa bude tenký, dosť ohybný, bude sa veľmi šmýkať a zle sa s tým bude deťom pracovať 🙂 ale super nápad inak 🙂

romanovaz
14. júl 2014

@anulicek v poriadku nevadí 😉

anulicek
14. júl 2014

@romanovaz Ďakujem za pochopenie... pošlem info, keď začneme v septembri? Či som Ťa znechutila úplne? .. och.. och...

romanovaz
14. júl 2014

@anulicek nie vobec, ja som si aj tak az potom všimla, že je to vymena pre staršie detičky a môj má len 20 mesiacov, ale máte pekne aktivity 🙂

lenka_hr
14. júl 2014

@martina05 ahoj, dalo by sa vyrobit to hmatove bludisko? ked nie, tak by som prosila peciatky, dakujem, L

baasss
14. júl 2014

@martina05 Mati ake by si chcela manusky? napises mi pls, co by vas potesilo? ja idem asi sit deckam cirkusove zvieratka nejake, ale kludne sa pokusim pohnut mozgom a vymysliet aj nieco, co si povies 😎

martina05
15. júl 2014

@baasss mne by to bolo jedno...manusky na prst nemame ziadne....🙂 🙂 urcite budu super🙂 🙂

martina05
15. júl 2014

@maryennn1 no to prave ze asi nie....s drevom nepracujem, latka by bola nevhodna tiez a ine ma nenapada....teba????

martina05
15. júl 2014

@lenka_hr jasne dalo...pridam foto

maryennn1
15. júl 2014

@martina05 no napr. machová guma, tvrdený kartón krabica od topánok, ... materiálov je kopa a dalo by sa s tým vyhrať, aby to aj farebne bolo krásne, ale tak je to na tebe no. ak by to nevyšlo môžu byť aj tie pečiatky, ale navnadila si ma na topánočku...veeeľmi 🙂

ask
15. júl 2014

@martina05 Mame taku topanocku od jednej baby a ta ju robila zo sololitu.

martina05
15. júl 2014

@ask to by bolo super, len ako ten sololit narezem????
@maryennn1 nad kartonom som uvazovala ale ten by asi trvanlivy nebol, raz ho mimco obleje a koniec 😒 , machova guma by nebola od veci ale ked zalaminujem hrubou foliou vykres prip. Tensi karton...... To mi nepride az take zle...navyse by sa na ten tensi karton dal nalepit vzor..

ask
15. júl 2014

@martina05 Nemam priame skusenosti, poprosim @breky : Prosim Ta ten sololit sa ako da narezat? Len pilkou, ci to ide aj napr orezavacom? Dakujem🙂

zuzickaaak
15. júl 2014

@lenusskaa Ahojte,mohla by som sa pridat aj ja ku vam? Vedela by som vyrobit napr.prevliekacku zvieratiek..

breky
15. júl 2014

@ask bohuzial len s pilkou...orezavatkom nie a ani nozikom....skusala som to aj ja a bohuzial to nejde....co by ste potrebovali?

ask
15. júl 2014

@breky Dakujem za odpoved🙂 Len som sa pokusala pre @martina05 zistit ze cim sa da narezat sololit. Ja som z neho este osobne nerobila ale so vsetkymi vecami od Teba so sololitu som spokojna lebo su odolne a maly ich ma rad🙂
@martina05 Cize len pilit. Chapem ak sa Ti to neda, ze nemas na to podmienky. Urcite sa Ti podari najst aj ine vhodne riesenie.

lenka_hr
15. júl 2014

@nikam ahoj, tusim ste sa bavili o farbach na mape, zrovna v nedelu som bola na monte kurze a odfotila som priamo z katalógu. neviem, ci je to standardne vzdy takto, ale mozno pomoze. L

nikam
15. júl 2014

@lenka_hr Dakujem, myslim, ze ano. S tym, ze Juzna Amerika byva bud oranzova alebo ruzova.
A aj pre ostatne dievcata: nebudem robit dve pologule, predloha by musela byt velmi velka, aby to malo zmysel. Ak by ste to chceli takto, musela by som vymysliet z coho vyrobit a ako Vam dorucit predlohu.

lenusskaa
autor
15. júl 2014

@zuzickaaak ahoj, ja som uz len ucastnicka vymeny, momentalne to tu vedie @anulicek a bohuzial, uz sme plne ☹ mozno ak by si skusila v septembri, dalsie kolo..

anikag
16. júl 2014

@nikam Ahoj prosim ta ty si zatial neoznacila ziadnu moju aktivitu. Mozem ta poprosit chcela by som ist dat nejake veci tlacit tak nech nebeham dva krat alebo sa ti nic nepaci?

ikuza
16. júl 2014

@lenusskaa @ywet dievcata moze byt aj pre vas kostra?

nikam
16. júl 2014

@anikag Ahoj, uz som zahlasovala za golo, dakujem za upozornenie. Prosim Ta, z coho to budes vyrabat?

anikag
16. júl 2014

@nikam povodne je to drevo ale to nemam moznost vyrezat takze machova guma moze byt?

anikag
16. júl 2014

@ywett @nenocka @lenusskaa vybrali ste si u mna abecedu mozem ju spravit ako obojstranne karticky ci by ste to chceli radsej zviazat podobne ako na navrhu? Ak to budu karticky bude sa droinbrom lepsie pisat na ne.

anulicek
16. júl 2014

@lenusskaa dakujem za pomoc....

lenusskaa
autor
16. júl 2014

@anulicek @lenka_hr @nikam @ask @anulicek @baasss @lenusskaa @ikuza @ywett @maryennn1 @anikag @nenocka ahojte baby, chcem sa vam vopred ospravedlnit, ale rusim moju ucast vo vymene.. konecne som sa dostala poriedne na pc, nie len cez mobil a pozerala som album s ponukanymi aktivitkami podrobnejsie.. su vybrate krasne aktivitky, ale mojou velkou nevyhodou je, ze uz som bola vo viacerych vymenach, aktivitky sa doma nakopili a vela z uz ponukanych mam a je mi zbytocne ich duplovat.. prajem vam krasnu vymenu a radost z tvorenia 🙂