icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

baasss
22. júl 2014

@martina05 🙂 a zlozitejsi neusijes?taky ze by sa trebars striedali rovne ciary a vlnovky a do kruhu nejaka spirala? vacsi format, napr A4? aaale ja nebudem sklamana 😉

anulicek
22. júl 2014

@martina05 vzera, ze vyhrala jedna aktivitka.. Peciatky.. Na ostatnych je len jden hlas... A vyzera, z s niektorymi maminkami si sa dohdla individualne... Takze by som teraz poprosila, mohla by s sa dohodnut este s tymi dvoma maminkami, ze co si budu prosit? Mozem oslovit aj ja.. Ale myslim, ze vies ponuknut alternativu 🙂

anulicek
22. júl 2014

@baasss prepaaaaac... Poslem poslem.. Som len na mobile a potom koepc veci odsuvam... Oooch...

martina05
22. júl 2014

@ask
@ywett ahojte, obe ste dali len po jednom hlase aktivitkam, ktore som navrhla a tie bohuzial nevyhrali...chcela by som vas poprosit -aby ste si preto vybrali ako alternativu - peciatky -tie vyhrali s velkym naskokom,pripadne sity labyrint....Dajte mi vediet ako ste sa rozhodli,dakujeeeeeeeem.

martina05
22. júl 2014

@anulicek uz som im napisala....🙂 🙂 🙂

nikam
22. júl 2014

@baasss Ahoj, ja mam urcite zaujem o mapu az po nase okno 🙂 Musime odfotit nas dom a poslat Ti ho do mailu. Aj so zvyskom lokaliazie 🙂

ask
22. júl 2014

@baasss My sme s lokalizaciou dohodnute, ci? Este by som Ti mala poslat fotku Lukyho, len nemam taku peknu do tvare ...skusim ho zajtra presvedcit 😅

ask
22. júl 2014

@martina05 V tom pripade radsej peciatky, dakujem🙂

ask
22. júl 2014

@ywett Ahoj, este si nestihla zahlasovat, alebo sa Ti odo mna z ponuky nepaci nic? 😅

baasss
22. júl 2014

@ask ano jasne 🙂 len kedze si bola jedina, tak som oslovila rovno siroku masu 😀 🙂
@nikam posli mi zatial do IP adresu a kuknem sa na gugl, ci ste v tom streetview, potom mi bude stacit len par detailov. Takze zatial nefot 🙂

ywett
23. júl 2014

@martina05 ahoj labyrint tam nevidim a peciatky mame vyrobene...tie naramky teda nebudu na pocitanie vobec, ano? tak ked inak nie, urob to, co robis vacsine, nech ti to nekomplikujem
@ask paci, paci, nejak mi to uslo asi, prepac, astronauta berieme , oki?

ywett
23. júl 2014

ja robim suhvezdia vsetkym, jeden like som len mala na cisla

ask
23. júl 2014

@ywett 😉

martina05
24. júl 2014

@ywett budem robit peciatky a niektorym aj ten sity labyrint...-s niektorymimenim po dva kusu aktovit-.tak si vyber....🙂 🙂

martina05
24. júl 2014

@ywett naramky budu mozno v buducej vymene, teraz si si ich vybrala len ty.....mne sa pacili tiez ....tak mozno nabuduce 🙂

anikag
24. júl 2014

@ywett ahoj my suhvezdia mame nevedeli by sme sa dohodnut na inej aktivite?

ywett
24. júl 2014

@anikag a co tak karticky o statoch?

maryennn1
24. júl 2014

@anulicek ahoooj, prosíííím vedela by si nejako zosumarizovať kto čo komu robí? veľmi by mi to pomohlo, lebo ja už som z toho jeleň, ale že totálny 🙂 ďakujeeeem 😅

maryennn1
24. júl 2014

@baasss ahoj, poslala som ti infošky do IP 🙂

anulicek
24. júl 2014

@maryennn1 ked si zobrazis svoju aktivitku a pozries na liky, tak ak kliknes na tu ruku, tak sa Ti zobrazi, kto like-ol... Podla toho viem aj ja, komu trba co 🙂

maryennn1
24. júl 2014

@anulicek ja viem, ale že teda či to nejako nezosumarizuješ aj tu v téme 😉 aby som nemusela furt preklikávať.

maryennn1
24. júl 2014

@ywett ahoj máš u mňa zaškrtnuté tri aktivity, prosím vyber si jednu, ktorú ti mám robiť. ďakujem 🙂

anulicek
24. júl 2014

@maryennn1 to nezvladnem.. predtým to fungovalo tak, že si maminky strážili, komu čo robia a ešte mi to aj na jednotlivé aktivitky, či na sáčky s nimi označili... aby som to zvládala triediť...

maryennn1
24. júl 2014
nikam
24. júl 2014

@anulicek @lenka_hr @ask @anulicek @baasss @ikuza @ywett @maryennn1 @anikag @nenocka
Dievcata, rozmyslam nad tou mapou z machovej gumy. Moja predstava je nasledovna: podlozka velkosti A4 s vytlacenou mapu - moria modre, kontinenty biele, cele zalaminovane. A potom jednotlive kontinenty v prislusnej farbe podla montessori, ktore sa na podlozku prikladaju. Pri tejto velkosti budu totiz dost male, ale zase robime vrecuskove aktivity 🙂 Bude to takto ok (dajte like), alebo mate inu predstavu (dajte komentar)?

maryennn1
24. júl 2014

@nikam páči sa mi to, len k tomu návrhu, a ak by si to urobila na dve A4 s tým, že sa strany priložia k sebe? hmm? 🙂

ywett
25. júl 2014

@maryennn1 no pacia sa mi vsetky, aby som ti to ulahcila, coho robis najviac?

lenka_hr
25. júl 2014

@nikam ak by sa dalo, ja by som tiez brala na A3, predsa je tam toho dost. ak nie, nevadi

maryennn1
25. júl 2014

@ywett najviac robím dejovej postupnosti 🙂

anikag
28. júl 2014

@nikam ja by som tiez skor brala A3 veljoist ak by sa tyi dalo