icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

anikag
2. aug 2014

@ywett to by mohlo byt ake staty by to boli europa?

lenka_hr
3. aug 2014

@ywett ahoj, ak by si chcela mat noty "na mieru", posli mi, prosim, foto tvojho xylofonu, dik

lenka_hr
3. aug 2014

@nenocka @anulicek ahojte, zatial ste nenapisali, ake farby ramikov na sitie, posielala som foto uz davnejsie. dakujem, L

nenocka
3. aug 2014

@lenka_hr mne je to úplne jedno, ideálne nejakú unisex farbu 😉

anulicek
3. aug 2014

@lenka_hr nezalezi... Co ostane... Nie sme zatazeni na konkretnu farbu.. Preto som nechala baby si povyberat... 🙂

anulicek
3. aug 2014

@martina05 je nas 11 ... A ja by som radsej brala tvary... Pismenka mame 🙂 dufam, ze sa podari zohnat...

martina05
4. aug 2014

@anulicek budem sa snažiť... Momentálne sme na dovolenke, tak posnorim aj tu.....

lenka_hr
4. aug 2014

@martina05 @nikam @ask @anulicek @baasss @ikuza @ywett @maryennn1 @anikag @nenocka
Baby, ani neviem, ako to napisat. material pokupeny, chut velka, ale mala hrcka u Lujzy nam dnes vsetko zmenila, drzte nam, prosim, palce. aktivity urcite robit nestihnem, zajtra odchadzame do nemocnice a neviem, co nas vsetko caka. velmi ma to mrzi, tesila som sa, rada niekedy nabudúce...

anulicek
4. aug 2014

@lenka_hr oooch... Drzim velmi palce, nech je to plany poplach... Drzte sa ...

ask
4. aug 2014

@lenka_hr Joj, velmi drziiiiime palce, nech to je o.k.... myslim na Vas....

nikam
4. aug 2014

@lenka_hr Juj, drzim palce, nech to nie je nic vazne. Na aktivity kaslat, zdravie je prvorade. Myslime na Teba, ozvi sa nam.

lenka_hr
4. aug 2014

@anulicek dakujem vam, ved prave to, ze dnes sme sa dozvedeli, ze to vazne je ☹ z nicoho nic... zdrave dieta inak. tak sa majte

martina05
5. aug 2014

@lenka_hr držte sa

nenocka
5. aug 2014

@lenka_hr držkajte sa!

ywett
6. aug 2014

@lenka_hr vela sily

maryennn1
7. aug 2014

@lenka_hr kašli na aktivity, to je nepodstatné.... veľmi, veľmi vám držím palce, nech je rýchlo zase dobre! všetky tu na teba aj maličkú budeme myslieť.

ikuza
7. aug 2014

@lenka_hr sme s tebou! Vela sil, odvahy a optimizmu.

ikuza
7. aug 2014

@martina05 @nikam @ask @anulicek @baasss @ikuza @ywett @maryennn1 @anikag @nenocka dievcata, ak s tym suhlasite, kostru by som urobila z papiera a nasledne by som to zalaminovala. Akurat rozmyslam, ci laminovat obycajny papier alebo tvrdy. @nenocka spravi organy z machovej gumy, takze by to malo na tej kostre celkom ok sediet, co myslite?

ask
7. aug 2014

@martina05 @nikam @anulicek @baasss @ikuza @ywett @maryennn1 @anikag @nenocka
Tak kvoli tomuto: https://www.modrykonik.sk/blog/ask/album/kniha-... mam maly sklz vo vyrobe, ale prvy krdlik je uz na svete 😉

anikag
13. aug 2014

@ask @ywett @ikuza @nenocka @baasss @anulicek @martina05 @nikam @maryennn1 baby abeceda hotovo a golo viď obrázok môže byt?

noemmka
18. aug 2014

Dobrý deň mamičky...mám snahu otvoriť novú vrecúškovú skupinu v rozpätí 2-3 roky...cieľom je nájsť minimálne 15 kreatívnych mamičiek...kto by mal chuť? 🙂 🙂 🙂

baasss
18. aug 2014

@ikuza predpokladam, ze uz kostru mas hotovu 😅 ale ja suhlasim a myslim, ze bude stacit aj obycajny papier
@ask knizka perfektna, aj ja robim 🙂 ale kedze ani sit neviem, tak sa na nej dost ucim 😝 😎 cize tak aj vyzera. A krdel super, uz sa tesim..
ja nemam zatial ani ťuk hotovy 🙂 ale vsetko zacate 😎

Ak je este niekto, kto mi zabudol poslat fotky do mejlu, poslite mi prosim, uz som vo faze, kedy idem personifikovat Ja na mape. 😝 😝 😝 je to celkom fuska, ked som tak nekreativna, ze neviem, co tam este mam vymysliet, aby to nebolo uplne nudne, ale.. snad sa vam to bude pacit. 😅 zacinam mat depresie 🙂

ask
18. aug 2014

@baasss Nemaj depresie, verim ze to zmaknes🙂 Drzim palce s knihou, rada by som ju potom videla😉

baasss
18. aug 2014

@ask dakujem 🙂 asi to bude z vacsej casti pre vacsie deticky, ale snad sa zahraju aj mensie a pripadne dorastu 😝 😎 Z knihy mam stale len dve dvojstranky obojstranne 😅 a aj to si ulahcujem kde sa da.. ale mozem ti potom nejaku foto supnut, niekedy neskor, lebo sa musim prestahovat z tohoto pocitaca na iny 🙄 a to je celkom nocna mora moja 😖

tomaskovamaminka
18. aug 2014

@baasss 🙂 Na knizocku sa tiez rada pozriem, ak teda mozem🙂 Ale naj je ta radost v detskych ockach 🙂

baasss
18. aug 2014

@tomaskovamaminka jaaaaj uz teraz sa hanbim 😅 ja som v tomto absolutny amater a dokonca som sa neunuvala ani nejake krajsie latky pozhanat 😝 ale ok, ked sa dostanem k fotkam, tak nejak to poriesim 😉

baasss
19. aug 2014

@ask @tomaskovamaminka dala som si ju do albumu pre priatelov 😎 nech to nie je na ociach 😝

nikam
21. aug 2014

@baasss Ahoj, mne to nejak uslo, prosim Ta, co presne Ti mame poslat mailom? Adresu a fotku nasho domu?

baasss
21. aug 2014

@nikam ano adresu, foto domu a dietata (nepovinne ale bolo by fajn ho tam mat, aby sa mohlo ulozit do svojho okna)

nikam
21. aug 2014

@baasss Super, dobre, zajtra odfotim dom, dieta mame 🙂 a poslem. Das mi prosim svoju adresu do IP?