Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky
Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka
@martina05 @nikam @ask @anulicek @baasss @ikuza @ywett @maryennn1 @anikag @nenocka
Baby, ani neviem, ako to napisat. material pokupeny, chut velka, ale mala hrcka u Lujzy nam dnes vsetko zmenila, drzte nam, prosim, palce. aktivity urcite robit nestihnem, zajtra odchadzame do nemocnice a neviem, co nas vsetko caka. velmi ma to mrzi, tesila som sa, rada niekedy nabudúce...
@martina05 @nikam @ask @anulicek @baasss @ikuza @ywett @maryennn1 @anikag @nenocka dievcata, ak s tym suhlasite, kostru by som urobila z papiera a nasledne by som to zalaminovala. Akurat rozmyslam, ci laminovat obycajny papier alebo tvrdy. @nenocka spravi organy z machovej gumy, takze by to malo na tej kostre celkom ok sediet, co myslite?
Dobrý deň mamičky...mám snahu otvoriť novú vrecúškovú skupinu v rozpätí 2-3 roky...cieľom je nájsť minimálne 15 kreatívnych mamičiek...kto by mal chuť? 🙂 🙂 🙂
@ikuza predpokladam, ze uz kostru mas hotovu 😅 ale ja suhlasim a myslim, ze bude stacit aj obycajny papier
@ask knizka perfektna, aj ja robim 🙂 ale kedze ani sit neviem, tak sa na nej dost ucim 😝 😎 cize tak aj vyzera. A krdel super, uz sa tesim..
ja nemam zatial ani ťuk hotovy 🙂 ale vsetko zacate 😎
Ak je este niekto, kto mi zabudol poslat fotky do mejlu, poslite mi prosim, uz som vo faze, kedy idem personifikovat Ja na mape. 😝 😝 😝 je to celkom fuska, ked som tak nekreativna, ze neviem, co tam este mam vymysliet, aby to nebolo uplne nudne, ale.. snad sa vam to bude pacit. 😅 zacinam mat depresie 🙂
@ask dakujem 🙂 asi to bude z vacsej casti pre vacsie deticky, ale snad sa zahraju aj mensie a pripadne dorastu 😝 😎 Z knihy mam stale len dve dvojstranky obojstranne 😅 a aj to si ulahcujem kde sa da.. ale mozem ti potom nejaku foto supnut, niekedy neskor, lebo sa musim prestahovat z tohoto pocitaca na iny 🙄 a to je celkom nocna mora moja 😖
@baasss 🙂 Na knizocku sa tiez rada pozriem, ak teda mozem🙂 Ale naj je ta radost v detskych ockach 🙂
@tomaskovamaminka jaaaaj uz teraz sa hanbim 😅 ja som v tomto absolutny amater a dokonca som sa neunuvala ani nejake krajsie latky pozhanat 😝 ale ok, ked sa dostanem k fotkam, tak nejak to poriesim 😉
@ask @tomaskovamaminka dala som si ju do albumu pre priatelov 😎 nech to nie je na ociach 😝

@ywett to by mohlo byt ake staty by to boli europa?