Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky
Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka
21 x toho teda bude dosť 🙂
Ponozky hotove, idem sa dat do prace na prackach 😵 Zelate si pripadne este nejake ine druhy ponoziek? 😎 😀
A este... co myslite, podla predlohy co som nasla boli tie ponozky vedla pracky prichytene napevno...mne sa viac pozdava nechat vsetky volne aby ste detickam zakazdym mohli ponozkovu predlohu inak ulozit a aby sa to tym stalo pre ne zaujimavejsie. Keby to bolo napevno asi by ich to rychlo omrzelo. Ponozticiek som vyrobila dvojnasobne mnozstvo-kedze z praxe viem ako sa tie male potvory radi stracaju...tak nech sa neminu tak rychlo 😎 😉
@ask perfektne su, aj znackove dokonca🙂 Asi by som to tiez nechala na volno, mozno ich bude chciet naraz oprat po paroch. Aj tak neviem ci by to nechcel odlepit potom.
@tomaskovamaminka Vdaka 😵 Dufam ze aj detvaky zaujmu 🙂
@tomaskovamaminka ahoj pisem ti sem, lebo tu viem pridat aj obrazok. Ta vlocka a1,5 cm. Este ma napadlo pouzit vysek z obyc.dierkovaca. daj vediet potom ci by sa ti hodili tie vlocky😉
@tomaskovamaminka Od pondelka budu v Lidli vyrezavatka http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-426FB148-09... , mozno sa tam najde aj vlocka.
@nikam Videla som ten Lidl, pojdem skusit pozriet, ak by nahodu tam bola.
@laurinkam Zatial vdaka, neviem mne sa to zda byt trosku velke, ale ak by sa dievcatam velmi pacila, ale zase nechcem ta zatazovat, mas toho tiez dost a aj teraz leto, urcite si ho uzivate. Hviezdicky som kupila take male vyrazadielko v KIKU, mali vselico, ale vlocku nie. A tie hviezdicky su take drobne.
@tomaskovamaminka neni s tym az tolko roboty, takze ak budes chciet neni problem😉
čaute, ja už som tiež začala, som mala síce predstavu že za chvíľku to mám hotovo a tak rýchlo to veru nejde 😀 ale fajn sa pri tom človek odreaguje, idem dnes na tretinky a štvrtinky
neviete, ci sa da kupit lepiaca paska aj v nejakom kamenom obchode? objednala som zo stranky kreativnyzivot.sk . vzala som 4x pasku a 3x magneticku tabulku, ze skusim, co bude lepsie. okrem toho, ze im trvalo mesiac, kym poslali balik (pride v pondelok), napisali mi, ze poslali len 1x pasku a 3x tabulku. riadny skrt cez rozpocet :/ keby napisali skor, nahradim si to tou tabulkou. ale napisali mi to az po poslani balika (fakt logika).
co som pozerala inde, posielaju len po 20 - 50 metrov, to je zasa vela. este mozem objednat z repromakreativ.sk . objadnavali ste stadial niektora? pride to rychlo?
Dobry den,
mohli by sme sa ešte pridať?
no my uz mame aj druhe dietatko tak preto by sme sa radi pridali. Skoda ze sa neda ak budete mat nejake nabuduce dalo by sa mi napisat?

@nikam ikonky mali biele pozadie, zdali sa mi lepšie pre vekovú skupinu 1 - 3 roky. Pre staršie detičky môžem nabudúce urobiť fotografie dopravných prostriedkov alebo triedenie druhov zvierat... tie už sú k dispozícii hotové, toto je čisto môj výtvor