Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky
Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka
@janulkan @lenusskaa @breky @nenocka @gigi33 @ikuza @ask @lucikusik @elannor @nikam @danatalu @zuzzka1 @mcoya @tomaskovamaminka @majusqwa @pusinqa @bibes @anulicek @ywett @furu @laurinkam
ahojte baby 🙂 prazdniny sa pomalicky chylia ku koncu a potrebujem pozistovat, ako ste na tom s vyrobou aktivit? stihate podokoncovat do konca augusta, ze by sa to prvy septembrovy tyzden zacalo posielat? alebo potrebujete nechat este viac casu? info k odoslaniu potom poposielam v IP - adresu a dalsie instrukcie
Ja tiez nejak nestiham Takze ak by sa dalo trosku oddialit budem rada ak nie tak sa poponahlam 🙂
ja sa prisposobim, viac menej som hotova a velmi sa tesim na aktivitky....
ahojte, ja to mám tak napoly,nastrihané to mám, ešte tie recepty urobiť. stihla by som to aj do toho pôvodného termínu, ale poteší ma že mám viac času, takže kľudne toho 16.9.
@janulkan @lenusskaa @breky @nenocka @gigi33 @ikuza @ask @lucikusik @elannor @nikam @danatalu @zuzzka1 @mcoya @tomaskovamaminka @majusqwa @pusinqa @bibes @anulicek @ywett @furu @laurinkam
robím tie zmrzliny z filcu aj s receptami, mám na každú 6kopčekov, rôznych farieb, koľko má byť receptov podľa vás? ešte som to vlastne neskúšala, neviem stačia 4 (na A4 papier) alebo skúsiť aj viac a prípadne dostrihať viac kopčekov, teda že by boli aj 2 z jednej farby?
@danatalu Podla mna 6druhov zmrziny staci🙂 na tych receptoch to bude rovnaka velkost ako na zmrzlinach? 4recepty neviem ci nebude malo 😕 alebo dat to z oboch stran papiera, kazdy iny. Teda ked sa uz pytas a nebol by problem 😵
inak ja mam hotovo len stale neviem kupit tie snurky, maju horolezecku, ale ta je 0,5€ za meter a na kazdu aktivitku by mali ist 4 druhy po cca 30-50cm, takze to mi do li mitu nevychadza, budem asi musiet objednat z netu alebo vam stacia buzirky alebo snura na pradlo? Snurky do topanok sa mi nejako velmi nepacia a aj tak som pekne za rozumnu cenu nenasla 😝
@janulkan co som zatial sledovala malu pri navliekani gombikov alebo koralok, lepsie sa jej robi s buzirkou ako so snurkami, je pevnejsia a lahsie sa jej to strka cez dieru 😀 pre mna kludne moze byt aj ta, alebo ani ta snura na pradlo nie je zly napad, nemusia byt nutne snurky do topanok.. a mat tam cierne alebo hnede snurky, to radsej farebne nieco insie 😉
Babulky, prosim Vas aky je ten financny limit do ktoreho sa mame akoze zmestit? Dakujem
jaaaaj, tak dobre, som sa zlakla, ze sa mam zmestit do 1 eura 🙂))
baby 2.sept tyzden je super napad, to sa nezda ale cez leto je toho velaaaaa co robit ze hehe
Ahojte, kludne mozeme termin posunut, dobre aj tak 😀
Do limitu sa istotne nevojdem... dnes som bola pozriet v Sevte uzatvaratelne vrecka, velkost A5 a jedno stoji cez 50 centov, takze polovica rozpoctu fuc.. a ani ich tolko nemali 🙂 Ja radsej rozpocet nesledujem, bude ako bude 😝
@bibes To snad nie?:( ja som teda v obchode nebola ale napr. A5 by mala byt 150x200 nie? 1,7E za 100ks som nasla tu http://www.top-obaly.sk/uzatvaratelne-zip-sacky... jasne tolko kusov netreba ti, ale len pre porovnanie ceny som to dala.

@janulkan fuuuu, uz za dva tyzdne? 😎