Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky
Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka
@lenusskaa U nas by vlocka este dlho odpocivala v supliku, aj ked je pekna, skor ten stromcek, ale prisposobime sa vacsine🙂
tiez som nad tym tak rozmyslala, vlocka sa mi paci ale odlozena by odpocivala este dlho.. a stromcek si viem predstavit, ze by sa so zdobenim vyhrala
@lenusskaa
Ahojte kocky, posielam moje navrhy na aktivitky, prosim dajte vediet, ktore sa Vam paci najviac...pripadne, ci mam este nieco ine popozerat...
A) kto kde byva? zvieratka a ich domceky - priradovanie (mozno by to bolo s farebneho papiera, este presne technicke prevedenie neviem, ale pointa ostava)
B) farebne spinky - ucenie farieb a jemna motorika, sustredenost
C) kvetinka s cisielkami
budem na nete v nedelu vecer, dovtedy mi prosim dajte vediet a buduci tyzden sa mozem pustit do vyroby. Dakujem krasne a pekny den🙂
a obrazky mi ponatahovalo v opacnom poradi...🙂
@soso Tiez sa na mna tie zvieratka tak milo usmievaju🙂
stromcek
zvieratka
😉
Ja som za zvieratka, krasny napad. Tesim sa
Ahoj maminky pisem neskor lebo ležím so zapalom prsnika . Velmi pekne dakujeme s drobcom za balíček a krasne aktivity . Tiež nás najviac baví pracka. Gel board tiež k nám cestu nepřežil-nevadí, polepime -máte niekto tip akym lepidlom ?
Knížka je krasna-velmi charizmatic ka.
Dakujeme pekne za pochvaly na nasu cilku 🙂 dala zabrat a zda sa mi ze som poplietla ten suchy zips 😀
Vsetky aktivity sú krasne. Ste šikovné.
Dievcata do 3.kola nemám zatial žiaden nápad. Je tu niečo co by ste chceli ?
baby pocujte, nechce sa mi opat citat vsetky stranky ale pamatam si ze niekde bol link na "sacky" pre aktivity, do akych velkych sackov (resp. malych) to mam pobalit. nie nebojte sa nemam este nic hotove, to len aby som vedela ako velke to ma byt.
@lucik194 Co prisli aktivitky z minuleho kola tak kazdy bol tusim iny🙂 vela zalezi od velkosti aktivitky🙂 a aj ake sa ti podaria zohnat🙂 No neviem. Aby sa ti tam zmestila, aspon ja som nic o velkosti, nenasla🙂 Linky co tu boli, tak len, ze kde sa daju zohnat zatvaracie sacky. Snad ta nezavadzam. Som zvedava, co napisu na tvoju otazku ostatne.
@soso za mna zvieratka
@sueh @nenocka nam by sa tiez viac hodili peciatky, to malu celkom zabavi
@lenusskaa vyskusala som dva kusky vykresu zlepit a zlepilo sa to :/ dalo sa to sice potom pekne odlepit, obrazok ostal trocha splosteny, ale prezil. tak neviem. mozno skusit medzi to nieco vlozit... a mozno karton nebude lepit. inak naozaj netusim, cim by sa to dalo tak dobre pokreslit. kdesi som citala, ze to robili tavnou pistolou, ale vraj sa s tym velmi zle kresli a nechava to take "ciary" (isto vies, co myslim)
tienove puzzle aj nas velmi bavi🙂🙂
@soso zvieratka🙂
maminky- dokedy treba aktivitky spracovat a kolko nas je? aby som vedela dokedy mam cas a kolkokrat spravit aktivitku🙂 vdaka

@janceh
@nenocka Akurat som isla napisat, ze na tom linku co si davala, okrem sliepocky bol aj motylik🙂 Ked uz niektore maju sliepocku. To si nemala pisat, aby sme si odhlasovali :D Takto to bude este tazsie🙂