Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky
Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka
@breky sorry ze sa vam do toho miesam,ale nedalo by sa hrdlo toho balonu natiahnut na nejaku hrubsiu rurku? Napr. ako od vysavaca, len kratsiu? Potom by to mozno slo lahsie...len taky napad...mozno nefunkcny, neviem...
@adelajda2012 to nie 🙂 a kazda rada pomôze, a nemiesate sa mi do toho 🙂 dosla som nato ze ani nie naplnanie je problem ale to natlacenie do toho balona lebo ked ho naplnim do jeho origos velkosti , tak to nestaci musim to tam napchat...tak ho musim hore dole natahovat a natlacat veci....najlepsie ide muka 😀 a uz pre 5 bab mam komplet 🙂 este 19 bab....
@breky Isla som, ze to skusim, ale nenasla som potme v detskej ziadny balonik:( A malho teraz budit nechcem, ale zajtra skusim🙂 Fakt na obrazku sa to zda byt jednoduche, ale teda nie je:( Rozmyslam, nejakym podtlakom nafuknut -roztiahnut balonik ci by neslo:( Inak na taketo veci su chlapi najlepsi odbornici, lebo su lenivi a radsej tyzden rozmyslaju ako to spravit bez namahy a potom to za 1 den spravia:( To len my sa vieme potrapit:( Drzim palceky a prajem pevne nervy🙂 A mimochodom akej farby budu baloniky? Ci viac farieb bude?🙂 zvedava:/
Lievik na benzin. Predavaju v hornbachu ci tescu, da sa odmontovat ta rurka, tak tam ostane len to hrdlo, 3-4cm.
@breky o 2,00 v noci som nasla predsa len balonik 😀 a skusala🙂 nasypat to tam celkom islo lievikom, neviem ci mame ine baloniky?, a neviem preco to tam treba natlacit?
@tomaskovamaminka neviem ktora sada sa k tebe dostane ale bud cisto zlta alebo cisto cervena 🙂 a neviem ci mame ine balony alebo metodu naplnania 🙂 .... Ja to teraz krmim balony ako kes krmia husi 🙂 a bude tam ryza, polovicny hrach lupany, muka a este stvrte uvidim .... Uvazujem nad makom alebo psenicou
@zuzzka1 @nenocka @laurinkam @ikuza @lenusskaa @danatalu @ask @marienkamyd @pusinqa @zuzzka1 @jumama @lucik194 @breky @janulkan @janceh @malamargaretka @anulicek @sueh @ywett @furu @lucosko @soso @mcoya Ahojte, co poviete na stromcek? Dufam, ze moze byt🙂 Je na suchy zips, a tie ozdobky su na kuskoch magnetickej pasky.
@tomaskovamaminka chutný 😵
@tomaskovamaminka kraaaasnucky!
@tomaskovamaminka Jeeej, uz idu Vianoceeeeeeeeee 😎 😀 Krasny, tesime sa 😵
@tomaskovamaminka uzasný stromcek, paradaaaa🙂
@tomaskovamaminka @zuzzka1 @laurinkam @ikuza @lenusskaa @danatalu @ask @marienkamyd @pusinqa @zuzzka1 @jumama @lucik194 @breky @janulkan @janceh @malamargaretka @anulicek @sueh @ywett @furu @lucosko @soso @mcoya
babulky, snehuliačikov som nakoniec urobila takých ako na obr. v šiestich farbách (červená, žltá, modrá, oranžová, zelená, fialová), traja pozerajú doprava, traja doľava - môžeme trénovať aj pravoľavú oriantáciu. budú vytlačení na A5 - kto chce si vystrihne a zalaminuje, niekto možno zalaminuje celú A5, aby sa dalo príp. kresliť zmývateľnými fixami alebo robiť gombíky z plastelíny... ja laminovačku nemám ☹
môže byť?
@laurinkam áno, skúšali sme na tú tváričku od teba 😉 my máme obyčajné centropen na biele tabule (červená,modrá, zelená, čierna), ale chcem aj takéto niečo http://www.najhracky.sk/index.php?s=detail&id=2045 možno aj tescu by sa našli...
@lucosko @janulkan @tomaskovamaminka @nenocka @ikuza @lenusskaa @danatalu @ask @marienkamyd @pusinqa @zuzzka1 @jumama @lucik194 @breky @janceh @tomaskovamaminka @malamargaretka @anulicek @sueh @ywett @furu @soso @mcoya kočky, aký fond písma píše reálne čísla - podľa toho ako sa ich budú deti učiť písať v škole? Skúšala som ARIAL, ale to mi píše tak divne "1" -tku.ďakujem za pomoc.
dakujem kocky....
Mamicky strasne sa tesim na aktivitky, snehulieci su super, baloniky budu urcite tiez skvele-vdaka mamicke za trpezlivost a snahu,zo stromceka som sadla na zadok a pribeh je tiez dobry. Tesim sa a idem vysivat vreckovky.Pekny vecer!
Ahoj holky, mam hotovo a odesilam 🙂 chtela jsem proto poprosit, jestli je nekde nejake shrnuti jako na jakou adresu, kolik nas nakonec je a tak 🙂 moc dekuji, Jance

@breky Co najsirsi lievik a spajdla v nom, -ked sa material zasekne pohybat spajdlou hore dole ...toto by nepomohlo aspon trosicku? 😒