icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

anulicek
5. nov 2013

@jumama krááásne.. a papuľky správne kričia 😀 ja už ich chcem mať doma tiež 😀

sueh
5. nov 2013

@jumama Jej tie su krasne, tesim sa.

jumama
6. nov 2013

@janceh preposlala som ti mail od lenusky, dostala si?

janceh
6. nov 2013

@jumama dostala, dekuji 🙂

janceh
6. nov 2013

Ahoj holky, hlasim dnes odeslany balicek, tak snad vse v poradku dorazi

jumama
7. nov 2013

Nastrihane! Zalaminovane! Juuu, jeden velky vydych. No maminy, ako som slubovala prekvapko z druhej strany karticiek, tak mi to nevyslo... Chcela som tam cisla a bodky a prsty ruk na ucenie pocitania...Snad do dalsej vymeny, priznam, ze i toto vsetko trvalo veeela casu. A dufam, ze vas aspon snehuliako-stromceky-gule + kocky potesia.

jumama
7. nov 2013

No aspon malu sutaz som nachystala:
1. Kto sa mi z vas prvy ozve, ze chce zbytky latok na tvorenicko s detmi z obrazka nizsie (su tak 10-15 cm siroke a dlhe tak okolo 20-30 cm, ako ktore), ma ich mat.
2. Kto sa mi z vas prvy ozve, poslem mu 100ks laminovacich folii na karticky velkosti 6,5x9,5 cm, 80MIC.
Dve osobky, nie jedna sikovna, ktora sa ozve dva razy 🙂
@nenocka @tomaskovamaminka @zuzzka1 @laurinkam @ikuza @lenusskaa @danatalu @ask @marienkamyd @pusinqa @lucik194 @breky @janulkan @janceh @malamargaretka @anulicek @sueh @ywett @furu @lucosko @soso @mcoya (ak som niekoho zabudla, prepacte)

ask
7. nov 2013

@jumama Krasne to je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@jumama Jaaaaaaaaaaaaaaa😀 Si prosim laminovacky, dakujeeem🙂

lucik194
7. nov 2013

@jumama parada, krasne 🙂
ja sa priznam ze ta bielo modra pasikova a bielo modra gulickova latka by sa nam hodili do domceka pre babiky 🙂
dakujem, nech zostane latka aj pre inych 🙂

jumama
7. nov 2013

Takze uz mame vitazov 🙂 @ask dostane laminovacky a @lucik194 dostane latky 🙂 Prihodim do balika k lenusskaa... Pekny den vam, ja mam zbaleno! 🙂))))

ask
7. nov 2013

@jumama Dakujem krasne, teraz som sa po prvy krat potesila ze je tak protivne ze sme dnes vynimocne nesli von 😅

jumama
7. nov 2013

@ask u nas je krasne dneska, az moc slniecka svieti... tak nech aj ku vam leti 🙂

ask
7. nov 2013

@jumama Jeeej, no dufam ze to zafunguje 😅 ...tu mame mrholivo, hmlu a chlad 😒 Este raz vdaka 😵

tomaskovamaminka
7. nov 2013

@jumama Vyzera to super, si sa s tym krasne vyhrala. Ono to uz i tak same o sebe je prekvapenie. Krasna aktivitka moc sa na nu tesime, a samozrejme aj na ostatne🙂 U nas je zamracene a aj ten drobec je taky:( ako pocasie:( Asi zuby:( A vyhercom gratulujem🙂 Si si to mohla nechat do dalsej vymeny ;)

jumama
7. nov 2013

@tomaskovamaminka cokolvek, coho je 24 kusov treba vyrobit a sklada sa z malickych casti je "zaber na psychiku" 🙂) Tvoje stromceky tiez z tohoto dovodu obdivujem ako umne dielko.

malamargaretka
7. nov 2013

@jumama juuuj ...latky su super...ak by som bola prva veelmi sa potesííím🙂🙂🙂🙂

jumama
7. nov 2013

@malamargaretka uz sa ozvala @lucik194 vyssie

malamargaretka
7. nov 2013

@jumama ...hej uz potom som si vsimla:(

lucik194
7. nov 2013

@jumama @malamargaretka baby ja by som chcela len tie dve latky ako som pisala hore (domcek mame do modra...... ) takze ostatne kusy latky mi neposielaj 🙂 nech zostane aj pre ine baby ..... nevyuzila by som ich .....

lucosko
7. nov 2013

Jej latky, poprosim ;)

malamargaretka
10. nov 2013

@nenocka @tomaskovamaminka @zuzzka1 @laurinkam @ikuza @lenusskaa @danatalu @ask @marienkamyd @pusinqa @lucik194 @breky @janulkan @janceh @anulicek @sueh @ywett @furu @lucosko @soso @mcoya
@jumama ...maminky mam otazku: ja robim pre vas prevliekacku a to nasledovne-
na tvrdy papier A4 som si nakreslila rybku (Vianocny vzor), v ktorej budu medzery na prevliekanie inych kusov papiera- a teraz stojim pred dilemou- chcela som to laminovat, aby to malo taky pevnejsi tvar, LEN aj rybka aj papiere su z tvrdsieho papiera, nieco ako vykres a to je zle laminovat, uz nehvoriac o tom, ze ak ten zalaminovany papier prerezem, aby vznikli medzery na prevliekanie, bude sa folia oddelovat od paiera - tak teraz neviem, chcela som to urobit trvacejsie zalaminovanim, ale takto- JE OTAZKA ci radsej nenechat nezalaminovane, hm? BABO RADZ!!

jumama
10. nov 2013

@malamargaretka Ja by som nezalaminovane nechala🙂

lucosko
11. nov 2013

Dievčatá, mám to dokončené, tento týždeň to k vám odfrčí 🙂 Jupí a teším sa na vaše výtvory! Lucia

Dávam vám ešte do pozornosti 2 akcie:
* 15.11.2013 kurz u pani Štarkovej www.alfamilia.sk
* 12.11.2013 na Čiernej Vode mám kurzy Montessori, tak vás s detičkami vítam:
Milé maminky. Tento utorok 12.11.2013 skúšobne prebehnú 2 lekcie OBJAVUJME SPOLU SVET - kurz s prvkami Montessori pedagogiky pre deti s rodičom vo veku 12-36mesiacov. Prvá lekcia od 9.10-10.25hod, druhá lekcia od 10.45-12.00hod. NUTNÉ JE VOPRED SA NAHLÁSIŤ na www.detiakodar.sk dnes do 18.00hod. Ďakujem.

soso
11. nov 2013

@malamargaretka pre mna aj nezalaminovane, kludne🙂

lenusskaa
autor
11. nov 2013

@laurinkam @lucosko @janulkan @tomaskovamaminka @nenocka @ikuza @lenusskaa @danatalu @ask @marienkamyd @pusinqa @zuzzka1 @jumama @lucik194 @breky @janceh @tomaskovamaminka @malamargaretka @anulicek @sueh @ywett @furu @soso @mcoya
ahojte baby, dnes som bola na poste vyzdvihnut prve tri balicky - laurinkam, sueh a janceh - uz su u mna 🙂 ostatnym pripominam termin odoslania - idealne keby ste to stihli poslat do konca tyzdna, najneskor buduci pondelok 😉

ask
11. nov 2013

@lenusskaa Aktivitky mam pripravene, zajtra idem za kamoskou aby sme dorobili aj karticky, potom poslem, do konca tyzdna urcite! Uz sa tesim🙂

zuzzka1
11. nov 2013

dievčence, aj ja už máme svoju aktivitu hotovú, stromček zalaminovaný - pom pom bambulky doma, ešte zháňam šišky - pár som mala z botanickej záhrady (žiadne borovice na okolí nieto), zo sekvoje, sú krásne, ale naspodku s pichliačikmi, tak som ich zavrhla, ešte kamarátka sľúbila pozrieť u nich doma, snáď ich bude 24

danatalu
11. nov 2013

@lenusska prosím ťa ozvi sa mi potom keď budeš mať všetky, kedy mám prísť. ja by som chcela tú plastelínu navariť čo najneskôr, nech sa nejak nepokazí kým sa ku vám dostane.

janulkan
11. nov 2013

@lenusskaa ja som poslala balik sobotu, snad dorazi stredu...inak mas tam 3€ nemala som drobne, tak si "vydavok" nechaj za namahu 😀 (teda dufam ze ostane)

lenusskaa
autor
11. nov 2013

@zuzzka1 ja nejaku sisku najdem aj doma, mne ratat nemusis ak nevyjde 🙂