icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

tomaskovamaminka
26. nov 2013

@lenusskaa Jej tesime sa🙂 Urcite sa doma potkynas o krabice:/ A kadial sa tulal povoracik? Ci posta zlyhala?:/

laurinkam
26. nov 2013

@lenusskaa super, už sa nevieme dočkať!!!!

lenusskaa
autor
26. nov 2013

@tomaskovamaminka s krabicami nie je problem, pomestili sa, len som ich musela poukladat manzelovi mimo oci, organizovat este jednu takuto velku vymenu, tak ma asi vyzenie z chalupy kade lahsie 😀

furu
27. nov 2013

@lenusskaa tesime sa a dakujeme

lucosko
27. nov 2013

@lenusskaa mas moj obdiv 🙂

laurinkam
27. nov 2013

asi by som sa k jarnej výmene pridala - u mna je to uz zavislost a momentalne s nou nechcem bojovat... 😀 😀 😀 😀 😀 Ci lepsie povedané - ja nie som zavisla, ja nie som zavisla 😉 😉 😉

janceh
27. nov 2013

@lenusskaa ahojky, mohla bych jen prosim poprosit o cislo baliku? Mame hrozny problem s postou :( moc dekuji, Jana

lenusskaa
autor
27. nov 2013

@tomaskovamaminka @lucosko @janulkan @nenocka @laurinkam @ikuza @lenusskaa @danatalu @ask @marienkamyd @pusinqa @zuzzka1 @jumama @lucik194 @breky @janceh @malamargaretka @anulicek @sueh @ywett @furu @soso @mcoya @majusqwa
ahojte, balicky su uz vsetky niekde na ceste k vam, v IP mate aj ich podacie cisla, snad som nic nepoplietla.. dufam ze k vam ku vsetkym dorazia balicky co najskor, keby boli niekde nejake problemy, dajte vediet..

lenusskaa
autor
27. nov 2013

@tomaskovamaminka @lucosko @janulkan @nenocka @laurinkam @ikuza @lenusskaa @danatalu @ask @marienkamyd @pusinqa @zuzzka1 @jumama @lucik194 @breky @janceh @malamargaretka @anulicek @sueh @ywett @furu @soso @mcoya @majusqwa
este som chcela doplnit k mojej aktivitke - robila som obrazky na prekreslovanie (frotaz), vo vrecusku ich je 7 + velka voskovka.. obrazky su kreslene farbami na sklo na tvrdom papieri, nechavala som to schnut dost dlho, ale moze sa stat, ze budu zlepene dokopy ked k vam pridu, preto ich pred pouzitim skuste nejak opatrne pooddelovat - doma som mala vsetky na jednej kope a oddelili sa v pohode.. hlavne nic nasilu az sa nahodou neroztrhnu.. keby sa niekomu moc poskodili, prijmem aj reklamaciu.. co s nimi, najdete tu http://rustspolecne.cz/2012/04/akce-pytliky-obr...

malamargaretka
27. nov 2013

@lenusskaa dakujeme!

ask
27. nov 2013

@lenusskaa Velka vdaka za podrobne infa ohladom odoslania balikov aj ohladom aktivitky, tesime sa 🙂

marienkamyd
27. nov 2013

dakujeme !!!!

ywett
28. nov 2013

DAKUJEME pekneeeeeeeeee

nenocka
28. nov 2013
janulkan
28. nov 2013

inak baby, sorry za sacky, nejako som mala pocit ze pexeso je 5x5 a kupila podla toho sacky a ono je trosku vacsie 😀 najviac casu som sa zabavila s davanim ho do sackov, snad vam to pojde pohode vybrat 😅 a kto chcete, zastrihajte trosku rohy

ask
28. nov 2013

@nenocka Ako to ze Ty mas taku sikovnu postarku?! 😠 😵

tomaskovamaminka
28. nov 2013

@ask
@nenocka A dobre sa mi zdalo, aj minule ti ho prvej postarka doniesla 🙂

nenocka
28. nov 2013

@ask
@tomaskovamaminka protekcia u kuriéra, dievčatá 😀

mcoya
29. nov 2013

@nenocka @tomaskovamaminka @lucosko @janulkan @laurinkam @ikuza @lenusskaa @danatalu @ask @marienkamyd @pusinqa @zuzzka1 @jumama @lucik194 @breky @janceh @malamargaretka @anulicek @sueh @ywett @furu @soso @majusqwa

Ahojte babulky, dakujeme, balicek nam dnes pan postar doniesol. Aktivitky su super. Este som to len tak narychlo presla a uz vidim, ze sa do Vianoc urcite nudit nebudeme 🙂.
Este som sa chcela spytat tej maminky, ktora poslala nieco farebne v sacku, je to makke ako plastelina v 4 farbach a su k tomu nejake kresbicky, ze co to je a co sa s tym ma robit 😀
Dakujeme

janulkan
29. nov 2013

@mcoya @nenocka @tomaskovamaminka @lucosko @laurinkam @ikuza @lenusskaa @danatalu @ask @marienkamyd @pusinqa @zuzzka1 @jumama @lucik194 @breky @janceh @malamargaretka @anulicek @sueh @ywett @furu @soso @majusqwa
baby balicek prisiel, cele doobedie sme sa vyhrali, presli sme skoro vsetky aktiviky, su uzasne...ked pozeram ako ste obstrihavali zalaminovane veci, normalne sa hanbim, ze mne sa do toho nechcelo 😅 este raz velke DAKUJEMe

zuzzka1
29. nov 2013

@nenocka @tomaskovamaminka @lucosko @janulkan @laurinkam @ikuza @lenusskaa @danatalu @ask @marienkamyd @pusinqa @zuzzka1 @jumama @lucik194 @breky @janceh @malamargaretka @anulicek @sueh @ywett @furu @soso @mcoya @majusqwa
Aj my veľmi pekne ďakujeme všetkým maminkám tvorilkám a dvojnásobne @lenusskaa za skvelú distribúciu. Toľko krásnych aktivít, prepracované do posledného detailu, fleesové aktivity, knižka, drevený stromček zo špachtličiek, tieňové divadielko, kľúče a zámky, motýliky, obkreslovačky... Bolo to náročné vyrábať toľký počet kusov ale tohtoročný adventný kalendár nebude mať konkurenciu. Veľké ďakujem

sueh
29. nov 2013

Aj nam dnes prisiel balicek,chystam sa otvorit sama aby som sa vecer vyhrala a potom posuniem detom. Strasne sa tesim a dakujem Vam vsetkym za namahu a snahu, cas jednoducho vsetko, specialne Lenke za ochotu a pracu. Vdaka este raz.
Krasne tvorenie a vela zabavy detickam.

malamargaretka
29. nov 2013

@nenocka @tomaskovamaminka @lucosko @janulkan @laurinkam @ikuza @lenusskaa @danatalu @ask @marienkamyd @pusinqa @zuzzka1 @jumama @lucik194 @breky @janceh @malamargaretka @anulicek @sueh @ywett @furu @soso @mcoya @majusqwa @zuzzka1 maminky, to je uzasne...aj nam prisiel balicek a nestacila som sa cudovat, pri vybalovani, kolko nadherných veci ma tam cakalo🙂Dakujem!!! uz sa tesíííím na ich spoznávanie s mojim malým🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂:

malamargaretka
29. nov 2013

@tomaskovamaminka maminka, ty si nam pridala do balicka est ejeden maly bonus🙂🙂 DAKUJEM! Ako sa s tým hrá?

tomaskovamaminka
29. nov 2013

@malamargaretka 🙂 Za malo, ty si na to neprisla? Len otacas tu vrchnu cast a v okienkach sa ti vzdy ukaze bud zvieratka, alebo stromy, ci lesne plody, alebo huby co najdete na prechadzke lesom. A kde teda narastol, mozno ten vianocny stromcek🙂 Zo spodnej casti je aj taky tahak, asi nie vsetko je uplne jasne:/ Mne este balicek neprisiel, a bola som doma cely den:( Nejako posta zlyhala, a na sledovani mi svieti, ze adresat nezastihnuty:( No pockame si do pondelka, co uz?:( Asi som sa moc tesila.

laurinkam
29. nov 2013

@malamargaretka @nenocka @tomaskovamaminka @lucosko @janulkan @ikuza @lenusskaa @danatalu @ask @marienkamyd @pusinqa @zuzzka1 @jumama @lucik194 @breky @janceh @malamargaretka @anulicek @sueh @ywett @furu @soso @mcoya @majusqwa @zuzzka1

Tak balíček máme aj my - a som nadšená - neskutočné aktivitky - kočky dole klobúk, ste fakt veľmi šikovné. Aj v mene mojich detí vám ďakujem 😀 . Občas sa nestačím diviť ako perfektne tieto aktivitky fungujú, mamini vymyslia, odsúhlasia, vyrobia, pošlú a dostanú späť -všetko bez problémov a s radosťou - aj v iných sférach by si z nás mohli brať príklad. 😀 Inak kočky prajeme vám zároveň aj krásne sviatky a príjemné chvíľky pri našich aktivitkách. Už sa teším na jarné kolo 🤐 . Marta, Laura a Mia

ask
29. nov 2013

Takze baby... odo mna a Lukaska jedno strasne velke DAKUJEM!!!!!!!!!!!!!!
Luky asistoval pri vybalovani a sem tam mi nieco uchmatol, ale neskor pojdeme pomalicky 😵

@lenusskaa Ja sa z toho tak velmi tesim, tieto prekreslovacky milujem od cias ked sme si tak prekreslovali peniaze, dufam ze maly sa bude bavit, aj ked bude mat este asi tazku ruku. 😵 @nenocka Krpec este nerozoznava farby, ale s tymito snehuliakmi sa mu to snad casom podari zvladnut 😉 @jumama maly sa z kocky velmi tesil a ja sa tesim ked podrastie natolko aby sme ju vyuzili aj na to na co sa ma 😅 @marienkamyd motylik este chvilu pocka, ale mne sa velmi paci-mam strasne rada aktivitky z filcu 🙂 @zuzzka1 Dakujeme za bombulky, taketo velke este nemame a verim ze toto maly zvladne uz teraz 😵 @lucik194 Dakujeme za paradny drotik, tento je ozaj z tych lepsich malemu sa s tym bude dobre zacinat 🙂 @pusinqa Som zvedava ci na konci mesiaca nebude mat nalepenu bradu aj Luky 😎 😅 Je to velmi mily obrazok-premyslala som ze tam ponaliepam kusky obojstrannej lepiacej pasky a vzdy potom odlepim jeden pasik 😉 @danatalu Tak plastelina u nas zabodovala...este sa s nou nestretol a bol uneseny! 🙂 Je mekkucka velmi pekne zafarbena, naozaj sa Ti podarila! 😵 @laurinkam Skusim malemu ponuknut, neviem ci sa uz chyti ci este odlozime, ale ja som sa fajn pobavila 😵 @majusqwa Je to velmi zaujimave, nasla si krasne drobnostky 😵 @breky Uf Breky! Az teraz som naplno pochopila! Velka VDAKA! Este aj velky dorastenec bol nadseny z mukoveho balonika 😎 😀 @janulkan Kym mi krpec dorastie do tejto aktivitky, tak mu tie rozky v pohodicke stihnem obstrihat, vobec nevadi 😉 @ikuza Dobre ze teraz je skoro tma a mozeme divadielko zacat pouzivat, tesime sa 🙂 @anulicek Klobuk dole, vyborna aktivitka! mcoya Tesim sa ked maly dospeje natolko ze to zvladne, verim ze ho to zaujme 🙂 Dakujem ze si zvolila vhodnu velkost, bude s tym moct zacat skor ako som povodne myslela 🙂 @soso Nadhera!!! Naozaj krasne! 😵 @janceh Na toto este musime dorast 🙂 @ywett Ocenujem naozaj vypracovanu aktivitku, ten cyklus zaby ma dostal!...este mu to nedam aby si to neznicil, ale skusim mu podla toho vyrobit nieco o traktoroch 😵 @lucosko Zvieratka velmi lubi, toto urcite oceni! @furu Pozitivne prekvapilo! P.S: Priserka je este stale oblubena 😎 @sueh Tak toto som nemala pri tych starsich a preto si nevedia drzat poriadok! 😎 Najprv to dam im az potom malemu 😀
@tomaskovamaminka Stromcek je suprovy, primerane narocny a velmi pekne farebny😵 a ten dodatocny darcek je bombovy😅 som to viackrat pootacala dookola a stale ma to bavilo!😅 Ohromne🙂 Velke dakujem!
Dufam ze som nikoho nezabudla a vsetkym podakovala, tato vymena je pre mna jedna z najkrajsich! Dakujem 😵

anulicek
29. nov 2013

@ask Ako si to pekne zhrnula...
@laurinkam @malamargaretka @nenocka @tomaskovamaminka @lucosko @janulkan @ikuza @lenusskaa @danatalu @ask @marienkamyd @pusinqa @zuzzka1 @jumama @lucik194 @breky @janceh @malamargaretka @sueh @ywett @furu @soso @mcoya @majusqwa @zuzzka1
Dievčatááááá .. ja som si aj poslzkala, nejako ma to dojalo.. ... jeeeej... malinkej nadelím na každý deň... do zajtra vymyslím ako pozabaľovať ...a vyrobiť kalendárik...
A ešte.. keď si čítam tie vaše milé slová, cítim sa ako trubka..oooch.. nejako ma to ani po minulej výmene nenapadlo..och.. takže aspoň takto dievčatá... myslíme na Vás, vlastne ododnes, každý deň 😀 každé ráno...pri rozbaľovaní aktivitiek... 😀

tomaskovamaminka
29. nov 2013

@ask Ty vies vzdy najst tie spravne slova🙂 Mohla by si robit tlacovu hovorkyňu, nerozmyslala si nad tym?🙂 Uz sa neviem dockat aj ja na balicek🙂

ask
29. nov 2013

@anulicek Aj pre mna je tato vymena akasi najemotivnejsia...citit z nej nieco viac...ci je to tym ze sa uz lepsie pozname, ci tymi vianocami ale naozaj z tohoto balicka bolo citit nieco hrejive pri srdiecku... 🙂