icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

anulicek
18. jan 2014

@tomaskovamaminka traktor mozem doplnit... a idem povyrabat v pocitaci... nie je problem... ak by nejake mainky chceli ine... pripravim v pdf.. doma si vytlacia, zalaminuju... Ja ale nebudem chopna obstrihavat viac ako tych 240 ks ....🙂 takze si mi prave dala chrobaka do hlavy...

anulicek
18. jan 2014

@tomaskovamaminka @martina646 @moninka1 @jlp @janulkan @marienkamyd @lucosko @soso @zuzzka1 @nenocka @anulicek @majusqwa @nikam @furu @danatalu @ask @ikuza @ywett @josenka @laurinkam
Dievcata... este poposim o jedno vyjadrenie... 🙂 Ak by son vsetkym pripravila auta a taky mix pripravila v pdf-ku a to by ste si vytlacili a vystrihli doma? Poprosim, vyjadrite sa mi "like-om"alebo slovne... prepacte komplilaaaaacieeeeee... ale snazim sa, aby boli uspokojenych co najviac maminiek 🙂 dakujem

jlp
18. jan 2014

@anulicek ako je tebe lepsie - mne vyhovuje tvoj navrh s poslanim mixu v pdf.

josenka
18. jan 2014

@anulicek Čiže by sme dostali reálne autá a ako bonus mix v pdf? Chápem správne, akosi mi to dnes pomaly zapína. 🙂

zuzzka1
18. jan 2014

@tomaskovamaminka
@janulkan tuto priradovacku som pre minule kolo vyrabala ja 🙂

anulicek
18. jan 2014

@josenka chapes spravne... len to druhe so treba doma vytlacit a vystrihnut a zalaminovat🙂 alebo obalit paskou

josenka
18. jan 2014

@anulicek Tak to je super, ja súhlasím. 🙂

janulkan
18. jan 2014

@anulicek Ani, my mame doma ovocie,zeleninu, hudob.nastroje a oblecenie, takze nam/staci auticka 🙂 a hlasujem za traktor aj vlak...z ponuky bager buldozer staci jedno...a pdf urcite privitame 😵

janulkan
18. jan 2014

Inak pri tom hutani a nazore josenky a tomaskovej maminky s,e s mm vymysleli nieco taketo:
Priradovacka voda, luky, les, vzduch a mozno hora a k tomu zvierata Slovenska divo zijuce- medved, jelen, pstruh, orol a pod...vsetky som este nepremyslela...o razkovy navrh nemozem dat, kedze zatial/som nic take nevidela, len podobne 🙂

tomaskovamaminka
18. jan 2014

@janulkan Len aby sme my mamicky s tym priradovanim nakoniec nemali problemy 🙂 Nerozmyslala si nad tym 1 navrhom , zvieratka co papaju? To by mozno skor bolo pre drobcov, ci uz si navnadena na tu priradovacku?

liesi
18. jan 2014

@janulkan ahoj. už ste plné? Lebo ak by ste mali volné miesto, tak by som sa rada pridala 🙂

janulkan
19. jan 2014

@liesi ahoj, ano na toto kolo uz sme plne 🙂

janulkan
19. jan 2014

@tomaskovamaminka mne jejedno co vyrobim 🙂 to co si vymyslim, mozem/spravit len pre Mareka a co sa vam viac paci spravim teda...my vyrabame aj bez vrecuskovies hracky, takze mi to vooooooobec nevadi 🙂

martina646
19. jan 2014

@liesi ja som sa za teba pytala v inej skupinke 1-3, kde som, je nas tam len 14. Ale este mi veduca neodpovedala.

martina646
19. jan 2014

@janulkan (ako veduca): @lucosko, @soso, @furu stale ziadny navrh alebo som nieco prehliadla? A z aktivit, za ktore hlasujeme v albume bude robit kazda maminka len tu jednu vitaznu alebo kazdej podla LIKE? Pytam sa, lebo v roznych vymenach su rozne pravidla.

liesi
19. jan 2014

@martina646 ďakujem si zlatá. ale ak je ten počet konečný, tak sa nič nedeje, keďže som už vo viacerých výmenách ;)

janulkan
20. jan 2014

@martina646 no ak som/neprehliadla/ani/ja/a/ani nenocka,/tak navrhy baby este nedali 🙂 ono nam to nevadi, len im saskrati potom cas na vyrobu...a dohodli sme sa ze kto chce, moze robit dve aktivity podla toho kde kto da like...v priebehu tyzdna dame posledny/sumar a hlasovanie, teda tych aktivit co su vybrane

tomaskovamaminka
20. jan 2014

@janulkan nenocka ma navrhy uz aj v albume🙂 piskorky alebo pexeso🙂sama prva foto🙂

soso
20. jan 2014

@janulkan vsetkym sa ospravedlnujem za tyzdnovu odmlku, mala som toho dost vela a nestihala som. Trosku som sa tu stratila, kedze som tyzden nic nesledovala, tak sa chcem spytat...este som nedavala ziadny navrh, potrebujem najprv potvrdit termin, na ktorom ste sa dohodli (nieco sa mi zda, ze 31.3.?), ak by to bol koniec marca, tak mi to vyhovuje, skor totiz nemozem (to som na zaciatku pisala).
Dakujem krasne za trpezlivost so mnou, idem docitat diskusiu, ozvem sa este vecer.

josenka
20. jan 2014

@tomaskovamaminka @martina646 @moninka1 @jlp @janulkan @marienkamyd @lucosko @soso @zuzzka1 @nenocka @anulicek @majusqwa @nikam @furu @danatalu @ask @ikuza @ywett @laurinkam
Baby, prosím vás, ktoré ste mi ešte nehlasovali, zahlasujte v albume u @nenocka , zatiaľ mám remízu 7:7, vyrobím teda to, čo budete chcieť, len potrebujem si už zháňať materiál, takže aby som vedela, na ktorú aktivitu koľko. 🙂

janulkan
20. jan 2014

@soso termin sedi, to sme nic nezmenili..navrhy na toto kolo si mozes pozriet u nenocky v albume https://www.modrykonik.sk/blog/nenocka/album/vy...

janulkan
20. jan 2014

@josenka ja som este nehlasovala za nic 🙂 cakam kym sa to nejako utrasie a zahlasujem za vsetko naraz...idem dat sumar co mame

janulkan
20. jan 2014

@tomaskovamaminka to viem, to bolo myslelne ze ak neprihliadla nenocka, kedze tiez kontrolovala prispevky a tahala foto 🙂

janulkan
20. jan 2014

zatial odhlasovane takto do vyroby:
@marienkamyd chrobaciky
@lucosko
@soso
@zuzzka1 vejariky slov a grafomotoricke doplnovacky
@nenocka piskorky a pexeso
@laurinkam ozdobovanie vajicka a duha
@tomaskovamaminka kosicek s vajickami a pismenkova hra
@anulicek tienove puzzle auta + mix v pdf
@majusqwa frotaz a tkacsky stav
@janulkan
@nikam znacky aut alebo rozpravkove postavicky"
@furu
@danatalu bodkove malovanie
@ask mycka
@ikuza geometricke tvary alebo budik
@ywett zmysly a recept s kolacikom (pizzou a pod)
@josenka duhova tacka a mamicka mam bo
@jlppuzzle rocne obdobia, sviatky a puzzle cisla
@moninka1 skrutky
@martina646 priradovanie do skupin a bludisko magneticke

jlp
20. jan 2014

@janulkan mna si zabudla - robim rocne obdobia a cisla

zuzu122
20. jan 2014

Ahoje kicky, naslo by sa este volne miesto, rada by som sa zapojila, som zaciatocnik

janulkan
20. jan 2014

@jlp prepac chyba tam medzera, tak ta neoznacilo/ale/si tam 🙂 opravim

janulkan
20. jan 2014

@zuzu122 ahoj momentalne na toto kolo sme plny 🙂

moninka1
20. jan 2014

@anulicek ja hlasujem za auta

ywett
21. jan 2014

Kocky prosim aky mame termin? Kedy sa posiela?