icon

Výmena vrecúškových aktivít 1 - 3 roky

lenusskaa
9. máj 2013

Ahojte baby,
mnohé z vás už určite niekde na nete zaregistrovali tzv. výmeny vrecúškových aktivít (busy bags, activity packs, ...). O čo ide? Dá sa dokopy skupina mamičiek (15 - 20 osôb), každá z nich si nájde nejakú aktivitu pre deti a vyrobí a pošle ju pre každého v skupine. Na oplátku dostane zas iné aktivity pre deti od ostatných mamičiek.
Inšpirácie na aktivity môžete čerpať tu:
http://rustspolecne.cz/
http://www.neposednenoznice.sk/2013/01/23-aktiv...
https://www.modrykonik.cz/diskuse/sporty-hobby-... ...tu je dobre si popozerat aj albumy niektorych mamiciek, ktore sa vymeny zucastnili
tiez zadanim hesla "busy bags" do googlu atd.
Poprosím, keby ste sa snažili vybrať aktivity, ktoré NIE sú len o vytlačení obrázkov a ich následnom zalaminovaní!!
Túto výmenu by som chcela zamerať na vek 1-3 roky. Poznáte svoje deti, viete čo ich baví, s čím sa radi hrajú - skúste vyberať podľa nich 🙂
Čas na prihlásenie sa do výmeny je do 20.5., potom sa vyberú presné témy pre každú. Potom si necháme mesiac na vyhotovenie (cca do 20.6.), po tomto dátume by ste mi balíčky poposielali poštou, ja ich zozbieram, roztriedim a pošlem naspäť - naj by bolo, keby sa to stihlo ešte do prázdnin 🙂
Finančný limit na jednu aktivitu = 1euro (až nám to nezruinuje rodinný rozpočet 🙂 )
Ak máte záujem, napíšte mi do IP zo 3 tipy na aktivitu, ktorú by ste mohli urobiť aj s vašou mail adresou. Viac tipov preto, ak by sa niektoré opakovali u viacerých z vás, až je z čoho vybrať a až nám nepríde to isté len vo viacerých vyhotoveniach..
Lenka

jlp
20. feb 2014

@janulkan ten druhy tvoj ponuknuty link je super

marienkamyd
20. feb 2014

@zuzzka1 mena MILKO a MATY

josenka
20. feb 2014

@majusqwa Milučké sú tie zvieratká. 😵 Poprosím nerozstrihané.

nikam
22. feb 2014

@emily_666 @ywett Dievcata, ja vyrabam knizocku so znackami aut a na titulku davam meno dietatka. Napiste mi prosim, co tam dat Vam. Dakujem.

nikam
22. feb 2014

@majusqwa Superske to bude, ja si tiez prosim nerozstrihane. Este mi napadlo, dali by sa tie zvieratka kreslit priesvitnou farbou? Ze az po prekresleni by dietatko videlo, co tam je.

emily_666
22. feb 2014

@nikam prosím, mne nedávaj žiadne, dakujem

ywett
24. feb 2014

@nikam LEILINKA, dakujem

ywett
24. feb 2014

Ahojte maminky,
chcem sa len poradit. Chlebicky su nachystane, uz len urobit receptik na sunkovy, zeleninovy a syrovy chlebik.
Ak vas napada, co do chlebiku doplnit sem s tym. Je tam paprika cervena, paradajka, uhorka, sunka, syr platkovy, syr struhany a chlieb.

Co sa tyka zmyslov, mam dva navrhy, je to ok, ak to bude na jednom papieri A4 , prip. moze byt obojstranne.
Pravdepodobne to pojde na magnety a ku kazdemu zmyslu sa priradi obrazok, co vy na to?

Kedy je prosim deadline odovzdania?

ywett
24. feb 2014

A kocky z BA a okolia Svateho Jura, srdecne Vas pozyvam na otvorenie nasho centra MC PISKOTKA vo Svatom Jure, mozem dat aj plagatik, len neviem, ci mozem..kto ma zaujem, bude divadielko pre deticky, tak VAS rada uvidim

lenka_l
25. feb 2014

Rada by som sa pridala do dalsej vrecuskovej aktivity v tejto vekovej kategorii.... nemate nejake tipy ako ju opat nepremeskat? 🙂

janulkan
27. feb 2014

@ywett deadline je 31.3.2014, vtedy by to malo odist do BA najneskor, pripadne mozes odniest po dohode osobne ak by si nestihala alebo teda myslim ze co ste z BA to budete riesit aj takto namiesto posty, to zalezi od @anulicek 🙂

ywett
27. feb 2014

Kocky
na zmyslu pouzit predlohu prvu, ci druhu, vyssie zavesenu?
I

ywett
27. feb 2014

@janulkan dakujem Janulka za info

nikam
28. feb 2014

@ywett Chlebicky vyzeraju super. Ani mi nic viac nenapada, snad len kolieska ciernych oliv? Ale uplne staci aj to, co tam uz je.

tomaskovamaminka
28. feb 2014

@ywett Mna napadlo, ale az po dlhsom rozmyslani kolieska redkovky, ale teda neviem si predstavit zhotovenie:/ Takze uplene staci takto ako to si to dala🙂 Mozno este maslo by som si doma uz dorobila, alebo ze by len rovno namalovala na chlebik?:O Ale to asi az na zivo, ked to uvidim🙂 Tesime sa🙂

majusqwa
4. mar 2014

@moninka1 prosim ta, ktoru aktivitu odo mna si prosis?

@ywett si mi chute narobila akurat tak... :D hned by som si dala

@nikam aaa, tak skusala som to bielou, ale aj tak to je vidno. priesvitna sa neda kupit, uz som to pozerala. :/

moninka1
4. mar 2014

@majusqwa skladanie listov z machovky. uz som to aj oznacila v albume, prepac - som to nejako zabudla oznacit

majusqwa
4. mar 2014

@moninka1 v pohode ;) len uz som konecne pohla s predlohou na listy, tak som to este chcela skontrolovat, ci mi to sedi, aby som ti neposlala nieco ine ;)

zuzzka1
6. mar 2014

@soso, @laurinkam, @furu: dievcence, napíšte mi prosím do IP mena svojich detičiek, na slovne vejariky 🙂

zuzzka1
8. mar 2014

@martina646, @ywett, @nikam, @moninka1, @liesi, @laurinkam, @anulicek, @furu, @ikuza, @marienkamyd, @danatalu, @josenka, @tomaskovamaminka
dievčence, pripravila som návrh 10 slov + ikoniek na slovné vejáriky, dajte prosím vedieť či niečo upraviť.
Slov bude 10 z toho 1 alebo 2 mená detičiek (podľa počtu detí). Najprv som uvažovala nad časťami tela a pod. potom ma napadli slová skôr z okolia - aby sa dali začleniť do ďalších aktivít, pozorovania z prechádzok a pod. Finálny návrh sú najbežnejšie zvieratká, ktoré môžu deti vidieť v meste a základné dopravné prostriedky + meno /mená. Ak len jedno meno ešte vejárik s nápisom škola.

martina646
8. mar 2014

@ywett mne sa nepacia tie "organy" tak pohromade, ako je v strede prveho obrazka, vyzera to ako mimozemstan. Ked su samostatne, tak ako okolo alebo na druhom obrazku, je to OK. Ci na A4, obojstranne alebo inak sa neviem vyjadrit, lebo si neviem uplne predstavit tie karticky na priradovanie, kolko ich bude, ake budu velke. Kazdopadne by bolo fajn, ak by mohli byt vsetky zmysly viditelne naraz, cize nie zrak a sluch na jednej strane papiera a ostatne na druhej. Ak si uz davnejsie pridavala nieco viac k aktivite, pripadne nejake foto a vies najst stranu, napis mi ju prosim, Dakujem,

josenka
8. mar 2014

@ywett Mne by sa tiež zmysly páčili oddelene a obojstranne si ako myslela, že by na oboch stranách bolo to isté, či niečo iné?

ywett
8. mar 2014

A co taketo? Prelozila by som to...dnes som uz aj laminovala, ale mam len tlacene, odfotim a ukazem...

janulkan
9. mar 2014

@ywett toto vyzera celkom fajn 🙂 som za

janulkan
10. mar 2014

@marienkamyd @emily_666 @nenocka @laurinkam @tomaskovamaminka @anulicek @majusqwa @nikam @furu @danatalu @josenka @moninka1 @jlp @martina646
baby navrhy na domino - 4, jeden je chalansky, platia vzdy 3 riadky (je jedno domino), ktore je pre vas naj? dakujem pokial by ste chceli mozem kazdej ake chcete, na balicky nalepim meno nasledne

jlp
10. mar 2014

@janulkan pre nas prva trojica

nikam
10. mar 2014

@janulkan Pre nas to so zvieratkami, kde ju tucniak, cize druha trojica (?).

marienkamyd
10. mar 2014

tiez prvu trojicu 🙂

josenka
10. mar 2014

@janulkan Tiež si prosím prvú trojicu. Veľmi pekne si to urobila. 🙂

laurinkam
10. mar 2014

@janulkan my si prosime, prvu trojicu. Dakujem!