icon

Výmena vrecúškových aktivít - 1 až 2 roky

evkapio
24. jún 2015

Ahojte zienky.rada by som zorganizovala vymenu vrecuskovych aktivit pre deti okolo jedneho roku a viac. Velmi sa mi pacia rozne napady,no vyrabanie si vyzaduje vela casu. Takto by sme si pomohli navzajom. Ak mate chut a cas budem rada ak sa zapojite..🙂

saraharoman
2. júl 2015
smirujuca
3. júl 2015

@saraharoman mne sa paci 1 a 2. 🙂

ifoneta
3. júl 2015

@saraharoman mne sa paci hra s tienmi ale aj zvukove pexeso

dexterka1
3. júl 2015

@saraharoman mne sa paci 1 a 4 🙂

bambulka18
3. júl 2015

@saraharoman u mňa prekvpivo zvukové pexeso 🙂))

evkapio
autor
3. júl 2015

@saraharoman aj mne to pexeso.. 🙂

verkavb
3. júl 2015

mne to zvukové pexeso alebo domáca plastelina

lucylucy1
3. júl 2015

za mna pexeso

saraharoman
4. júl 2015

Ahojte..nestiham sa dostat k pc mrzi ma to ale vidim ze uz hlasujete tak som rada. Chcem sa este opytat do kedy to mam poslat a kolko nas je? A co teda mam robit?

saraharoman
6. júl 2015

@dexterka1 @smirujuca @bambulka18 @evkapio @extrate @denisaol @verkavb @lucylucy1 @luciah1 @katriona @evkapio @ifoneta baby prosim vas vyjadrite sa vsetky nech viem co mam robit. a je nas 13?

lucylucy1
6. júl 2015

@saraharoman za mna pexeso

saraharoman
6. júl 2015

@lucylucy1 dakujem ale potrebovala by som hlavne tie co sa nevyjadrili. uz by som rada zacala🙂

extrate
6. júl 2015

@saraharoman mne to je jedno, to čo vyberú baby ja sa pridám k väčšine 🙂 je nás 13.

denisaol
7. júl 2015

Mne sa paci aj ta plastelina..🙂

ifoneta
7. júl 2015

@saraharoman ja uz som sa vyjadrila 3. jula🙂

smirujuca
7. júl 2015

akurat mi dorazil matrial. Mozem sa smelo pustiti do roboty 🙂

bambulka18
7. júl 2015

@saraharoman Ak to mozem takto zhrnut, tak je na 13 (robis aj aktivitu pre seba) a k niktoremu z nasich navrhov sa nevyjadril kazdy, takze kludne mozes zacat robit vytaznu aktivitu. Nehlasovali iba 3 kocky. Sumar hlasovania: Za 1 navrh 4hlasy, za2. navrh 2hlasy, za 3. nula, za 4. navrh 1hlas a vytazne pexeso dostalo 5hlasov 🙂 Krasne chvile pri tvoreni

dexterka1
7. júl 2015

Ahojte baby, tak ako vam to ide? Ja uz mam material doma a uz na tom pracujem. Poviem vam, je to teda casovo ovela narocnejsie, ako som si myslela :-O. Ale do konca jula to urcite dam! Posielam obrazok, ako to zatial vyzera. Velmi by sa mi tam pacil este nejaky oblacik, ale to neviem, ci stihnem ☹

bambulka18
7. júl 2015

@dexterka1 ahoj super, si sikulka ja mam tiez hotovy jeden exeplar a je to riadna makacka. Chcem sa spytat ci to mas lepene, alebo to budes este prisivat?

dexterka1
7. júl 2015

@bambulka18 budem to prisivat. Najprv som to chcela lepit tavnou pistolou, ale podla mna by to drobci strasne rychlo urvali odtial 😀

bambulka18
7. júl 2015

@dexterka1 😉 presne preto som sa pytala, moja mala je terminator a co nie je privarene to rozoberie 😀

smirujuca
7. júl 2015

Moj filc je trosku tensi. Takze to budem musiet nejako obsit. Len moje sicske zrucnosti su dost slabe. Suchy zips budem lepit tavnou pistolou. Lebo by som si prisila aj prsty 🙂

evkapio
autor
8. júl 2015

Super baby tesim sa z vas..ja musim kupit toner do tlaciarne a zacinam aj ja pracovat...nechodievam casto na net..preto mi trva kym zareagujem..nech sa vam dobre pracuje..🙂

verkavb
10. júl 2015

ahojte
takže už pracujem na aktivite a vychádza to 64 rôznych obrázkov + obrázky izieb aby dieťatko nemuselo len behať po byte, ale aj triediť podla obrázkov. 🙂

extrate
18. júl 2015

Prototyp 🙂 15 malých vecičiek som tam dala. Je to pecka, moj muž sa s tým hral pol hodinu 😀

bambulka18
22. júl 2015

Ahojte, fuuuu ale ten cas leti, zaberam na plne obratky 🙂 tak to hadam stihnem. Prikladam foto po nočnej 😝 . Hej a este som pozerala cennik na poste tak "Balik na poštu do 5kg " stoji 2,80eur evkapio budes to posielat tak, alebo za 4 eura a pride nam to domov?

smirujuca
22. júl 2015

Maminy stacia vam tieto tvary alebo chcete nejake este doplnit? Zacala som tvorit a vyrabam sablony. Tak mi napiste do zajtra. Nech si to mozem uz rozlozit na podkladovu stranku.

dexterka1
22. júl 2015

@smirujuca podla mna stacia 🙂
Budes to robit z filcu? Ak ano, tak na A4?

smirujuca
22. júl 2015

Doplnila som este polmesiac a hexagram. Vsetko z flisu, tvary aj podklad. Podklad mam biely a tvary budu farebne. Kazdy tvar ina farba. Obrysy urobim pravdedobne ciernou fixkou. Vysit ich nebudem vediet.