Výmena vrecúškových aktivít - 1 až 2 roky
Ahojte zienky.rada by som zorganizovala vymenu vrecuskovych aktivit pre deti okolo jedneho roku a viac. Velmi sa mi pacia rozne napady,no vyrabanie si vyzaduje vela casu. Takto by sme si pomohli navzajom. Ak mate chut a cas budem rada ak sa zapojite..🙂
@saraharoman mne sa paci 1 a 2. 🙂
@saraharoman mne sa paci hra s tienmi ale aj zvukove pexeso
@saraharoman mne sa paci 1 a 4 🙂
@saraharoman u mňa prekvpivo zvukové pexeso 🙂))
@saraharoman aj mne to pexeso.. 🙂
mne to zvukové pexeso alebo domáca plastelina
za mna pexeso
Ahojte..nestiham sa dostat k pc mrzi ma to ale vidim ze uz hlasujete tak som rada. Chcem sa este opytat do kedy to mam poslat a kolko nas je? A co teda mam robit?
@saraharoman za mna pexeso
@lucylucy1 dakujem ale potrebovala by som hlavne tie co sa nevyjadrili. uz by som rada zacala🙂
@saraharoman mne to je jedno, to čo vyberú baby ja sa pridám k väčšine 🙂 je nás 13.
Mne sa paci aj ta plastelina..🙂
@saraharoman ja uz som sa vyjadrila 3. jula🙂
akurat mi dorazil matrial. Mozem sa smelo pustiti do roboty 🙂
@saraharoman Ak to mozem takto zhrnut, tak je na 13 (robis aj aktivitu pre seba) a k niktoremu z nasich navrhov sa nevyjadril kazdy, takze kludne mozes zacat robit vytaznu aktivitu. Nehlasovali iba 3 kocky. Sumar hlasovania: Za 1 navrh 4hlasy, za2. navrh 2hlasy, za 3. nula, za 4. navrh 1hlas a vytazne pexeso dostalo 5hlasov 🙂 Krasne chvile pri tvoreni
@dexterka1 ahoj super, si sikulka ja mam tiez hotovy jeden exeplar a je to riadna makacka. Chcem sa spytat ci to mas lepene, alebo to budes este prisivat?
@bambulka18 budem to prisivat. Najprv som to chcela lepit tavnou pistolou, ale podla mna by to drobci strasne rychlo urvali odtial 😀
@dexterka1 😉 presne preto som sa pytala, moja mala je terminator a co nie je privarene to rozoberie 😀
Moj filc je trosku tensi. Takze to budem musiet nejako obsit. Len moje sicske zrucnosti su dost slabe. Suchy zips budem lepit tavnou pistolou. Lebo by som si prisila aj prsty 🙂
Super baby tesim sa z vas..ja musim kupit toner do tlaciarne a zacinam aj ja pracovat...nechodievam casto na net..preto mi trva kym zareagujem..nech sa vam dobre pracuje..🙂
ahojte
takže už pracujem na aktivite a vychádza to 64 rôznych obrázkov + obrázky izieb aby dieťatko nemuselo len behať po byte, ale aj triediť podla obrázkov. 🙂
Doplnila som este polmesiac a hexagram. Vsetko z flisu, tvary aj podklad. Podklad mam biely a tvary budu farebne. Kazdy tvar ina farba. Obrysy urobim pravdedobne ciernou fixkou. Vysit ich nebudem vediet.

@dexterka1 @smirujuca @bambulka18 @evkapio @extrate @denisaol @verkavb @lucylucy1 @luciah1