Výmena vrecúškových aktivít - 1 až 2 roky
Ahojte zienky.rada by som zorganizovala vymenu vrecuskovych aktivit pre deti okolo jedneho roku a viac. Velmi sa mi pacia rozne napady,no vyrabanie si vyzaduje vela casu. Takto by sme si pomohli navzajom. Ak mate chut a cas budem rada ak sa zapojite..🙂
@dexterka1 mne sa pacia jablcka, takze hladujem za oberacku 🙂
@luciah1 myslim ze 5 je tak akurat, aby si s tym deturence vedeli rady 🙂 Podlepit to paskou je super napad.
@verkavb aktivity ktore su robene na filc by mali mat format A4 aby sme si z nich moli potom spravit latkovu knihu....myslela si toto? Aktivity z ostatnych materialov nemaju predpisany rozmer, ale samozrejme ma to byt prisposobene detskym rucickam 🙂
ja som za oberačku🙂
Oberacka
Ja som tiez za jablcka🙂
takisto oberacka za nas 🙂
Aj ja som za oberacku
Ahojte☺ mohla by som sa aj ja este pridat?
@dexterka1 takze oberacka..aj ked mne saaj zmrzka paci.. Zienky vy sa vyjadrite ci prijimame este..objednavali ste si uz material..
@saraharoman
Dufam, ze ma primete☺.a ak ano tak aj napiste ci mam spravit nejaku aktivitu,ktora bola navrhnuta alebo mam nieco vymysliet. A prosim prosim zoberte ma medzi vas😊
S dexterkou nas je 13, takze saraharoman by bola 14., vsak? Ja som este neobjednavala nic, takze za mna v pohode 🙂 Inak @evkapio posleme ti vsetky vyrobene kusy alebo ten jeden kus pre seba si rovno nechame? Asi pre teba bude jednoduchsie to triedit, ked dostanes od kazdej z nas vsetky veci, ale povedz si sama.
@saraharoman jedna mamicka odstupila, lebo ma toho dost a teraz nestiha, takze ja si myslim ze sa k nam mozes pridat namiesto nej 🙂 Ak budu aj ostatne mamicky za tak ja davam do pozornosti zvukove pexeso 😉 (velmi sa mi to totiz paci, ale ja neviem zohnat tolko kinder vajiciek), ale samozrejme si mozes navrhnut 3 vlastne aktivity na ktore si trufas a my nieco odsuhlasime 🙂
bambulka18 to zvukove pexeso niekde preberali a ze je lepsie v rolkach od papiera ze vo vajickach to ta umelina skresluje. Osobnu skusenost nemam takze netusim ci to tak je. A dam sa na hocico☺. Samozrejme musela by som si zistit ci som schopna zohnat tolko vajicok☺
Ja eate tiez nemam vsetok material takze za mna kludne pod medzi nas🙂
Ja som vcera objednala pre istotu pre 14ludi. Tak snad bude dost
Baby, este jedna otazka, uz objednavam material a za svet si neviem spomenut - ako sa vola to "zapinanie", co sa pouziva v quiet books - ked nechcem pouzit suchy zips, ale take to kovove zapinanie - viete, co myslim? 😀
Ou. Ja som dnes nakúpila 13 kusov zo všetkého. Ešte môžem zohnať také isté do konca mesiaca, ale už nepridávajte dalšie lebo nakupujem v prahe a nechodím sem tak často 🙂
Dievčatá, prosím vás prepáčte, odstupujem, nestihala by som, zmena okolností..... Všetkým vám prajem krásnu výmenu 🙂
Baby tak ako beriete ma? A aku aktivitu mam urobit? To zvukove pexeso?
@saraharoman ano kludne sa pridaj..vymysli daco pekne..dsj tu 3 navrhy a uvidis co sa bude komu pacit..
@svetielocko ano potom poprosim.poslat vsetko nech tonedopletiem..dakujicku..
Ahojte..tak moje navrhy na aktivity..1. Domaca plastelina 2. Hra s tienmi 3. Hmatove Vrecusko s roznymi drobnostami 4. Razitka alebo spravim ak chcete to zvukove pexeso co mi bolo navrhnute alebo navrhnite aj nieco ine. Nehnevajte sa ze dnes iba takto strucne bo som na mobile zajtra pridam aj foto.

Mozes..nechavam to na teba 🙂