Výmena vrecúškových aktivít - 1 až 2 roky
Ahojte zienky.rada by som zorganizovala vymenu vrecuskovych aktivit pre deti okolo jedneho roku a viac. Velmi sa mi pacia rozne napady,no vyrabanie si vyzaduje vela casu. Takto by sme si pomohli navzajom. Ak mate chut a cas budem rada ak sa zapojite..🙂
Zienky ako?stihate..je cas dovoleniek tak ci vam vyhovuje ta doba..
@smirujuca aj podla mna staci 🙂
Baby este jedna otazka. Je nas teda 13?
@bambulka18 ahoj, len tak si prezeram aktivity a mam doma jednu igelitku tych vajicok z kinderiek, tak ak by si ty alebo niektora maminka chcela na vyrobu, kludne poslem za postovne 🙂
@luvika super tak pisep ti adresu 😉
@bambulka18 prepaaaac...uz mi stihla napisat ina maminka a berie si ich :/ tak nabuduce, nam sa to zbiera celkom rychlo. Este raz, mrzi ma to.
@luvika nevadi 🙂
@ifoneta jeeeej krasne si to vymyslela 🙂
jeeej , baby ja som vas az teraz objavila...doma mam 11 mesacnu dceru... tak ak budete robit dalsiu vymenu celkom rada sa pridam 🙂
Baby staci 5parov alebo chcete viac? Tak nakoniec to spravim z tych kinder vajicok. Len nvm ako ich zalepit😕
Baby tie vase aktivity vyzeraju super. Ste sikulky☺
ach baby všetky obrázky mám narezané, vytriedené, dokončila som izby a napadlo ma že mám všetky (obývačka, kuchyňa, kúpelňa, detská izba, WC, chodba) okrem spálne.☹ a to som si myslela že idem baliť a posielať 😒
Kludne si robte..buduci tyzden by bolo dobre co by ste mi to poposielali a nech to porozdelujem..moja adresa je Mgr.EvaPiovarčiová, Hybe 658,032 31 Hybe..nezabudnite mi vypisat podaci listok..vlozit skatulku a 4 €..dakujickuu..a posielaye aj vasu aktivitu.nech sa mi to lahko triedi..😄
Skatulu v ktorej to poslem.vsetko ja vam..ako balicek..kto bude mat malu aktivitu krabicu mu zozeniem ja..

@smirujuca tak to bude super vyzerat 🙂 Ja uz tiez pomaly koncim s mojimi jablkami 🙂
A snad sa mi raz podari urobit aj viacero takychto "stran" a spojit to do knihy. Preto som sa pytala na ten rozmer. Ja to mam ako A4