Výmena vrecúškových aktivít - 1 až 2 roky
Ahojte zienky.rada by som zorganizovala vymenu vrecuskovych aktivit pre deti okolo jedneho roku a viac. Velmi sa mi pacia rozne napady,no vyrabanie si vyzaduje vela casu. Takto by sme si pomohli navzajom. Ak mate chut a cas budem rada ak sa zapojite..🙂
@bambulka18 ano..ja trubela neviem co som to pozerala..ospravedlnujem sa..
Jupíííí zámoček pre naších princov a princezné hotový 🙂. Mojou úlohou bolo na format A4 uchytiť rôzne spony. Snažila som sa vymysliet nieco také, čo zaujme detičky aj ked ešte nevedia rozopínať spony a tu to je 🙂 . Prvé dvierka sa zatvárajú na karibinku a ukrývajú obrázok, v dvierkach je všity sáčok, takže šuštia. Druhé dvierka ukrývajú korálku pod sieťkou, tak nech si detúrence precvičia pršteky 🙂, zapínanie je na taku veľku sponu čo treba stlačiť a potiahnť. Ďalšie dve dvierka maju zaujať zrak, je tam všitá lesklá fólia a reflxná páska. Zapínaju sa na malu sponu co treba stlačiť a potiahnuť a na veľku patentku. Najvyššia "komnata" sa šnuruje a skrýva miesto na fotku majiteľa 😎 .
@bambulka18 krasne 🙂
@bambulka18 juuj iz sa tesim.ked to uvidim..perfis..sikulka..si sa vybavila s tym..😄
Jej krasne 🙂.. Pozeram ze to ja na A4 latke..ja som moje tvare lepila na taky akoby kartonovy papier.. Nevadi to??
@bambulka18 perfektne!
Ďakujem kočky ste mile 😉, dúfam že to bude detúrence zaujímať dlhý čas. Moja dcérka este nevie rozopínať, ale zabavila sa pri skumani co je pod dvierkami a tu veľku čiernu sponu skuša do seba napasovať 🙂 .
@denisaol robila som to na látku a vystužene to je takou pevnou latkovou výstuhou. Neviem aký je to kartónový papier, ale určite to bude super.
@bambulka nadherne!!!!!
Ja uz sa tak tesim na vsetky aktivitky🙂)))
Maminy prosim dajte tip, ako pekne prisit tie mini kusky sucheho zipsu. Samolepiaco nedrzal. Pozila som sekundak. No ani ten neobstal dnes skusku mojej malej 😠 ☹
@smirujuca mini kúsky a pekne? tak to jedine ručne, ale to sa namakaš ☹ Škoda že to tým lepidlom nedrží. Ja nemam skusenost s lepením na filc, takze neviem odporučiť ani lepidlo ktorým by to šlo.
Ešte môžeš zmeniť suchý zips za malé patentky, alebo to sprav na úzke stužky (pohladam fotku co myslim) a bude sa to iba ukladať
@smirujuca niečo také som myslela 😉
Baby, moje tvare mam vsetky hotove, no sme momentalne na dovolenke, odisli sme vcera vecer a nestihla som to poslat.. Mozem to poslat huduci tyzden v stredu alebo vo stvrtok..? Bude vam ro vadit? Ak ano skusim poprosit mamku moju aby to poslala.. Nechcem aby sa kvoli mne teraz cakalo na aktivity..tak sa pytam radsej..
Podla mna to vadit nebude..pockame..kludne si..tie dva dni.hore dole v pohode
dnes odomňa odoslané🙂 už sa teším na všetky aktivity
Ja poslem zajtra 🙂
Baby ja som bola týžden preč ale už makám, posielam v stredu ok?
Uz mi chodia baliky..superne..zajtra palim na postu..jeden mam uz doma..aj maly testoval..navliekal na snurku tie penove koloecka..zuzi super..
Ahoj kočeny 🙂 Nezabudla som na Vás , no už druhý týždeň mame doma hnisavu angínu a až teraz som prišla na to, že je už august. Dúfam, že zajtra sa mi podarí poslať balík. Pekný večer 🙂

@evkapio Takze neposelame to ako Balik na postu do 5kg....za 2,80eur?