icon

Výmena vrecúškových aktivít - 1 až 2 roky

evkapio
24. jún 2015

Ahojte zienky.rada by som zorganizovala vymenu vrecuskovych aktivit pre deti okolo jedneho roku a viac. Velmi sa mi pacia rozne napady,no vyrabanie si vyzaduje vela casu. Takto by sme si pomohli navzajom. Ak mate chut a cas budem rada ak sa zapojite..🙂

bambulka18
28. júl 2015

@evkapio Takze neposelame to ako Balik na postu do 5kg....za 2,80eur?

evkapio
autor
28. júl 2015

@bambulka18 ano..ja trubela neviem co som to pozerala..ospravedlnujem sa..

smirujuca
28. júl 2015

@denisaol prosim ta drzi dobre ti drzi ten suchy zips? Skusam teraz sekundove lepidlo. Vzdy to urvem. Mam male kusky na presitie😔😔

denisaol
29. júl 2015

@smirujuca jedna pani na montesori mi poradila prezehlit ten zips z tej strany kde je filc..preve idem nato tak dufam ze to bude drzat🙂

smirujuca
29. júl 2015

@denisaol dala som tam sekundove lepidlo a drzi😂😂

bambulka18
29. júl 2015

Jupíííí zámoček pre naších princov a princezné hotový 🙂. Mojou úlohou bolo na format A4 uchytiť rôzne spony. Snažila som sa vymysliet nieco také, čo zaujme detičky aj ked ešte nevedia rozopínať spony a tu to je 🙂 . Prvé dvierka sa zatvárajú na karibinku a ukrývajú obrázok, v dvierkach je všity sáčok, takže šuštia. Druhé dvierka ukrývajú korálku pod sieťkou, tak nech si detúrence precvičia pršteky 🙂, zapínanie je na taku veľku sponu čo treba stlačiť a potiahnť. Ďalšie dve dvierka maju zaujať zrak, je tam všitá lesklá fólia a reflxná páska. Zapínaju sa na malu sponu co treba stlačiť a potiahnuť a na veľku patentku. Najvyššia "komnata" sa šnuruje a skrýva miesto na fotku majiteľa 😎 .

smirujuca
29. júl 2015

@bambulka18 krasne 🙂

evkapio
autor
29. júl 2015

@bambulka18 juuj iz sa tesim.ked to uvidim..perfis..sikulka..si sa vybavila s tym..😄

denisaol
29. júl 2015

Jej krasne 🙂.. Pozeram ze to ja na A4 latke..ja som moje tvare lepila na taky akoby kartonovy papier.. Nevadi to??

dexterka1
30. júl 2015

@bambulka18 perfektne!

bambulka18
30. júl 2015

Ďakujem kočky ste mile 😉, dúfam že to bude detúrence zaujímať dlhý čas. Moja dcérka este nevie rozopínať, ale zabavila sa pri skumani co je pod dvierkami a tu veľku čiernu sponu skuša do seba napasovať 🙂 .
@denisaol robila som to na látku a vystužene to je takou pevnou latkovou výstuhou. Neviem aký je to kartónový papier, ale určite to bude super.

saraharoman
30. júl 2015

@bambulka nadherne!!!!!

saraharoman
30. júl 2015

baby moze byt? a chcete to aj vo vajickovych podlozkach?

ifoneta
30. júl 2015

Ja uz sa tak tesim na vsetky aktivitky🙂)))

smirujuca
30. júl 2015

Maminy prosim dajte tip, ako pekne prisit tie mini kusky sucheho zipsu. Samolepiaco nedrzal. Pozila som sekundak. No ani ten neobstal dnes skusku mojej malej 😠 ☹

bambulka18
31. júl 2015

@smirujuca mini kúsky a pekne? tak to jedine ručne, ale to sa namakaš ☹ Škoda že to tým lepidlom nedrží. Ja nemam skusenost s lepením na filc, takze neviem odporučiť ani lepidlo ktorým by to šlo.
Ešte môžeš zmeniť suchý zips za malé patentky, alebo to sprav na úzke stužky (pohladam fotku co myslim) a bude sa to iba ukladať

bambulka18
31. júl 2015
bambulka18
31. júl 2015

@smirujuca niečo také som myslela 😉

denisaol
31. júl 2015

@smirujuca a skusala si ho prezehlit? Mne drzi perfektne ked som prezehlila..

denisaol
31. júl 2015

Baby, moje tvare mam vsetky hotove, no sme momentalne na dovolenke, odisli sme vcera vecer a nestihla som to poslat.. Mozem to poslat huduci tyzden v stredu alebo vo stvrtok..? Bude vam ro vadit? Ak ano skusim poprosit mamku moju aby to poslala.. Nechcem aby sa kvoli mne teraz cakalo na aktivity..tak sa pytam radsej..

evkapio
autor
31. júl 2015

Podla mna to vadit nebude..pockame..kludne si..tie dva dni.hore dole v pohode

evkapio
autor
31. júl 2015
denisaol
1. aug 2015

@evkapio ok tak dakujem 🙂.. Poslem hned ked budem doma 1.teiedou:)

smirujuca
2. aug 2015

@denisaol zehlenie mi nepomoze. Zospodu som to podlepila decovilom. Vyskusam este raz prilepit, ked to mala zas odtrhne. Prisijem tam stuzky.

denisaol
2. aug 2015

@smirujuca ahaa..joj tak to neviem poradit..dufam ze sa podari to dako spravit..drzim palce🙂

verkavb
3. aug 2015

dnes odomňa odoslané🙂 už sa teším na všetky aktivity

dexterka1
3. aug 2015

Ja poslem zajtra 🙂

extrate
3. aug 2015

Baby ja som bola týžden preč ale už makám, posielam v stredu ok?

evkapio
autor
3. aug 2015

Uz mi chodia baliky..superne..zajtra palim na postu..jeden mam uz doma..aj maly testoval..navliekal na snurku tie penove koloecka..zuzi super..

luciah1
3. aug 2015

Ahoj kočeny 🙂 Nezabudla som na Vás , no už druhý týždeň mame doma hnisavu angínu a až teraz som prišla na to, že je už august. Dúfam, že zajtra sa mi podarí poslať balík. Pekný večer 🙂