icon

Výmena vrecúškových aktivít - 1 až 2 roky

evkapio
24. jún 2015

Ahojte zienky.rada by som zorganizovala vymenu vrecuskovych aktivit pre deti okolo jedneho roku a viac. Velmi sa mi pacia rozne napady,no vyrabanie si vyzaduje vela casu. Takto by sme si pomohli navzajom. Ak mate chut a cas budem rada ak sa zapojite..🙂

dexterka1
22. júl 2015

@smirujuca tak to bude super vyzerat 🙂 Ja uz tiez pomaly koncim s mojimi jablkami 🙂
A snad sa mi raz podari urobit aj viacero takychto "stran" a spojit to do knihy. Preto som sa pytala na ten rozmer. Ja to mam ako A4

smirujuca
22. júl 2015

@dexterka1 aj toto bude. Stranku asi obstriham endlovacimi noznicami, nech to pekne vyzera. Ja som dala nakoniec malej usit aj quitebook s inymi aktivitami ako si tu robime. Ked mi pride, pridam fotky 🙂

denisaol
22. júl 2015

@dexterka1 prosim ta cim lepis suchy zips k filcu? Dakujeem

evkapio
autor
22. júl 2015

Zienky ako?stihate..je cas dovoleniek tak ci vam vyhovuje ta doba..

smirujuca
22. júl 2015

Nakoniec mi to takto vyslo. Idem na to 😈😈

dexterka1
22. júl 2015

@denisaol Ja suchy zips prisivam, ale na tuto nasu aktivitu som davala patentky, tie su tiez prisite
@evkapio ja to v pohode stiham

bambulka18
22. júl 2015

@smirujuca aj podla mna staci 🙂

smirujuca
23. júl 2015

@dexterka1 prosim ta podliepala si ten filc niecim? Moj sa mi zda byt nejaky tenky. Doobjednala som si Decovil, aby som ho nejako vystuzila a drzalo mi to tvar.

smirujuca
23. júl 2015

Baby este jedna otazka. Je nas teda 13?

luvika
23. júl 2015

@bambulka18 ahoj, len tak si prezeram aktivity a mam doma jednu igelitku tych vajicok z kinderiek, tak ak by si ty alebo niektora maminka chcela na vyrobu, kludne poslem za postovne 🙂

dexterka1
23. júl 2015

@smirujuca ja som kupila taky hrubsi filc, tak som to nicim nepodlepila, malo by to v pohode vydrzat 🙂

bambulka18
23. júl 2015

@luvika super tak pisep ti adresu 😉

luvika
23. júl 2015

@bambulka18 prepaaaac...uz mi stihla napisat ina maminka a berie si ich :/ tak nabuduce, nam sa to zbiera celkom rychlo. Este raz, mrzi ma to.

bambulka18
23. júl 2015

@luvika nevadi 🙂

smirujuca
23. júl 2015

@dexterka1 moj ma len 1mm. Musim ho podlepit 😠 😠

ifoneta
23. júl 2015

Cafte, tak moja aktivita na vkladanie pom pom guliciek vyzera asi takto. Este chcem dokupit jednu - inu velkost guliciek, aby to bolo zaujimavejsie. Dufam, ze moze byt 🙂

bambulka18
23. júl 2015

@ifoneta jeeeej krasne si to vymyslela 🙂

pacalik
23. júl 2015

jeeej , baby ja som vas az teraz objavila...doma mam 11 mesacnu dceru... tak ak budete robit dalsiu vymenu celkom rada sa pridam 🙂

smirujuca
24. júl 2015

Baby makam ako srob. Pri mojom sidlu to ide pomlay. No napredujem 🙂

evkapio
autor
24. júl 2015

@smirujuca hezkyyy...ja to musim zbuchat tiez..vsetko uz mam..uz len zacat..😄

saraharoman
24. júl 2015

Baby staci 5parov alebo chcete viac? Tak nakoniec to spravim z tych kinder vajicok. Len nvm ako ich zalepit😕

saraharoman
24. júl 2015

Baby tie vase aktivity vyzeraju super. Ste sikulky☺

denisaol
24. júl 2015

Tak prototyp hotovy🙂..

dexterka1
25. júl 2015

@denisaol super, krasne! A bude to na suchy zips, alebo na patentky?

denisaol
25. júl 2015

@dexterka1 som rada ze sa paci 🙂 bude to na suchy zips 🙂

svetielocko
28. júl 2015

Caute, penove koralky su hotove, snad sa mi to dnes podari odoslat aj postou 🙂

verkavb
28. júl 2015

ach baby všetky obrázky mám narezané, vytriedené, dokončila som izby a napadlo ma že mám všetky (obývačka, kuchyňa, kúpelňa, detská izba, WC, chodba) okrem spálne.☹ a to som si myslela že idem baliť a posielať 😒

evkapio
autor
28. júl 2015

Kludne si robte..buduci tyzden by bolo dobre co by ste mi to poposielali a nech to porozdelujem..moja adresa je Mgr.EvaPiovarčiová, Hybe 658,032 31 Hybe..nezabudnite mi vypisat podaci listok..vlozit skatulku a 4 €..dakujickuu..a posielaye aj vasu aktivitu.nech sa mi to lahko triedi..😄

smirujuca
28. júl 2015

@evkapio aku statulku?

evkapio
autor
28. júl 2015

Skatulu v ktorej to poslem.vsetko ja vam..ako balicek..kto bude mat malu aktivitu krabicu mu zozeniem ja..