icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo

zyzu
9. apr 2014

Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.

zyzu
autor
1. máj 2014

@atomica87 @majush @komzikosaurus @natabun @sliver material k penovym kockam

zyzu
autor
1. máj 2014

@autosedacky_net @ivianocka @tomanlucy @ivaha @rosna prosim o hlasovanie o ktoru vymenu mate u mna zaujem, dakujem

dorothe
1. máj 2014

@majaza aj ja som hlasovala, no nie som casto na pc tak pozeram ze sa to tu pekne rozprudilo s aktivitami aj konverzaciami 🙂

atomica87
1. máj 2014

@zyzu vyzera to riadne super...ja ho s tym asi necham sa hrat aj vo vani :D to bude pecka

rosna
1. máj 2014

Je tu tolko dobrych navrhov ktore sa nevybrali na realizaciu, ze sa mi zda zbytocnee hladat dalsie. Navrhnite ktory by ste najviac chceli. Viem dobre šit, aj kreslit. Tak cim by som vam urobila najvacsiu radost?

majaza
1. máj 2014

@sunsun nemas teda vacsiu fotku tych rocnych obdobi?
ja som si to napr. teraz ked viem viac rozmyslela a prehodila som ti hlasovanie 🙂

tomanlucy
1. máj 2014

@sliver Myslím ze rocne obdobia je celkom dobrý napad.

sliver
1. máj 2014

@zyzu jéjda a ty ideš robiť aj kocky? som myslela že budem mať doma ďalšie orgány 😉

@majaza neukážeš nám novu tabulku 😉 som zvedavá 😀
nedali by sa tie ročné obdobia nejak dohodnúť s niekym ked už sunsun mala výhernu?
alebo rosna by nemohla ušiť ten semafor? ked šije? lebo u katinam je to tak pol/pol...
mne sa páči aj priraďovanie čo dala Lucka že odkial pochádzaju potraviny...
a ty ideš robiť ktorú aktivitu? či vlastne aký je teraz ďalší postup? dokedy dáme ddl. tým dvom maminkám na návrhy ktoré tu boli spomínané už min. 6krát...

tomanlucy
1. máj 2014

Moje návrhy do vrecuskových aktivit.

tomanlucy
1. máj 2014

Este sa mi toto zapacilo, len neviem ci je to prave na vrecuskovu aktivitu.

sliver
1. máj 2014

@luciaobrocnikova ideš v tejto výmene robiť tie fazulky-rybky?

sunsun
1. máj 2014

@majaza skusim vecer postat lepsiu foto...🙂 inak vobec nemam problem urobit kazdemu to, co si vyberie...🙂

sunsun
1. máj 2014

@tomanlucy lucy, tie svetadiely su paradne...🙂 trufla by si si ich usit? ci ako by si ich chcela robit.... 🙂 inak akekolvek prevedenie tejto aktivity by som privitala....🙂

tomanlucy
1. máj 2014

snazila by som sa vsetko spravit z latky alebo flisu na suchý zips, a nazvy asi zalaminovane stitky na suchy zips. zvieratka este neviem ale budem sa snazit spravit nieco pekne a podobne.

sunsun
1. máj 2014

@tomanlucy podla mna tie nazvy by tam ani nemuseli byt...tie kontinenty, pripadne este s nejakymi zvieratkami, co tam ziju by boli super....-)

adelajda2012
1. máj 2014

@tomanlucy tie svetadiely su super! Ale paci sa mi aj ta lekarnicka, momentalne by to moju malu urcitebavilo viac...hmmm, tazka dilema...

milatenko1
1. máj 2014

@tomanlucy klobuk dole za tie svetadiely... a teraz babo rad, co si vybrat 🙂

katinam
1. máj 2014

@sliver ja urobim v pohode obidve aktivity, nielen vyhernu,podla toho, co si kto vybral. Ak s tym bude suhlasit mamicka, co bude triedit a posielat spat, moze to byt v sackoch oznacenych menom.

rosna
1. máj 2014

@tomanlucy myslim ze ta lekarnicka je velmi casovo narocna na vyrobu. Je to na tebe. Davam hlas mape so svetadielmi.

sunsun
1. máj 2014

@majaza tu aktivitu s rocnymi obdobiami som nafotila, no muz uz spi, tak to neviem stiahnut cez moj pc, cize hodim foto az rano ....

luciaobrocnikova
1. máj 2014

@sliver ja tie rybky kludne mozem robit ak ma druha lucka inu vyhernu aktivitu, tak ich dajte mne do navrhov

komzikosaurus
2. máj 2014

@adelajda2012 ahoj, teraz pomaly citam diskusiu, tak mozno je to uz vyriesene... ak pouzijes na laminovanie tu 125mic, tak to mozes presne vystrihnut, neodliepa sa (iba ta 80mic sa odliepa) a stoji asi rovnako. Mne sa tiez viac paci toto ako obliekanie nakolko mam 2 chlapcov a mam tazkosti zo zapracovanim takych trosku dievcenskych aktivit do nasich hier (kde vidia babiky , plysaky, ...) asi su viac po manzelovi 🙂. Chcem sa spytat ci budes robit len tu vitaznnu aktivitu alebo ci by si nespravila aj druhu (ak ju mas v plane robit pre seba). dakujem

sliver
2. máj 2014

@tomanlucy fakt by si si trufla na tu lekárničku? mne sa to tiež zdá dosť náročné časovo šiť pre 20 maminiek lekárničku... bolo by aj niečo vnútri, či?

adelajda2012
2. máj 2014

@komzikosaurus urcite ju budem robit pre seba, takze nemam problem urobit... Nahodou som to uz skusala laminovat do 125ky folie a nerozliepa sa to zatial, len som si nebola ista, ci to vydrzi dlhsie. Takze dik za info 🙂

adelajda2012
2. máj 2014

Baby, viem ze je na to este skoro, ale neuvazuje niektora, ze si vezme na starosti triedenie a rozposielanie balikov? Mam pocit, ze viacero mamin bude robit dve rozne aktivity, takze to bude dost narocne. Asi by sme sa mali dohodnut, ci s tym suhlasi ten, kto to bude triedit 🙂 Teda dufam, ze sa na to niekto da 🙂
Ja sa hned priznavam, ze si na to netrufam (mame doma len dve miestnosti, postu asi 20min a ja som bez auta a este aj tehula 🙂).

@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @autosedacky_net @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @ivianocka

atomica87
2. máj 2014

@adelajda2012 ja sice nie som tehula, a mam obrovsky byt k dispozicii, ale som bez auta, a postarka mi nenosi baliky domov, cize by som po kazdy musela ist s kocikom na postu, vyvliect ho na prve bez vytahu, a potom kazdy zvlast zaniest spoat...to je u mna nerealne

komzikosaurus
2. máj 2014

@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @autosedacky_net @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @ivianocka @adelajda2012
nebude to robit majaza? ale ak aj nie,
tak mne by to nevadilo, priestory mam, kurier nosi baliky aj posta je blizko 🙂

milatenko1
2. máj 2014

chcem sa spytat, ako je to potom s postovnym?

rosna
2. máj 2014

No, aj ked stale plati, ze rada urobim aj aktivitu, ktora nevyhrala vo vybere, ale vas zaujala, davam aj nejake napady aktivit, ktore by sa mi pacili. Mozno uz ich poznate, mozno aj doma mate. Neviem. Kuknite a dajte vediet, ci vas nieco zaujalo: Na prvych dvoch fotkach je tabulka s klincekmi, na ktore sa podla nakresom navliekaju gumičky roznych farieb. Prilohy su zalaminovane, takze sa daju pouzit aj na obkreslovanie zmyvatelnou fixou. Na tretej fotke su tvare, ktore si dieta sklada podla svojej vole. Ma na vyber z niekolkých typov vlasov, ust, nosov... Tvare vyznievaju dost komicky.

rosna
2. máj 2014

A este zopar napadov: prenosne voskovky s vloženými predlohami na vymaľovanie. Viem si predstavit, ako to ta moja baba so sebou vlači. Na zabavenie v čakarni u lekara moze byt dobre 🙂 a na druhom obrazku su mini dráhy pre mini autíčka. Zalaminované pekné dráhy. Asi by som ich viac vymalovala, dala tam aj čepaciu stanicu, obchody, zoo a pod.