Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo
Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.
Je tu tolko dobrych navrhov ktore sa nevybrali na realizaciu, ze sa mi zda zbytocnee hladat dalsie. Navrhnite ktory by ste najviac chceli. Viem dobre šit, aj kreslit. Tak cim by som vam urobila najvacsiu radost?
@zyzu jéjda a ty ideš robiť aj kocky? som myslela že budem mať doma ďalšie orgány 😉
@majaza neukážeš nám novu tabulku 😉 som zvedavá 😀
nedali by sa tie ročné obdobia nejak dohodnúť s niekym ked už sunsun mala výhernu?
alebo rosna by nemohla ušiť ten semafor? ked šije? lebo u katinam je to tak pol/pol...
mne sa páči aj priraďovanie čo dala Lucka že odkial pochádzaju potraviny...
a ty ideš robiť ktorú aktivitu? či vlastne aký je teraz ďalší postup? dokedy dáme ddl. tým dvom maminkám na návrhy ktoré tu boli spomínané už min. 6krát...
@luciaobrocnikova ideš v tejto výmene robiť tie fazulky-rybky?
snazila by som sa vsetko spravit z latky alebo flisu na suchý zips, a nazvy asi zalaminovane stitky na suchy zips. zvieratka este neviem ale budem sa snazit spravit nieco pekne a podobne.
@tomanlucy tie svetadiely su super! Ale paci sa mi aj ta lekarnicka, momentalne by to moju malu urcitebavilo viac...hmmm, tazka dilema...
@tomanlucy klobuk dole za tie svetadiely... a teraz babo rad, co si vybrat 🙂
@sliver ja tie rybky kludne mozem robit ak ma druha lucka inu vyhernu aktivitu, tak ich dajte mne do navrhov
@adelajda2012 ahoj, teraz pomaly citam diskusiu, tak mozno je to uz vyriesene... ak pouzijes na laminovanie tu 125mic, tak to mozes presne vystrihnut, neodliepa sa (iba ta 80mic sa odliepa) a stoji asi rovnako. Mne sa tiez viac paci toto ako obliekanie nakolko mam 2 chlapcov a mam tazkosti zo zapracovanim takych trosku dievcenskych aktivit do nasich hier (kde vidia babiky , plysaky, ...) asi su viac po manzelovi 🙂. Chcem sa spytat ci budes robit len tu vitaznnu aktivitu alebo ci by si nespravila aj druhu (ak ju mas v plane robit pre seba). dakujem
@komzikosaurus urcite ju budem robit pre seba, takze nemam problem urobit... Nahodou som to uz skusala laminovat do 125ky folie a nerozliepa sa to zatial, len som si nebola ista, ci to vydrzi dlhsie. Takze dik za info 🙂
Baby, viem ze je na to este skoro, ale neuvazuje niektora, ze si vezme na starosti triedenie a rozposielanie balikov? Mam pocit, ze viacero mamin bude robit dve rozne aktivity, takze to bude dost narocne. Asi by sme sa mali dohodnut, ci s tym suhlasi ten, kto to bude triedit 🙂 Teda dufam, ze sa na to niekto da 🙂
Ja sa hned priznavam, ze si na to netrufam (mame doma len dve miestnosti, postu asi 20min a ja som bez auta a este aj tehula 🙂).
@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @autosedacky_net @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @ivianocka
@adelajda2012 ja sice nie som tehula, a mam obrovsky byt k dispozicii, ale som bez auta, a postarka mi nenosi baliky domov, cize by som po kazdy musela ist s kocikom na postu, vyvliect ho na prve bez vytahu, a potom kazdy zvlast zaniest spoat...to je u mna nerealne
@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @autosedacky_net @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @ivianocka @adelajda2012
nebude to robit majaza? ale ak aj nie,
tak mne by to nevadilo, priestory mam, kurier nosi baliky aj posta je blizko 🙂
chcem sa spytat, ako je to potom s postovnym?
No, aj ked stale plati, ze rada urobim aj aktivitu, ktora nevyhrala vo vybere, ale vas zaujala, davam aj nejake napady aktivit, ktore by sa mi pacili. Mozno uz ich poznate, mozno aj doma mate. Neviem. Kuknite a dajte vediet, ci vas nieco zaujalo: Na prvych dvoch fotkach je tabulka s klincekmi, na ktore sa podla nakresom navliekaju gumičky roznych farieb. Prilohy su zalaminovane, takze sa daju pouzit aj na obkreslovanie zmyvatelnou fixou. Na tretej fotke su tvare, ktore si dieta sklada podla svojej vole. Ma na vyber z niekolkých typov vlasov, ust, nosov... Tvare vyznievaju dost komicky.
A este zopar napadov: prenosne voskovky s vloženými predlohami na vymaľovanie. Viem si predstavit, ako to ta moja baba so sebou vlači. Na zabavenie v čakarni u lekara moze byt dobre 🙂 a na druhom obrazku su mini dráhy pre mini autíčka. Zalaminované pekné dráhy. Asi by som ich viac vymalovala, dala tam aj čepaciu stanicu, obchody, zoo a pod.

@atomica87 @majush @komzikosaurus @natabun @sliver material k penovym kockam