icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo

zyzu
9. apr 2014

Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.

rosna
3. máj 2014

@atomica87 ok kuknem dalsie.

sliver
3. máj 2014

@ivaha triedička 😉 ako to stíhaš... triediť tri výmeny a vyrábať prenádherné aktvity... aj niekedy spávaš?

ivaha
3. máj 2014

@sliver keby len spat, no musim aj varit............................... sak viete 😀 😀 😀 😀
vdaka, no myslim, ze aj aktivity ostatnych mamiciek su pekne a niektore uplne superne a prepracovane a ja by som take nezvladla

rosna
3. máj 2014

Este pozriem dajake napady, len sem zavesim aj hru na urcovanie farieb - dúha. U mojej dcerky je favorit medzi hrami. Myslim ze by sa dala podobna vyrobit (zalaminovana podlozka, zalaminovane hracie karticky a hracia kocka. Ked mi mala zaspi zavesim dalsie napady. Tazko da ni hlada ked neviem co ste mali v prvej vymene.

rosna
3. máj 2014

Duha

zyzu
autor
3. máj 2014

@ivaha ahoj, tak ja skusim este nieco prihodit 🙂, v predchadzajucej vymene som robila kostru o tu by si zaujem nemala?

majaza
3. máj 2014

@sliver tak som to prehodila,
hoci ja osobne som s tým neni stotožnena 😀
u @luciaobrocnikova mam vybratu inu aktivitku 😝
Ale ak môžem poprosit potom tie predlohy na mail tak si to hadam aj sama urobim...

@rosna , prvé kolo máme tuna:
https://www.modrykonik.sk/blog/majaza/album/vyh...
ale z prveho kola nas je tu asi polovica...
no ostatne baby boli vo viacerych vymenach, preto toho maju viac 😉

majaza
3. máj 2014

@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @autosedacky_net @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @ivianocka

kočky, dovolila som si popremiestňovať navrhy, ktore nemali žiaden hlas do ineho albumu, nech sa nam to už trochu viac rysuje...

https://www.modrykonik.sk/blog/majaza/album/nav...

ale stale môžete vyberať aj z toho, bud pre tie čo to navrhli, alebo pre ostatne kočky...

a dajte nejaky termin pre ivianocku a autosedacky_net, presiel dalsi týzden a nic nic...

sunsun
3. máj 2014

@rosna ta duha je skvela...🙂

atomica87
3. máj 2014

@rosna jeeeeej, skvela aktivitka. Tak take ani tomu podobne nenam veru nic 😀

ivaha
3. máj 2014

@lucia814 to len, ze ake huste si myslim ja,samozrejme ked to bude farbne a napr len kopec zvieratiek,este k tomu A3, bude to super. A je fajn ked su karticky stvorcove 🙂

zyzu
autor
3. máj 2014

@majaza tak prehodila som sa na zemegulu 🙂

zyzu
autor
3. máj 2014

@tomanlucy prehodila som sa na lekarnicku a zemegula mam u majazi ... super,lebo som mala velky problem sa rozhodnut 🙂

zyzu
autor
3. máj 2014

@rosna mas super navrhy, a ak pojde aj duha do navrhov tak si ju vyberiem

majaza
3. máj 2014

@majush, @natabun - mate po viac hlasovani u niekoho
@dorothe, ty si predsa hlasovala len u troch!

majaza
3. máj 2014

baby, neviem ako mi to bude vychádzať finančne, ale kedže ja si na zvieratka tiež moc netrufam, našla som k zemeguli tieto zvieratka, celkom sa mi pozdavaju 🙂
čo poviete?

majaza
3. máj 2014

som zabudla priložit 🙂
su tiež z machovej gumy, su to sice samolepky, ale ved lepit ich nemusime...

adelajda2012
3. máj 2014

@majaza ja myslim, ze keby chceli, tak uz sa ozvu. Podla mna s nimi uz neratajme.

rosna
3. máj 2014

K tej dúhe: hrame sa ju na niekolko sposobov
1. Len pomenovavanie obrazkov(najmensie deti)
2. Priradovanie obrazkov podla padnutej farby na kocke
3. Hra na co myslim. Napr. Je to zelene a je to jedlo.
4. Hra na pamäť. Jeden hrac polozi na kazdu farbu duhy jeden kamen obrazkom dole. Druhy hrac si musi zapamatat na ktore pole co polozil a hadat ich. Berie si uhadnute kamene. Potom sa striedaju.
5. uz pre vacsie
deti- ulohy typu najdi zeleny predmet ktory zacina na pismeno š.
6. so skolakmi: vyberte 5 roznych kamenov a snazi sa vymysliet pribeh v ktorom by vsetky boli.
Dalo by sa este vela variant vymysliet.

majaza
3. máj 2014

@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe
kočky, tak ja navrhujem čakať na
@ivianocka @autosedacky_net
či sa ozvu ešte do zajtra večera
ak nie, máme náhradníčky:
@zuffovaeva a @sharonik

len ja budem pri pc nasledujuce 3 dni len neskôr večer, tak potom prosím o strpenie s pridávaním návrhov a tak...

majaza
3. máj 2014

a ešte mám otázku - "obvyklé" je, že sa robí u každej len víťazná aktivita, no viem, že
atomica, luciaobrocnikova, ivaha, aj ja sme ochotné vyrobiť aktivitu podla výberu...

este niekto?
ak hej, dopiste sa prosim, nech v tom máme jasno 🙂

atomica87
3. máj 2014

@majaza ja s tym cakanim uplne suhlasim, neda sa cakat vecne, kebyze sa aspon ozvu, ze vieme ci s nimi ratat, ale takto...

atomica87
3. máj 2014

@majaza tie zvieratka su uzasne

milatenko1
3. máj 2014

@majaza
cakanie - plne suhlasim...
ani ja nemam problem spravit 2 akvitivity

komzikosaurus
3. máj 2014

@majaza tiez spravim obe aktivity

natabun
3. máj 2014

majaza @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe dievcata tak este vkladam jeden navrh

http://www.playsafe.sk/granna-moj-prvy-kviz.html

Moj prvy kviz. nemam ho doma, ale vyrobim 🙂 princip, karticky s obrazkom, pod nim su 3 mozonsti vyberu spravnej odpovede - obrazky, pod tymi obrazkami su tri dierky, dieta vlozi prst do tej, o kt. si mysli, ze je spravna odpoved , a ked otoci, tak tam je farebne oznacenie spravnej moznosti....samo sa skontroluje, tak zvazte este

sliver
3. máj 2014

@natabun a vieš zhruba čo by tam bolo na tých kartičkách? iba zopár príkladov.... a cca koľko kartičiek by si urobila?
ale nápad a aktivita je to perfišná!

sliver
3. máj 2014

@majaza čakala by som max. do zajtra večera... myslím si že sme už aj tak dlho čakali... viem že sa môže stať hocičo hocikomu ale dve tri slová by stačili... lenže nič ☹
tiež by som sa už posunula dalej...

natabun
3. máj 2014

@sliver no to vy poviete, ze aka oblast....ake mate zaluby a pod. ale rozmyslam, ze ju kupim nasemu krstantnu na narodky a obkukam ju 🙂))))

natabun
3. máj 2014

@sliver sme sa zhodli na aktivite 🙂