Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo
Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.
Este pozriem dajake napady, len sem zavesim aj hru na urcovanie farieb - dúha. U mojej dcerky je favorit medzi hrami. Myslim ze by sa dala podobna vyrobit (zalaminovana podlozka, zalaminovane hracie karticky a hracia kocka. Ked mi mala zaspi zavesim dalsie napady. Tazko da ni hlada ked neviem co ste mali v prvej vymene.
@sliver tak som to prehodila,
hoci ja osobne som s tým neni stotožnena 😀
u @luciaobrocnikova mam vybratu inu aktivitku 😝
Ale ak môžem poprosit potom tie predlohy na mail tak si to hadam aj sama urobim...
@rosna , prvé kolo máme tuna:
https://www.modrykonik.sk/blog/majaza/album/vyh...
ale z prveho kola nas je tu asi polovica...
no ostatne baby boli vo viacerych vymenach, preto toho maju viac 😉
@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @autosedacky_net @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @ivianocka
kočky, dovolila som si popremiestňovať navrhy, ktore nemali žiaden hlas do ineho albumu, nech sa nam to už trochu viac rysuje...
https://www.modrykonik.sk/blog/majaza/album/nav...
ale stale môžete vyberať aj z toho, bud pre tie čo to navrhli, alebo pre ostatne kočky...
a dajte nejaky termin pre ivianocku a autosedacky_net, presiel dalsi týzden a nic nic...
baby, neviem ako mi to bude vychádzať finančne, ale kedže ja si na zvieratka tiež moc netrufam, našla som k zemeguli tieto zvieratka, celkom sa mi pozdavaju 🙂
čo poviete?
@majaza ja myslim, ze keby chceli, tak uz sa ozvu. Podla mna s nimi uz neratajme.
K tej dúhe: hrame sa ju na niekolko sposobov
1. Len pomenovavanie obrazkov(najmensie deti)
2. Priradovanie obrazkov podla padnutej farby na kocke
3. Hra na co myslim. Napr. Je to zelene a je to jedlo.
4. Hra na pamäť. Jeden hrac polozi na kazdu farbu duhy jeden kamen obrazkom dole. Druhy hrac si musi zapamatat na ktore pole co polozil a hadat ich. Berie si uhadnute kamene. Potom sa striedaju.
5. uz pre vacsie
deti- ulohy typu najdi zeleny predmet ktory zacina na pismeno š.
6. so skolakmi: vyberte 5 roznych kamenov a snazi sa vymysliet pribeh v ktorom by vsetky boli.
Dalo by sa este vela variant vymysliet.
@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe
kočky, tak ja navrhujem čakať na
@ivianocka @autosedacky_net
či sa ozvu ešte do zajtra večera
ak nie, máme náhradníčky:
@zuffovaeva a @sharonik
len ja budem pri pc nasledujuce 3 dni len neskôr večer, tak potom prosím o strpenie s pridávaním návrhov a tak...
a ešte mám otázku - "obvyklé" je, že sa robí u každej len víťazná aktivita, no viem, že
atomica, luciaobrocnikova, ivaha, aj ja sme ochotné vyrobiť aktivitu podla výberu...
este niekto?
ak hej, dopiste sa prosim, nech v tom máme jasno 🙂
@majaza
cakanie - plne suhlasim...
ani ja nemam problem spravit 2 akvitivity
@majaza tiez spravim obe aktivity
majaza @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe dievcata tak este vkladam jeden navrh
http://www.playsafe.sk/granna-moj-prvy-kviz.html
Moj prvy kviz. nemam ho doma, ale vyrobim 🙂 princip, karticky s obrazkom, pod nim su 3 mozonsti vyberu spravnej odpovede - obrazky, pod tymi obrazkami su tri dierky, dieta vlozi prst do tej, o kt. si mysli, ze je spravna odpoved , a ked otoci, tak tam je farebne oznacenie spravnej moznosti....samo sa skontroluje, tak zvazte este

@atomica87 ok kuknem dalsie.