icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo

zyzu
9. apr 2014

Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.

sliver
6. máj 2014

@natabun perfekt! aj ja som zvedavá 😉 odkial si objednávala? lebo aj ja zháňam Granna hry 😉
tiež počet by som nechala na teba a tvoj rozpočet 😉

natabun
6. máj 2014

@sliver hodila som do heureky, kde bude najlacnjesie a podla toho ....ak chces pokukam to, ze kde, lebo sama neviem

natabun
6. máj 2014

@sliver aj ta zvukovka vola sa Bim bam,hra so zvukmi - mam odtial, ale teraz je nejaka draha, ja som ju kupovala za lacnejsie 😖 mam ju sice uz skoro 2 roky....

sliver
6. máj 2014

@natabun jáj ja že či nemáš nejaký overený eshop s ktorým si spokojná

sliver
6. máj 2014

@atomica87 jééééjda ty makáš teda riadne, ale si ma motivovala aby som aj ja začala 😉 takže dnes bolo testovanie farieb 😀

sunsun
6. máj 2014

@kozmikosaurus domino aj rocne obdobia budem robit urcite...🙂

majaza
6. máj 2014

@atomica87 kludne priklikni, cez víkend skusim vyrobit prototyp, uvidim čo to da 😀

katinam
6. máj 2014

@natabun prehodila som sa zo zvukov na kviz, len aby si vedela.

atomica87
7. máj 2014

@sliver tak ja som taka premotivovana hyperacka 😀 😀 😀 ked sa do niecoho pustim vzdy to chcem mat hned hotove

sliver
7. máj 2014

@atomica87 jééééééj ako ja 😉 a potom čakám na ddl ktoré sa predlžujú a predlžujú 😉

kedy bude v tejto výmene záver?
@katinam kedy to prídeš na SR?

rosna
7. máj 2014

baby poprosila by som vas o radu. skusam robit hraci plan na dúhu a vychadza mi to najlepsie na zalaminovanu hraciu plochu 30 x 30 cm. Mam ale problem ze sa mi to zda neskladne. V originqli hre sa hracia plocha zlozi na polovicu a este na polovicu. Takze nakoniec to je maly stvorec. Nemate dajaky napad ako to zlozit aby ste doma nemali taku zavadzaciu vec 🙂 . Privitam kazdu skusenost. Mozno aj z kartonu by to bolo lepsie. Aspon by sa zalaminovane hracie kamene na tom tolko neklzali.

sharonik
7. máj 2014

@rosna tak ma teraz napadlo (možno je to hlůposť) použiť na spojenie tých častí suchý zips - na jednotlivé časti nalepiť jednu časť a druhů časť nechať ako pásik, ktorým by sa to vlastne spojilo ( časti by sa prikladajú k sebe ( nie cez seba). Neviem či to píšem zrozumiteľne, ale snáď pochopíš ako myslím, keď nie skúsim ti to odfotiť a pridať sem 🙂

katinam
7. máj 2014

@sliver dnes sa musim rozhodnut, kedy pocestujeme, bud prideme na SK v juni alebo v auguste, od konca juna sme v Portugalsku.
Ak prideme v juni, idealny ddl okolo 20.6., lebo do PT by sme isli 28.6. Ale v najhorsom by sa to dalo poslat k svokre, kde budeme do 28.7. (samozrejme prilozim adekvatnu sumu na postovne)
Ak by sme prisli v auguste, ddl najskor 2.7, skor to nemam sancu poslat. A roztriedene by pockalo na nas u nasich, o nich by sme odchadzali az 16.8.

@atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik
Ake mate predstavy o ddl, stihate to v juni alebo v juli?

rosna
7. máj 2014

@sharonik. Diky, stoji za skusenie ale potom by to nebol uplne rovny povrch( v mieste spoju by to bolo vyvysene) . mozno nie len treba skusit. Nikto ste este nerobili hraciu plochu z kartonu?

sliver
7. máj 2014

@katinam vidím to asi reálnejšie na 2.7. lebo ak niekto nebude stíhať tka sa to stále dá posunuť... a ešte nie je rozhodnuté u všetkých kto čo ide... ani návrhy od @zuffovaeva nie su... ako ja som aj za prvý termín ale myslím že sa to nestihne :(
uvidíme čo ostatné.... ja sa prispôsobím, keď mi poviete že to chcete za mesiac, kopnem do vrtule a mám to 😀 😀 😀

milatenko1
7. máj 2014

@natabun suhlasim s atomica87.pocet si urci sama a tema - ja by som brala z kazdeho nieco (stromy, kvety, zvierata, dom. veci....)

rosna
7. máj 2014

@katinam Ja sa prisposobim. Viem ze od prostriedku juna do konca juna na to nebudem mat cas tak preto by som sa vyrobe chcela venovat uz teraz a stihnut to do toho 15. juna aj poslat.

rosna
7. máj 2014

@natabun. Pocet karticiek neviem odhadnut. ked ich bude malo tak sa rychlo dieta nauci spravne odpovede a neviem koljo by ich malo byt aby to bolo hratelne. Ani neviem ako je to narocne na vyrobu. Skus to sama odhadnut. To som ti poradila, co? A co sa tyka tém, mne by sa pacil taky mix .

sunsun
7. máj 2014

@katinam pre mna je 20.6 ok.... este som nezacala vyrabat, ani domino nemam cele vymyslene a navrhnute a to dost casu zaberie, no ak sa dtl urci co najskor, tak som to schopna stihnut...

zuffovaeva
7. máj 2014

Ahojte, ja by som sa podujala na magneticke rybicky od @zyzu ako mi navrhla. . Len nemali vela hlasov tak neviem ci nie je zaujem alebo jej vsetky navrhy boli dobre, takze sa hlasy rozlozili. Podla mna to je super vec pre mensich aj vacsich. V rybke je kov a chyta sa na magneticku uducku. Rybky budu farebne tak sa daju podla nich cvicit farby. Miesto skatulky by bolo vrecko. Alebo mozno by som spravila papierovu krabicku. Co vy na to? @katinam @sliver
@atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe

rosna
7. máj 2014

@zuffovaeva Mne sa rybicky pacia. Ja ich berem. 🙂

atomica87
7. máj 2014

@zuffovaeva ja tiez suhlasim.

katinam
7. máj 2014

@sliver presne to som chcela pocut, zatial nemam skusenost s vymenami, ale tiez si myslim, ze niektore by to nestihali a nechcem, aby kvoli mne niekto mal zbytocne stresy. Takze kupujem letenku na august a poslem nase okolo 24.6. z Portugalska, na SK budu okolo 2.7.

ivianocka
7. máj 2014

joj baby, ja mam chut saznova zapojit, take krasne aktivity tu davate. len ja ani neviem najst inspiraciu:((( teraz mam cchvilu cas tak googlim a normalne ze niiic, ale fakt nic neviem najst:((

milatenko1
7. máj 2014

@zuffovaeva rybicky su OK.. videla som i take, kde boli nasite goralky, a okrem farby sa i pocitali...

zuffovaeva
7. máj 2014

@milatenko1 akoze na jednej bola jedna goralka, na druhej dve atd? Nieco take by som mohla dorobit

zuffovaeva
7. máj 2014

Baby budem dva dni bez netu, este tu davam jednu aktivitu, aby ste mohli zahlasovat. Ale nie som si ista ci sa uz raz nerobila..

luciaobrocnikova
7. máj 2014

no ja neviem , ale aj ja sa toho chcem zbavit, lebo ja tiez odchadzam v lete do Grecka a aktivitky by niektore mohli ist so mnou 😀 tak sa dohodnime na niecom a kedze nam to katinam vie poslat tak nemusime na nu cakat tak navrhnite nejaky termin.....

sliver
7. máj 2014

@zuffovaeva jéjda, ja som skôr za tu druhú skladačku, rybky máme 😉 resp. budeme mať akurát z inej výmeny... už som tiež na nu kukala lebo som minule našla nejaké predlohy 😉 a moja miluje kadejaké takéto skladačky podľa predlohy...

sliver
7. máj 2014

tak skúsme zahlasovať 😉
daj like za ktorý termín finišovania si 😉
@atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik @katinam