Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo
Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.
@kozmikosaurus domino aj rocne obdobia budem robit urcite...🙂
baby poprosila by som vas o radu. skusam robit hraci plan na dúhu a vychadza mi to najlepsie na zalaminovanu hraciu plochu 30 x 30 cm. Mam ale problem ze sa mi to zda neskladne. V originqli hre sa hracia plocha zlozi na polovicu a este na polovicu. Takze nakoniec to je maly stvorec. Nemate dajaky napad ako to zlozit aby ste doma nemali taku zavadzaciu vec 🙂 . Privitam kazdu skusenost. Mozno aj z kartonu by to bolo lepsie. Aspon by sa zalaminovane hracie kamene na tom tolko neklzali.
@rosna tak ma teraz napadlo (možno je to hlůposť) použiť na spojenie tých častí suchý zips - na jednotlivé časti nalepiť jednu časť a druhů časť nechať ako pásik, ktorým by sa to vlastne spojilo ( časti by sa prikladajú k sebe ( nie cez seba). Neviem či to píšem zrozumiteľne, ale snáď pochopíš ako myslím, keď nie skúsim ti to odfotiť a pridať sem 🙂
@sliver dnes sa musim rozhodnut, kedy pocestujeme, bud prideme na SK v juni alebo v auguste, od konca juna sme v Portugalsku.
Ak prideme v juni, idealny ddl okolo 20.6., lebo do PT by sme isli 28.6. Ale v najhorsom by sa to dalo poslat k svokre, kde budeme do 28.7. (samozrejme prilozim adekvatnu sumu na postovne)
Ak by sme prisli v auguste, ddl najskor 2.7, skor to nemam sancu poslat. A roztriedene by pockalo na nas u nasich, o nich by sme odchadzali az 16.8.
@atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik
Ake mate predstavy o ddl, stihate to v juni alebo v juli?
@katinam vidím to asi reálnejšie na 2.7. lebo ak niekto nebude stíhať tka sa to stále dá posunuť... a ešte nie je rozhodnuté u všetkých kto čo ide... ani návrhy od @zuffovaeva nie su... ako ja som aj za prvý termín ale myslím že sa to nestihne :(
uvidíme čo ostatné.... ja sa prispôsobím, keď mi poviete že to chcete za mesiac, kopnem do vrtule a mám to 😀 😀 😀
@natabun suhlasim s atomica87.pocet si urci sama a tema - ja by som brala z kazdeho nieco (stromy, kvety, zvierata, dom. veci....)
@natabun. Pocet karticiek neviem odhadnut. ked ich bude malo tak sa rychlo dieta nauci spravne odpovede a neviem koljo by ich malo byt aby to bolo hratelne. Ani neviem ako je to narocne na vyrobu. Skus to sama odhadnut. To som ti poradila, co? A co sa tyka tém, mne by sa pacil taky mix .
Ahojte, ja by som sa podujala na magneticke rybicky od @zyzu ako mi navrhla. . Len nemali vela hlasov tak neviem ci nie je zaujem alebo jej vsetky navrhy boli dobre, takze sa hlasy rozlozili. Podla mna to je super vec pre mensich aj vacsich. V rybke je kov a chyta sa na magneticku uducku. Rybky budu farebne tak sa daju podla nich cvicit farby. Miesto skatulky by bolo vrecko. Alebo mozno by som spravila papierovu krabicku. Co vy na to? @katinam @sliver
@atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe
@zuffovaeva Mne sa rybicky pacia. Ja ich berem. 🙂
@zuffovaeva ja tiez suhlasim.
joj baby, ja mam chut saznova zapojit, take krasne aktivity tu davate. len ja ani neviem najst inspiraciu:((( teraz mam cchvilu cas tak googlim a normalne ze niiic, ale fakt nic neviem najst:((
@zuffovaeva rybicky su OK.. videla som i take, kde boli nasite goralky, a okrem farby sa i pocitali...
@milatenko1 akoze na jednej bola jedna goralka, na druhej dve atd? Nieco take by som mohla dorobit
no ja neviem , ale aj ja sa toho chcem zbavit, lebo ja tiez odchadzam v lete do Grecka a aktivitky by niektore mohli ist so mnou 😀 tak sa dohodnime na niecom a kedze nam to katinam vie poslat tak nemusime na nu cakat tak navrhnite nejaky termin.....
@zuffovaeva jéjda, ja som skôr za tu druhú skladačku, rybky máme 😉 resp. budeme mať akurát z inej výmeny... už som tiež na nu kukala lebo som minule našla nejaké predlohy 😉 a moja miluje kadejaké takéto skladačky podľa predlohy...
tak skúsme zahlasovať 😉
daj like za ktorý termín finišovania si 😉
@atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik @katinam

@natabun perfekt! aj ja som zvedavá 😉 odkial si objednávala? lebo aj ja zháňam Granna hry 😉
tiež počet by som nechala na teba a tvoj rozpočet 😉