icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo

zyzu
9. apr 2014

Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.

adelajda2012
1. jún 2014

Robila som prototyp vesania. Je to len taky doplnok k obliekaniu. Rozmyslala som ako to vylepsit, ale nic, co by uz nezvysovalo cenu ma nenapadlo. Kazdoadne tam ale dam normalne velke koliky, lebo vsetky malicke co som drzala v ruke su velmi tvrde a deti by s nimi mali urcite problemy.

martina646
1. jún 2014

@ivaha robim kazdej, ktoru ste si oznacili ako "paci sa mi"

ivaha
1. jún 2014

@martina646 @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik ahojte, prosim dostala som mierny sok, ked som videla, ze 20 juna ukoncenie, asi nespravne, ale mala som zafixovane, ze az v juli a vidim, ze vsetci odusu pracujete, prosim aky je teda ten termin ukoncenia?

atomica87
1. jún 2014

@ivaha no ja som v tom ze na konci juna

ivaha
1. jún 2014

@atomica87 myslela som , ze nejak zaciatok jula, lebo asi sa mi asi zle mari, ze tam bol nejaky termin pre katinam 30 juna?? a kym to pride na slovensko??

ivaha
1. jún 2014

inac naplno pracujem-okrem ineho-na skladackach,coskoro budu hotove, len to funtano som si odkladala na neskor

atomica87
1. jún 2014

@ivaha no tiez tak nejak to mam zafixovane.

majaza
1. jún 2014

@ivaha ja mám tiez v hlave júl...
Bože nestraste :-/

katinam
1. jún 2014

@martina646 @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik
Aktivitky poletia s nami do Lisabonu 23.6., hned ich odtial poslem na SK a po skusenosti s postou z poslednej doby predpokladam 7-10 dni dorucenie, cize dorucenie niekde medzi 30.6.-3.7. (pisu 3 pracovne dni po spracovani objednavky, ale neverim im). Skor to nemozem odtialto poslat, jedina sanca by bola DHL a to stoji 50€ balik do 2kg.
A navyse este stale cakam na material na semafor z portugalska, ked som objednala, na stranke pisali dorucenie do 5 pracovnych dni a trvalo to 8, prislo to hodinu po uzavierke podlania diplomatickej posty 😠 , dostanem to az v dalsej 11.6.
Do 23.6. to v pohode stihnem, ale skor naozaj nehrozi.

Takze pre vas by mala byt uzavierka zaciatok jula, mate mesiac 😀

katinam
1. jún 2014

@zuffovaeva sikulka, vyzera to super 😉

sliver
1. jún 2014

@zuffovaeva parádne su tie trojuholníky, mm sa isto namakal 😉
prosím ťa otázka k tým predlohám... to budú vcelku A4? či nastrihané?

zuffovaeva
1. jún 2014

@sliver dakujem za pochvalu, mm sa namakal ale aj ja, kym som mu to narysovala, kazdy trojuholnik som mala viac raz v rukach, ci uz smirglovat, zatriet stetcom odlupenu farbu po rezani, skontrolovat.. Tie predlohy budu vcelku A 4, mozes si ich nastrihat ako budes chcet, pripadne ti to mozem poslat nezalaminovane ak mas laminovacku a mozes si to zalaminovat ako ti bude najviac vyhovovat, pripadne si to mozes podlepit, co ti viac vyhovuje. Tak daj vediet.

zuffovaeva
1. jún 2014

@katinam super ak je uzavierka zaciatok jula tak to v pohode stiham.

sliver
1. jún 2014

@zuffovaeva tak to by som si radsej sama zalaminovala, lebo po nastrihani sa bojim ze sa to bude rozliepat a mam radsej ked ma iba jednu predlohu pred sebou, lepsie sa vtedy sustredi ako keby mala celu A4 a verim ze tato aktivita bude velmi aktivne vyuzivana 😉

martina646
2. jún 2014

@martina646 @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik
Babulky, toto je uplne mimo temy, ale dovolila som si to sem dat kedze v tejto skupinke som ako doma. Ak vas to neobtazuje, prosim pomozte nam.

1 0 0 0 € za jeden klik - AJ TVOJ LIKE MOZE ROZHODNUT !!!
Zapojili sme sa do velkej sutaze pre skolky a materske centra. Ulohou bolo vyrobit maskota - tucniacika a odfotit sa s nim. My sme ich spolocne vyrobili az 50, pre kazde dietatko jedneho. Prosiiiim, LIKE na nasu fotku, Dakujem za nase "Stonozkine slniecka"
https://www.facebook.com/mikihodenicek/photos/a...

Dakujem moc moc moc, je to pre nase deti na skraslenie priestorov na hranie.

A navyse dobra sprava, podarilo sa mi zohnat uz 10 auticiek a dalsie mieria k nam, takze predchadzajucu spravu povazujte za bezpredmetnu 😀

sharonik
2. jún 2014

@zuffovaeva ja by som Ťa tiež poprosila predlohy len vytlačené, nezalaminované. Ďakujem 🙂

milatenko1
2. jún 2014

@adelajda2012 viem, ze existuju take male drevene stipceky (davaju ich do quite booku).. priznam sa, ze neviem, kde to zohnat a kolko to stoji. vo stvrtok budem s jednou babou, co to ma, tak by som sa jej mohla spytat....

adelajda2012
2. jún 2014

@milatenko1 ano, ja som ich pozerala, ale mne sa zdaju neprakticke pre deti. Su male a dost pevne. Mala som ich v ruke v troch obchodoch a vsade boli take. Preto som radsej kupila normalne. Ale ak by si velmi chcela, dam ti tam tie male drevene.

sliver
2. jún 2014

@adelajda2012 jéj ty si zlatá že si robíš starosti ešte behaním okolo štipcov, fakt klobuk dole pred snahou a ochotou, ja sa veľmi teším na tuto aktivitu aj v pôvodnom prevedení čiže ma nejaké štipce isto netrápia 😉 ved každá ich má doma dosť 😀 a je to úžasné ako sa snažíš vydolovať z aktivity maximum!!! (aj pri puzzle tými kamienkami) si veliký príklad pre všetky 😉

milatenko1
2. jún 2014

@adelajda2012 to netreba. ja som len dala info, ze som take nieco videla.. v pripade, ak by som chcela, tak si ich dokupim i sama 🙂

zuffovaeva
2. jún 2014

@sharonik @silver ziadny problem, predlohy vam poslem len vytlacene. Ja som rozmyslala, ze ak by ho rozptylovali viacere obrazky na jednej strane, stale to mozem rozstrihat. ak by sa to ozaj zacalo rozchadzat, daju sa tie strihane hrany jednoducho zalepit priesvitnou paskou. Inak este pre info, tych obrazkov, cize moznosti skladania je dokopy 24.

zuffovaeva
2. jún 2014

@sharonik @silver dievcata este ma napadlo ze ak chcete, mozem vam poslat obe verzie, zalaminovane aj nezalaminovane a uvidite co sa vam najviac hodi ;)

sliver
2. jún 2014

@zuffovaeva nie netráp sa, nemusíš posielať dvojmo, vôbec mi nevadí že si to sama zalaminujem, fakt si nerob starosti, pre mňa bude veľa že tam budú drevené trojuholníky a vytlačené farebne obrázky, fakt paráda a teším sa, vobec nemám problém si to zalaminovať a paráááda 24 predloh, už aby som to mala doma 😉 moja dcerka veľmi fičí na skladaní "hocičoho" podľa predloh

ivaha
2. jún 2014
adelajda2012
3. jún 2014

@sliver paaani, no neviem, ci si ma neprechvalila 🙂 Ale cita sa to dobre :D
A myslim, ze v tejto skupine sa zisla celkom dobra skupina mamiciek a vsetky sa snazia maximalne. Minula vymena bola perfektna a teraz to vyzerá, ze aj tato bude vyborna!!!

zyzu
autor
3. jún 2014

@ivaha na tuto aktivitu sa nesmierne tesim, dakujeme 🙂

katinam
3. jún 2014

@rosna @atomica87 uz mam vytlacene predlohy na skladanie pismeniek, moze to byt zalaminovana A4, alebo to mam pred laminovanim rozstrihat na mensie cca A6, kazde po 2 pismenka? nakoniec som dala aj CH, zmestilo sa.

atomica87
3. jún 2014

@katinam mna A4, aby si ju trocha zafixoval aj s poradim

rosna
3. jún 2014

@ivaha skladacka je perfektna. aj ked ja som si u teba vyberala druhu aktivitu 😉 . Ak si so mnou pocitala s touti aktivitou, kludne nechaj. Velmi sa mi paci.

rosna
3. jún 2014

@katinam pre mna kludne A4.