icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo

zyzu
9. apr 2014

Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.

katinam
11. jún 2014

@tomanlucy stihas, termin je zaciatok jula.

sliver
11. jún 2014

@tomanlucy jéjda ty už dokončuješ? ty si iná šikulka 😉

luciaobrocnikova
12. jún 2014

@komzikosaurus
@sharonik
@sliver
este k tym fazulkam, ake velke chcete sacky na tie fazulky mam dve velkosti 80x120 alebo 100x150
to som len tak skusala 🙂

sliver
13. jún 2014

@luciaobrocnikova ja neviem 😒 ako moja dcerka má veľmi rada maličké vecičky tak podľa nej by som sa rozhodla pre tie menšie, len či sa jej budú dobre prehadzovať tie fazulky z jednej strany na druhu, ty čo myslíš? aké to je? zase v tom väčšom ked tam bude mať viac priestoru tak sa jej budu lepšie počítať ako ked to bude mať v malom sáčku jednu fazulku na druhej...
fakt netuším....

sharonik
13. jún 2014

@luciaobrocnikova ja to asi nechám na tvoje posúdenie, podobne ako @sliver

luciaobrocnikova
13. jún 2014

@sliver
@sharonik
ok dievcata musim to presne spravit, lebo aj pasky nie su presne v prostriedku a rozhodnem sa, mne sa pacia mensie, ale musim to vyskusat .... 😉

dorothe
15. jún 2014

@rosna nám poprosím tiež nestrihať, ďakujeme 🙂

dorothe
15. jún 2014

@ivaha krásne si to urobila 🙂

majush
17. jún 2014

Tak tot moje, resp. Nase vytvory. Dosticky s teeckami a gulickami uz su vyrobene vsetky, cakaju na zabalenie. Marioneta strasiftaka je prototyp, trochu disproporcna, ale snad sa mi to prepecie. Este bude mat jeden silon pri chvoste. A musim vymysliet uchytenie na palickach, fotila som večer, je to nekvalitna fotka! 21. Odchadzame na dovolenku na tyzden, bude sa posielat az na zaciatku jula, však?

sliver
17. jún 2014

Dievčatá @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @zuffovaeva @sharonik
komu sa idú posielať balíky? teraz už veľa cestujeme a potrebujem si to pripraviť na odoslanie aby som to potom stihla hodiť na poštu 😉

adelajda2012
17. jún 2014

@sliver a krabicu mas aku? Aby sa tam A3 vosla, resp. ta duha 35x35cm? To by malo stacit, nie?

sliver
17. jún 2014

@adelajda2012 teraz si ma dostala, bola som to odmerať lebo som bola v tom že A3 tam vojde, teda som tam dávala dve A4 vedľa seba.... je to 30*43 a to je málo... takže nestačí krabica vo veľkosti A3....

sliver
17. jún 2014

@rosna ahojky, prosím ťa ako robíš tie podložky? všetci to chcu vcelku? lebo ja už začínam rozmýšlať či mi to rovno neprestrihneš alebo nerozrežeš... sa mi to zdá dosť veľké tak pravdepodobne by som to potom doma strihala a takto to bude jednoduchšie na posielanie.... ešte sa rozhodnem preto sa radšej pýtam v akom si štádiu aby som ti to nekomplikovala...

ivaha
17. jún 2014

@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @zuffovaeva @sharonik @sliver
ahojte dievcata, ja som sa ,okrem inych, tiez ponukla na balenie, tak ak by ste chceli mozem to pobalit, balila som uz viac vymen 🙂

ivaha
17. jún 2014

@dorothe dakujem , verim, ze sa s tym dobre zahrate

dorothe
18. jún 2014

@ivaha 🙂 urcite to bude velka zabava a budeme sa z toho tesit 🙂

adelajda2012
19. jún 2014

@sliver no myslim, ze sme to celkom nedomysleli s tou duhou, lebo to chce fakt mega krabicu...

ivaha
19. jún 2014

@adelajda2012 @sliver ale to moze byt kludne taka na stojaka krabica, teda uzsia a stojata a hore sa bude otvarat-tou mensou stranou, nemusi byt nalezato otvaranie take velike.Taka sa skor najde v tych rozmeroch 😉

adelajda2012
19. jún 2014

@ivaha no musim pohladat, alebo prisposobit nejaku vacsiu, lebo akosi neviem najst vhodny rozmer... Ale to nic, ved to sa oplati kvoli tej duhe 🙂

rosna
19. jún 2014

@sliver kludne sa mozeme dohodnut ze vsetkym hraci plan prelozim a nebude potom problem so skatulami na balenie. mne to len prislo take viac trvanlive ked sa karton nenareze. Ak vsetky suhlasite s tym, ze prelozenie nevadi tak vyhneme sa problemu zhanania skatul. 😉 mne je fakt jedno ci to budem narezavat alebo necham ako je teraz 😉

sharonik
19. jún 2014

@rosna mne to neskladaj, ja mám krabicu z Tchiba s rozmerom 37x 37cm 😉 takže sa to pekne naspodok krabice vojde

luciaobrocnikova
19. jún 2014

@natabun toto je ten zivotny cyklus motyla

katinam
19. jún 2014

@atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @zuffovaeva @sharonik

kto bude balit? Mozem vas poprosit, aby ste sa rozhodli? Ja musim totiz moje aktivity poslat uz v pondelok, aby to nacas prislo na SK. Uz to mam skoro hotove, zajtra vytlacim poslednych par stran, postriham a zalaminujem a hotovo. Uz mi chyba iba zohnat krabicu.

Pre tie, co mate semafory, mate vsetky farebne nite na zasitie vrecusok? Nechala som na jednej strane otvor cca 2cm na naplnenie, je mi luto, ze ich nemozem naplnit, ale balik by bol prilis tazky, uz takto ma 1,5 kg a este chyba krabica a baliaci papier.

Este treba dat do balika nieco okrem penazi, a kolko?

atomica87
20. jún 2014

@rosna ani mne nerez...ja doma maku krabicu najdem.

komzikosaurus
20. jún 2014

@rosna ani mne neskladat dakujem

komzikosaurus
20. jún 2014
milatenko1
20. jún 2014

@katikam ja nejake nite urcite najdem.. to je najmenej

je tu niekto z BA? ze by som muz popr. odovzdala balik osobne - ci to by som skomplikovala?

martina646
20. jún 2014

@rosna ja si prosim nenarezane, tiez poslem vacsiu krabicu

sunsun
20. jún 2014

@milatenko1 ja som z ba, ale myslim, ze to sa dost skomplikuje, ved sa zvykne posielat aj svoja aktivita, nech je jednoduchsie triedenie...

majaza
20. jún 2014

@rosna mne tiez neskladaj
a ja budem mat aktivitu na A3, tak prosim ratat s tym...

@katinam do balíka okrem penazi my budeme dávat vyplnený podaci listok, ale kedze ty ho nemas odkial zobrat, myslim, že @ivaha to zvladne 🙂

a este na papier napísať adresu kam sa balík pošle, ten sa potom prilepí na krabicu...

a inak neviem, k peniazom - my sme zvykli dat do balíka 4eur, tak neviem, či to ostava či nie...