Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo
Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.
@ivaha @sharonik @natabun - vam teda urobim tie potraviny, ako ste mali zaskrtnute
@dorothe @adelajda2012 - kedze nakoniec okrem vyhernej aktivity budem robit aj odkial pochadzaju potraviny dajte mi prosim vediet ktoru z tychto dvoch aktivit si prajete, bohuzial tu vasu nestiham, a bolo by fajn keby to bolo do zajtra obeda lebo potom to uz pojdem dat tlacit
@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @martina646 @sunsun @milatenko1 @sliver @rosna @tomanlucy @zuffovaeva pre vas ostatne urobim to hladanie obrazkov, ale ak by ste si to este chceli rozmysliet a radsej by ste chceli "odkial pochadzaju potraviny" dajte mi prosim vediet najneskor do zajtra obeda. dakujem
@lucia814 ja si prosim obrazok na hladanie zvieratiek. Dakujem 🙂
baby prepacte ze som vam neodpisovala. som po dlhom case na nete. aktivitu dorabam a poslem do 7.7. bez problemov.
@tomanlucy, @martina646, @luciaobrocnikova nevyjadrili ste sa, ktoré 4 druhy hmyzu chcete zakaminovať do cyklov (lienka, motýľ, Mravec, včela, kobylka, chrúst, roháč, mucha, Komár). Nakoľko to už musím dať zajtra tlačiť, počkám ešte do večera a ak si nevyberiete dám Vám kombináciu motýľ, lienka, Mravec, včela. Ostatné dostanete elektronicky, len poprosím mailovů adresu do IP.
@sharonik ja som ti uz davno pisala do spravy, ze mne je to jedno ..... a ostane si vytlacim 😉
Babyyyyyy to ja kde som bola, keď sa zakladala táto skupinka????? 😅 fňuk, krásne aktivity máte, všetky by som brala 🙂 kedy máte deadline? nepriberiete ma ešte? 🙂
@atomica87 normalne som sa zlakla, ze nejako to rychlo ubehlo 🙂 ja mam problem len s krabicou vsetko ostatne mam pripravene 🙂
@luciaobrocnikova ja mám na LTT tak hádam to tam Ivka nejak potrepe 😉
rozmery má také že presne A3 a krížom by malo vojsť 35*35 tak uvidím čo z toho vyčaruje 😒 hádam jej neurobím starosti....
@martina646, @sliver, @luciaobrocnikova, @zyzu,@komzikosaurus, @rosna, @atomica87, @zuffovaeva, @natabun, @dorothe, @tomanlucy
baby, nastal mi mensi problem. neviem zohnat ukoncenie na zltej snurke. moja oblubena galanterka mi to nevie zohnat (pretoze potrebujem koniec vacsi, bo snurku som dala hrubsiu) a ich dodavatel ma teraz 2 mesiace prazdnin. takze su dve moznosti - poslem to v termine, ale bez ukoncenia (snurka je opalena, aby sa nestrapkala), alebo skusim pozriet este ked pojdem na dofcu k svokrovcom (bud. tyzden), ci nahodou tam nieco nemaju, ale neviem to zarucit a jedno je iste, ze by som to neposlala v termine.
takze moja otazka znie - vadilo by Vam snurka bez ukoncenia? nerada by som komplikovala nasledne preposielanie.
@milatenko1 pokiaľ je opalena,tak to tak moze kludne ostať pre mňa 🙂
@milatenko1 aj pre mna to moze tak ostat ...
@milatenko1 aj mne staci opalenu
@milatenko1 aj ja si myslím že to môže ostať, netráp sa... opálené by sa nemalo strapkať a ak náhodou poriešime 😉
@milatenko1 vobec nevadi
@milatenko1 aj pre nás môže byť opalena snurka 🙂

@majaza nastrihám doma a dam si zalaminovať, ak bude treba