icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo

zyzu
9. apr 2014

Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.

majush
29. jún 2014

@majaza nastrihám doma a dam si zalaminovať, ak bude treba

ivaha
29. jún 2014

@lucia814 super vyzera to perfektne dakujem velmi pekne, len prosim-asi zbytocna pripomienka-aby si tie rozmery stvorcekov prisposobila tym 5 uholnikovym stranam, aby boli rovnake, lebo som si vsimla ze tie korenove zeleniny su akesi mensie.Este raz dakujem 🙂

sharonik
29. jún 2014

@lucia814 mohla by som ťa aj ja poprosiť tie potraviny, ak ich budeš robiť a ak to nebude robiť problém?

lucia814
29. jún 2014

@ivaha @sharonik @natabun - vam teda urobim tie potraviny, ako ste mali zaskrtnute
@dorothe @adelajda2012 - kedze nakoniec okrem vyhernej aktivity budem robit aj odkial pochadzaju potraviny dajte mi prosim vediet ktoru z tychto dvoch aktivit si prajete, bohuzial tu vasu nestiham, a bolo by fajn keby to bolo do zajtra obeda lebo potom to uz pojdem dat tlacit
@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @martina646 @sunsun @milatenko1 @sliver @rosna @tomanlucy @zuffovaeva pre vas ostatne urobim to hladanie obrazkov, ale ak by ste si to este chceli rozmysliet a radsej by ste chceli "odkial pochadzaju potraviny" dajte mi prosim vediet najneskor do zajtra obeda. dakujem

adelajda2012
29. jún 2014

@lucia814 ja si prosim obrazok na hladanie zvieratiek. Dakujem 🙂

katinam
29. jún 2014

@lucia814 tak ak este mozem zmenit, pre nas radsej "odkial pochadzaju potraviny", obidve su nakreslene krasne.

sunsun
29. jún 2014

@majaza mne tiez netreba ani laminovat, ani strihat...🙂 zvladnem to...🙂 nech toho nemas vela...

rosna
1. júl 2014

baby prepacte ze som vam neodpisovala. som po dlhom case na nete. aktivitu dorabam a poslem do 7.7. bez problemov.

sharonik
2. júl 2014

@tomanlucy, @martina646, @luciaobrocnikova nevyjadrili ste sa, ktoré 4 druhy hmyzu chcete zakaminovať do cyklov (lienka, motýľ, Mravec, včela, kobylka, chrúst, roháč, mucha, Komár). Nakoľko to už musím dať zajtra tlačiť, počkám ešte do večera a ak si nevyberiete dám Vám kombináciu motýľ, lienka, Mravec, včela. Ostatné dostanete elektronicky, len poprosím mailovů adresu do IP.

luciaobrocnikova
2. júl 2014

@sharonik ja som ti uz davno pisala do spravy, ze mne je to jedno ..... a ostane si vytlacim 😉

martina646
2. júl 2014

@sharonik ahoj, prepac, nejako som to prehliadla. Moze byt kombinacia, co si vybrala ty, vytlacim si ostatne. Mail martina646@azet.sk Dakujem

maryennn1
2. júl 2014

Babyyyyyy to ja kde som bola, keď sa zakladala táto skupinka????? 😅 fňuk, krásne aktivity máte, všetky by som brala 🙂 kedy máte deadline? nepriberiete ma ešte? 🙂

atomica87
3. júl 2014

@maryennn1 dead line mame zajtra 😀 😀 😀

atomica87
3. júl 2014

@ivaha nwm ci si uz babam pisala do spravy podmienky odoslania, ale mne nic nedoslo....cakam, cakam, ale nemam ani adresu. Zajtra je 7.7. Tak by som to aj rada odoslala konecne 😉

sliver
3. júl 2014

@atomica87 som ti to teraz poslala, Ivka urobila chybičku v nicku
a zajtra je 4.7. 😉

atomica87
3. júl 2014

@sliver jaaaaj...ja som nejak mimo 😀 😀 😀 tak ja zajtra poslem

sliver
3. júl 2014

@atomica87 aj ja sa pridám k tebe a pošlem 😉

ivaha
3. júl 2014

@sliver dakujem velmi pekne 🙂 za opravu, som si zial nevsimla

maryennn1
3. júl 2014

@atomica87 aha no tak to už asi nestíham 😀 😀 😀 ale rada sa k vám pridám do ďalšieho kola ak by sa dalo 🙂

luciaobrocnikova
3. júl 2014

@atomica87 normalne som sa zlakla, ze nejako to rychlo ubehlo 🙂 ja mam problem len s krabicou vsetko ostatne mam pripravene 🙂

sliver
3. júl 2014

@luciaobrocnikova ja mám na LTT tak hádam to tam Ivka nejak potrepe 😉
rozmery má také že presne A3 a krížom by malo vojsť 35*35 tak uvidím čo z toho vyčaruje 😒 hádam jej neurobím starosti....

atomica87
3. júl 2014

@sliver idem odmetar tu svoje este pre istotu...

milatenko1
3. júl 2014

@martina646, @sliver, @luciaobrocnikova, @zyzu,@komzikosaurus, @rosna, @atomica87, @zuffovaeva, @natabun, @dorothe, @tomanlucy
baby, nastal mi mensi problem. neviem zohnat ukoncenie na zltej snurke. moja oblubena galanterka mi to nevie zohnat (pretoze potrebujem koniec vacsi, bo snurku som dala hrubsiu) a ich dodavatel ma teraz 2 mesiace prazdnin. takze su dve moznosti - poslem to v termine, ale bez ukoncenia (snurka je opalena, aby sa nestrapkala), alebo skusim pozriet este ked pojdem na dofcu k svokrovcom (bud. tyzden), ci nahodou tam nieco nemaju, ale neviem to zarucit a jedno je iste, ze by som to neposlala v termine.
takze moja otazka znie - vadilo by Vam snurka bez ukoncenia? nerada by som komplikovala nasledne preposielanie.

zyzu
autor
3. júl 2014

@milatenko1 pokiaľ je opalena,tak to tak moze kludne ostať pre mňa 🙂

luciaobrocnikova
3. júl 2014

@milatenko1 aj pre mna to moze tak ostat ...

atomica87
3. júl 2014

@milatenko1 aj mne staci opalenu

sliver
3. júl 2014

@milatenko1 aj ja si myslím že to môže ostať, netráp sa... opálené by sa nemalo strapkať a ak náhodou poriešime 😉

martina646
3. júl 2014

@milatenko1 vobec nevadi

dorothe
4. júl 2014

@milatenko1 aj pre nás môže byť opalena snurka 🙂

dorothe
4. júl 2014

@lucia814 ahoj my sme mali vybrane to hladanie obrazkov 🙂