Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo
Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.
@ivaha dievcatko Lindusku
@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik
kočky, ja som dnes tiež poslala 1. triedou,
no chcem par info podať...
kedže ako som už skôr spomínala sáčky na A3 rozmer som nezohnala a tie čo som objednala boli nakoniec male, no nechcela som to poslať len tak, tak som urobila doma reviziu igelitiek a dala som to aspon do igelitiek, kedže predpokladam, že moja aktivita bude kvôli velkosti vždy na dne krabice a tie modré výkresy su akesi citlive na každy šmuh 🙂
@ivaha dievcatko
@ivaha ja oboje
A ešte som chcela k samotnej aktivite - nakoniec som nerobila to, že by som urobila obrysy svetadielov, nakolko by som musela každej obkreslit tie jej kotinenty a to by som z časového hladiska určite nestihla, tak prosim, dufam ze mi to prepačite a ak budete chciet, obkreslíte si ich...
no namiesto toho som každej vytlačila spolu so zoznamom zvieratiek, aj mapku (moju realne odfotenu), že ako maju byť kontinenty uložene, takže budete mat v podstate predlohu.
no a čo sa týka zvieratiek, zalaminovala som každému, okrem tých, čo napísali, ze si same zalaminuju, no treba ich postrihat.
akurat som naštvana trochu na kvalitu tlače tych zvieratiek, dala som ich všetky na A4 a zaplatila za to 7eur za 20 stran, čo sa mi zda teda dost :-/
tak vam pošlem na mail tak aby boli na dve A4 a je to v oooomnoho vačšej kvalite, kto by chcel môže si dat vytlačit.
2strany až tak vela nevyjdu...
no a ešte ku tym kontinentom, šablony som si robila sam a snažila som sa, aby mali taky tvar, ako ked sa na ne pozeráte zhora, nie tak ako ked su zatočene a tym padom skreslene (teda okrem antarktidy)...
neviem, či ma rozumiete, ale napr. tuna to super vidiet:
http://sk.wikipedia.org/wiki/Severná_Amerika
severna amerika na hornom obrázku je zatočená a nižšie je realny pohlad.
no dufam, že sa vam to bude páčiť...
@majaza @katinam @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik
tak ja som spakovala subory, nie je v mojich silach zhanat kazdeho mail a preposielat kazdemu to co mal, kedze som robila dve aktivity. tak kto chcete co potrebujete si stiahnite
Pismenka:
http://www.fastshare.cz/3382857/pismena.zip
no a tu je podklad k foliam. Ako som uz pisala, aktivitu som trocha prerobila, lebo som mala folie v sytejsich farbach a nefungovalo to s nimi, ale aj tak ma niekto pytal karticky /sorry uz nepamatam kto/
http://www.fastshare.cz/3382854/folie.zip
a rada by som si urobila maly prieskum...bude chciet niekto z vas pokracovat v dalsej vymene niekedy po lete? Ze ci si mam hladat nieco dalsie, alebo vyckat 😀 😀 😀 staci ked mi liknete
ano mam zaujem
nie nemam zaujem
@atomica87 Ja uz som nedockava na tento balicek a aj sa tesim zo vsetkych predchazajucich vymen, absolvovala som ich spolu 5, takze mne uz naozaj stacilo a prenecham miesto inej maminke.
@martina646 toto je moja tretia. Uz som myslela ze to aj zabalim, ale neda mi to...jednu este dam. Inak chapem. Pri pocte 5 vymen je uz problem vybrat nieco co nemas doma.
dorazili dalsie balicky 🙂 @majaza @adelajda2012 @zuffovaeva @majush @martina646 🙂
ako to ze moj nedosiel ked isiel v rovnaky den ako od bab a tiez prvou triedoy? ze by zahada zvana slovenska posta 😉
@ivaha ja som sa az teraz ako-tak dostala k netu. my mame certa v zenskom vydani. 🙂
@atomica87 ja som si už tiež povedala že stačí, že je toto posledná no ked nedokážem odolať... mám už 6 za sebou a velikú kopu super aktivít kupodivu neopakujúcich sa alebo také že som ich zlučila do jednej a myslím že sa s tým všetkým ani riadne nevyhrá... ale ked mám v hlave nápady čo by som jej rada urobila a viem že sa k tomu nedokopem to urobiť iba pre nu 😒
teraz budem very busy ale na jesen asi neodolám ak niečo bude 😉
@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe @zuffovaeva @sharonik
dievcata, hlasim vsetky baliky u mna 🙂
dnes v noci sa na to vrhnem, tak by som zajtra mozno nieco aj odoslala, len ako pozeram, budem mat problem s niektorymi krabicami-nepomestim to tam, mapu aj hladanie zvieratiek by som aj ohla jemne, len tu duhu neohnem.Ozvem sa potom IP ci budete chciet duhu orezat-len neviem, ci sa mi podari tak pekne ako to rosna robila, alebo budem este zhanat krabice.Ozvem sa IP v noci alebo zajtra
Zatial len tolko ze mame uzasne hracky 🙂 🙂 🙂 , velmi sa zo vsetkeho tesime 😀 😀 😀

@lucia814, @katinam, @majush, @majaza, @zyzu, @adelajda2012, @atomica87, @milatenko1, @dorothe
dievčatá, poslal som vám v balíkoch aj semienka k tým Ďalším plodinám, okrem slivky (kôstky) - my máme doma všetky slivky (zavárané aj sušené vykôstkované🙂 - tak snáď nebude problém si zohnať, keď začne slivková sezóna. Ostatné som všetko zohnala. Predlohy k tomu pošlem mailom, ako som sľúbila