Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo
Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.
baby, mozno som uz "prepracovana", ale nevidim navrhy @autosedacky_net,@ivianocka a @moninka1
@majaza ahojte prosim mate este volne miesto,zobrali by ste ma? ak ano,vedela by som ponuknut hru na styl funtano doma vyrobenu,aby to bolo zaujimavejsie, taku textilnu nie tlacenu a laminovanu, kde sa prikladaju karticky podla poctu bodikov na okrajoch, je to robene z bieleho filcu a malovane specialnymi farbami na textil plastickymi, kazda maminka by dostala 20 karticiek rozmer 5x5 ako su na obrazku-moja vyroba.
Alebo druhu variantu, skladacku z tvrdsieho kartonu,15 ks kruhov-tiez moja vyroba-poskladanych na prvej fotke je len 10ks a na druhej foto este nie su nastrihnute
Kazdemu mozem vyrobit podla vyberu, nie len vyhernu aktivitu
Takze presne takto by vyzerali aktivity v mojom podani.
Este mozem urobit aj tie co mate v albume inspiracii, ktore su moja vyroba,ak by si niekto zelal.
@majaza mne sa chce hlasovat len som taka nerozhodna 🙂
@sliver vdaka, aj ja uz na to dlho kukam, len problem je, ze nemam moznost tlacit a uz vobec nie farebne a ani laminovacku, tak som si vyrobila aspon taketo textilne, aj ked je to ovela zdlhavejsie, ale aspon nemame vsetko len laminovane. Este mam v plane vela hier nakreslit ale to uz asi len pre nas, kedze tlac je draha.
inac ak ti velmi chyba a chcela by si tebe by som mohla aj usit to hladanie pokladov, ja dovnutra davam take plastove gulocky namiesto ryze, aby mole do toho nesli.
@milatenko1 nie si prepracovaná, dobre "nevidíš" 😉
Ahojte, len sa chcem spytat ci ste uz v plnom pocte alebo sa este da pridat?
@ivaha ahoj, prosim ta, aka je podstata hry funtano? take nieco ako detske obrazkove srable?
Ahojte, Rada by som sa pripojila k výrobe vreckových aktivít. Ak mate volne miesto rada sa pripojím. Mohla by som urobiť niečo čo sa týka farieb, ale samozrejme sa nechám inspirovat niečim novým.
@katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @autosedacky_net
@moninka1 @dorothe @ivianocka
baby, prosím o rýchle zahlasovanie...
ide o to, že sa nám tu ešte niekto hlási, no už sme si povedali, že sme uzatvorene...
kolko chcete aby nas bolo?
prosim like na jednu správu z tých nižšie...
a tu sa mi vynára druhá otázka ... dáme nejaký termín dokedy čakáme na tie baby čo sa neozvali a nedali návrhy? teda čo som prešla diskusiu písali:
ivianocka - tyžden po velkej noci sa ozve, že prerábajú kuchyňu
autosedacky_net - mali krstiny
mininka1 - v rodine pohreb mala sa ozvat najskôr piatok (ten čo už bol)
chcem aby nas bolo 18 (terajší stav)
chcem aby nas bolo 19
chcem aby nas bolo 20
chcem aby nas bolo 21
@majaza no ja som chcela pockat kym budu vsetky navrhy, aby som potom nechaosila, ze komu som uz dala hlas a komu nie. A mozes mi prosim pridat do albumu to pocitacie puzzle? Inak @ivianocka mala v minulej vymene dobry napad (druha foto)...som sa celkom tesila, ze to teraz bude robit, ale ak by sa nepridala, tak mozno niekto iny...
@dorothe mne sa to puzzle tiez velmi paci a urcite ho idem malej urobit, lebo ju akurat zaujalo pocitanie. Len musim vymysliet ako to laminovat, lebo ked tam necham presah folie, tak to pekne nezapada do seba. Zas ak to odstrihnem presne, tak sa bojim, ze sa to bude rozliepat...tak neviem. Ale skusala som vcera taketo "prototypy" 🙂
@majaza ja som osobne za 20 (lahko zapamatatelne) 🙂 tak som i zahlasovala.. ale keby nas bolo i 21, v poho.. v tom pripade sa priklanam k vacsine..
ale samo, zalesi od navrhov 😀
@milatenko1 ahoj podstata hry je v prikladani stvorcekov podla toho, kolko ma neukoncenych bodov na jednotlivych stranach, podla obrazka pozri-tri bodiky k trom dva k dvom a jeden k jednemu a vytvara sa tak nahodny obrazok. Na zaciatok a pre mladsie deti je to narocnejsie usledovat si kolko ciar je neukoncenych, teda kolko je krajnych bodov, tak pre tie deti je najvyhodnejsie vytvarat len dvojice, ked pochopia lepsie princip tak sa moze vytvrat suvisly obrazok s tym ze sa priklada len vpravo a vlavo a pre este starsich sa riesia vsetky strany, teda prikladat svorceky a davat pozor na vsetky 4 strany, aby sedeli neboli tam napr jeden bodik s troma a pod. Je to dobre na rozvoj abstraktneho a logickeho myslenia, predstavivosti, pocitania, orientovania v priestore obrazku,vseobecne na kognitivne-poznavacie funkcie, precvicuje sa jemna motorika, lebo obrazok sa musi presne prilozit aby bol "pekny" a "sedel", aj verbalne schopnosti-moze dieta popisovat co vytvorilo na co sa to podoba....to abstraktne myslenie, napr ze moze k sebe prilozit aj nieco co " nepasuje" napr ohnik k vode....
Zial original navod na hru nemam,ale hra sa to aj s viac hracmi, rozdaju sa kraticky a kazdy priklada, ked nema tak stoji a vyhrava, kto uz nema karticky na ruke. Super sa to hra ked je veeela obrazkov, ale zial viac ako 20 textilnych by som nezvladla do vymeny, takze mozem ak bude zaujem urobit dalsiu seriu do dalsieho kola. Inac nase deti ako 3,5 rocne to hrali a nezda sa ,ale je to narocne usledovat, spocitat a prilozit a pritom su sikovne.Tak pre mladsie deti robit dvojice a trojice a moze dostat bodik za to kolko spravi dvojic a az pre starsie cely obrazok.
@adelajda2012 vdaka, som nevydrzala si ho niekde dlhsie zhanat a vyrobila som si vlastne, aj ked len ciastocne okopcene z originalu, ale je nase 🙂 , verim, ze sa nehnevas, ze som sa s tym ponukla, aj ked to mas ty v ponuke
@adelajda2012 viem že ho máš v ponuke ale pri hlasovaní u teba som sa pridala k väčšine lebo aj to obliekanie (a najmä kocka na určenie farby) ma veeeeľmi poteší
Dnes mi dosli pismenka z ebay, caka som ze to bude dlhsie trvat,ale za 10 dni boli doma 🙂 mam ich doma 10 sackov, 1000 kusov, este som ich nazivo nevidela, lebo som odcestovana, ale mm mi poslal fotky 😉 vyzeraju celkom slusne. Takze kto este nie je rozhodnuty, mozno ho nalomim 😎 Kazda dostane minimalne 50 ks...posnazim sa vyskladat ich tak aby ste kazda mali celu abecedu a z najpouzivanejsich po viac kusov. Z 1000 sa mi mozno podari vyskladat kazdej aj dve abecedy, kedze polka z vas bude mat u mna inu aktivitu. 😉
inak bolo dohodnute do velkej noci a o nich ani chyru ani slychu...aspon sa mohli ozvat aby sme vedeli ci s nimi mozeme ratat

ja este teda napísem
@autosedacky_net, ze si zahlasovala aktivity niektorých mamičiek 2x, na ine vôbec...
tak si to prosím oprav - vždy od jedej mamičky zahlasovat 1 aktivitu...
@luciaobrocnikova @adelajda2012 @martina646 @dorothe
vam baby co? 😀 😀 sa hlasovat nechce? 😉
a este sa ospravedlnujem @dorothe, hlasovanie k tvojim aktivitam som akosi preskočila, fakt prepač...