icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci

ihrisko2009
11. dec 2013

Ahojte, kedze je tu vela vymenychtivych maminiek, dovolim si zalozit novu skupinku.nazvala som ju Zaciatocnici a primarne by mala byt urcena pre tych, ktory si este len zakladaju zbierku monte pomocok. Ja osobne velmi rada pracujem s filcom alebo machovou gumou. Nemam vsak sijaci stroj, takze pri rucnom siti si trufam vyrobit max 15-20 kuskov, cim je obmedzeny aj pocet ucastnicok vymeny. Zaroven je to aj vyzva a pozyvam ku nam maminky, ktore pracuju so sijacim strojom alebo maju pristup k drevenym polotovarom, aby boli pomocky co najzaujimavejsie. Na webe je obrovske mnozstvo napadov, verim, ze spolu sa nam podari vytvorit krasne veci pre nasich najvzacnejsich 🙂 postupne pridam nejake inspiracie.

sunsun
1. jan 2014

@majaza 😀 ano, ja som bola s vymenou velmi spokojna...🙂 ta aktivitka na ktoru sa pytas bola velmi dobra a neskutocne prepracovana.... fakt sa s tym konkretna mamicka pekne vyhrala... je tam predloha, podla ktorej sa davaju farebne vrchnaky... a potom su tam 3 ine aktivity- cisla, ktore sa formou nalepok nalepili na vrchnaky jednej farby a k nim je predloha, kde si dieta spocita na obrazku, kolko je tam napr.hviezdiciek a prilozi vrchnak so spravnym cislom, potom casti tela (opat na nalepkach na inych vrchnakoch su veci, ktore sa na konkretnu cast tela obliekaju/obuvaju a k nim predloha s jednotlivymi castami tela) a potom este zvieratka a na nalepkach opat na inych vrchnakoch je potrava, ktoru jedia...cize sme dostali farebne vrchnaky plus 10 vrchnakov na cisla, plus 5 vrchnakov na casti tela a este dalsich 5 na zvieratka.... neviem, ci som to dost jasne vysvetlila... 😉

sunsun
1. jan 2014

@miracle ja neviem... mne sa pacilo tvoje zvukove pexeso, aj tie tvary, no ked si baby nevedia vybrat, tak este stale tu ostava ten obrazok gombikovy (myslim, ze sa nikto nepodujal ho robit), ktory ma rovnako hlasov ako hmatove pexeso a tiez @adelajda2012 tam ma tu navliekaciu aktivitu, ktoru by bolo skoda nemat a je na rovnakom pocte hlasov ako kalendar... do takeho niecoho by si nesla? (my saska na krmenie mame a to delenie zvieratiek je asi dost narocne )...

sunsun
1. jan 2014

@majaza inak myslim, ze mi mozes do vyherneho albumu dat tie postupnosti, je tam sice len 11 like-ov, ale kedze chybaju uz len dva hlasy, domino nema sancu vyrovnat... 😉 osobne mi je to trosku luto, ale je pravda, ze postupnosti lahsie zvladnu mensie deti.... idem teda vymyslat konkretne prevedenie postupnosti.... zajtra dam nejake navrhy, aby ste si mohli vybrat, co vsetko tam chcete/chceme mat...🙂

ivka03
2. jan 2014

Kocky ahojte, prajem vam vsetko len to najlepsie v tomto roku.
Moje dva navrhy su takmer nerozhodne.... co s tym?

majaza
2. jan 2014

@ivka03 , aj ostatné, tak ja som za to pexeso určite, aj preto, že už zháňaš materiály...
to druhé nam môžeš bud v druhom kole urobit, alebo sa môže toho ujat @miracle alebo @fufina1

inak som vyzvala este @ivianocka nech zahlasuje lebo nerozhodne to ma tiež @adelajda2012

ihrisko2009
autor
2. jan 2014

@sunsun mne sa uz neda hlasovat. Uz mam pri tych obrazkoch, za ktore som hlasovala uvedene Uz sa mi to nepaci. Kde som spravila chybu, ked nevidis moje hlasovanie? Ale inak suhlasim so vsetkymi aktivitami, ktore su v tom vybranom albume.

sunsun
2. jan 2014

@ihrisko2009 inak to je divne, mne stale nezobrazuje, ze si hlasovala...no, nejaky internetovy skriatok sa tu asi pohybuje.... 😀 a ktoru aktivitu si chcela?... 😉

ihrisko2009
autor
2. jan 2014

@sunsun ja som len reagovala na Tvoju ziadost o hlasovanie 🙂 ale ako som pisala suhlasim so vsetkym vo vyhernom albume.

ihrisko2009
autor
2. jan 2014

@sunsun teraz pozeram, ze ja hlasujem u majaza. Ked som si klikla na Teba mam tam uvedene, ze nemas fotoalbum. Posli mi pls este raz ten link kde mam hlasovat. Dakujem

sunsun
2. jan 2014

@ihrisko2009 ja nemam... hlasujes dobre, u majaza...🙂 ja neviem, preco mne nezobrazuje, ze si hlasovala... 😒

slniecko379
2. jan 2014

@liesi @ivianocka @bublinqua ukazuje mi, ze ste nehlasovali za moju aktivitu. mozte prosim zahlasovat? dakujem 🙂
@martina646 @fufina1 ukazuje mi, ze ste hlasovali na dvoch mojich aktivitach. mozte to prosim napravit? dakujem 🙂
ak to mate u vas v poriadku, sorry 🙂

drobeceklucinka
2. jan 2014

a u mna to skoncilo tak ze 11 like mam na srubovanie vrchnackov a ostatok sa rozdelilo.takze asi to vyhrava nie?ja to skusim este nejako obzvlasnit nech to nie je len na farby a pocitanie.

martina646
2. jan 2014

@slniecko379 opravila som to. Bolo to preto, lebo som hlasovala za jednu z povodnych a potom aj za novu aktivitu.

ivianocka
2. jan 2014

@moninka1 super, ja by som sa pridala na hromadku, potrebujem machovu gumu.

ivka03
2. jan 2014

@zyzu @moninka1 @ihrisko2009 @luciaobrocnikova @moninka1 @slniecko379 @samila @martina646 @miracle @drobeceklucinka @fufina1 @sunsun @ivka03 @liesi @adelajda2012 @ivianocka @lucia814 @majaza @majush @bublinqa @peliroja Kocky, ked budete niektora objednavat, dajte aj mne prosim vediet. Ak bude jasne, ktoru aktivitu budem robit, tak si tiez nieco budem objednavat

miracle
2. jan 2014

@sunsun
Kludne mozem urobit aj tie gombiky...

sunsun
2. jan 2014

@miracle to by bolo super.... 😉 i ked mne osobne bude za tym zvukovym pexesom luto....☹

moninka1
2. jan 2014

zienky, nemusi nam byt luto, ak nebudu vsetky aktivitky vo vybere - dame druhe kolo, dame tretie kolo .... 😀 😀
na ceskom konikovi som videla jednu vymenu uz v 7-mom pokracovani 😅

ihrisko2009
autor
2. jan 2014

@sunsun ak by si chcela mozem Ti pribalit s tangramom odo mna aj par obalov od kinderiek a urobis si zvukove pexeso doma. My uz mame dve kolekcie po desat kusov. Jedna je taka jednoduchsia, rozdiely su vyrazne, druha je narocnejsia. Obsah je co dom dal 🙂

ihrisko2009
autor
2. jan 2014

Zienky ja by som ten tangram chcela robit z hrubsej machovej gumy, ale na webe som nasla len klasicku hrubku 2 mm. Nemate niekto tip na zdroj s vacsou hrubkou? Dakujem

sunsun
2. jan 2014

@ihrisko2009 to by si bola strasne zlata... naozaj by ma to potesilo... 😉 ja by som ti zasa mohla poslat nieco taketo, ak by si mala zaujem https://www.modrykonik.sk/blog/sunsun/album/tvo...

slniecko379
2. jan 2014

@ihrisko2009 Mozes prosim zahlasovat za jednu z mojich aktivit? Dakujem 🙂 Ukazuje mi, ze si nehlasovala, ak ano, tak sorry 🙂

majaza
2. jan 2014

@sunsun aj ja kludne môžem poslat, aj som ti to chcela napisat, len ma @ihrisko2009 predbehla 🙂

miracle
2. jan 2014

Mam taku jednu otazku, ked budete vyrabat balicky - budu vsetky rovnake, alebo co kus to original?

adelajda2012
2. jan 2014

Tak babule, ja mam 10 hlasov (jeden je od maminy mimo vymeny) za kalendar a 10 za navliekanie. Ale @ihrisko2009 mi dala hlas k obom, tak jeden prosim ta zrus a tym asi rozhodnes o tom co budem robit ;). Plus este @luciaobrocnikova hlasovala aj za karticky zmyslov aj za kalendar... Tak ja teraz neviem ;)

adelajda2012
2. jan 2014

@miracle vsetkych 20ks by malo byt viac-menej rovnakych. Ale samozrejme podla materialu...ak bude mat napr. polovica modre gombiky a druha polovica zelene, tak to urcite nevadi 🙂

miracle
2. jan 2014

@adelajda2012 Dakujem, uz som sa zlakla, ze budem vyrabat "chlapcenske" a "dievcenske" varianty ...

adelajda2012
2. jan 2014

@miracle no ak niekto chce a pri vyrobe mu to neskomplikuje zivot, tak moze aj toto ponuknut. Ako napr. bublinqa s tou rybou a autickom. Ale nie je to vooobec nutne ani povinne ;)

ihrisko2009
autor
2. jan 2014

@sunsun vymenime 🙂 dakujem

ihrisko2009
autor
2. jan 2014

@adelajda2012 upravila som to. Dala som hlas za kalendar.