icon

Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov

cilka17
16. apr 2014

Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂

orygynal
6. máj 2014

@natabun velke pismena A5. vdak 🙂 a

netuska78
6. máj 2014

@orygynal ahoj 🙂 vybrala by si si prosim z mojich ponukanych aktivitiek....lebo od teba este nemam like....aj v tom albume nevyhernych su este moje tri aktivitky....tak kludne pozri aj tam...ja vyrabam kazdemu podla zelania 🙂 pekny dnik 🙂

luciaobrocnikova
6. máj 2014

@natabun tak velke pismena a A5

sliver
6. máj 2014

Moje uzatvorenie hlasovania:
robím 6ks penovej prevliekačky a 3ks hry Lego
Natabun je indi vindi

relaxan
7. máj 2014

@natabun A5 a tlacene velke pismena, dakujem

cilka17
autor
7. máj 2014

@sliver napis mi, o ktoru aktivitu mas zaujem

sliver
7. máj 2014

@cilka17 ako si napísala že ideš robiť výhernu taj poprosím hviezdy

orygynal
7. máj 2014

@sliver presne tieto mam a pracujem uz aj na svojich. vdaka ze si na mna myslela, ked si na ne natrafila 🙂. uz len zohnat cecka. ... z internetovej stranky kde som ich mala vyhliadnute zatial neodpovedaju...

sliver
7. máj 2014

@cilka17 - kedy je finišovanie? potrebujem si to poznačiť aby som si vedela všetko naplánovať...

cilka17
autor
7. máj 2014

@sliver dohodli sme sa na koniec juna 🙂

gabrielkap
7. máj 2014

@luciaobrocnikova pre teba vlajky? len pre istotu, neoznacila si..

luciaobrocnikova
8. máj 2014

@gabrielkap neoznacila? idem to napravit ...ano vlajky 😉

vmb
8. máj 2014

Tu je prototyp hlavolamu. Môžem ho urobiť takto 4 farebný, ale aj viac -10farebný. Ak má niekto záujem zmeniť aktivitu, dajte mi vedieť buď do IP, alebo sem. @cilka17 prosím vymeniť fotku v albume s výhernými aktivitami namiesto tangramu. Ďakujem

vmb
8. máj 2014

čakám na vytlačenie predlôh na robenie a tak, aby som sa nenudila, urobila som dcére modré trojuholníky 🙂 To bude ráno radosti, že má novú hračku

vmb
9. máj 2014

@sliver tento súbor mi nejde otvoriť čo si pridala, ale ak sú to tieto, tak áno 🙂 Ak má o ne niekto záujem, pridám svoje foto a urobím 😉

sliver
9. máj 2014

@vmb niektoré su iné ale áno je to v podstate ono 😉

vmb
9. máj 2014

@sliver túto fotku som našla prvú v PC, mám iné predlohy vytlačené

gabrielkap
9. máj 2014

@vmb ja si prosim zmenit aktivitu 😉 vdaka

vmb
9. máj 2014

Tak si spravme zhrnutie:
tvorba slov - @lenusskaa @natabun
abeceda - @luciaobrocnikova @orygynal @relaxan @netuska78
strom s číslami - @lenusskaa @kmotra7 @luciaobrocnikova
hlavolam - @sliver @cilka17 @natabun
@gabrielkap na akú aktivitu ti to zmením? chceš trojuholníky?

sliver
9. máj 2014

@vmb wau sa namakáš a ako vidím robíš aj viacerým viaceré.... a že malá výmena 😉

vmb
9. máj 2014

@sliver to je v pohode, aj tak by som po nociach pri malom nespala 😉

natabun
10. máj 2014

Dievčatá, mám otázku. Knižka bue obsahovat vsetky pismena abecedy, aj napr ä - babätko, chcete nejak zvyraznit to pismeno v slove?
Keby spoluhlasky oznacim cervenou, samohlasky modrou - myslim tym tie individualne pismena, a potom slovo by bolo ciernou, len to konkretne pismenko do farby aj v slove? napr. A-cervene - A(cervenou) UTO(ciernou)

vmb
10. máj 2014

@natabun to by bolo fajn takto označené

natabun
10. máj 2014

@vmb VIERKA, PROSIM, napadne ta slovo na Á ?

natabun
10. máj 2014

@vmb no nie na Á ale s Á 🙂 mne beha po rozume len aria 🙂

natabun
10. máj 2014

@natabun mam slavik 🙂

tomaskovamaminka
10. máj 2014

@natabun :D aj ja mam "šálka" "pohár" a este aj "páv" ,aj ked s vami nie som vo vymene, nedalo mi:D Mozno detom to bude blizsie, ako slávik.
@natabun prepac, aj ked to je tiez pekne slovo🙂

netuska78
10. máj 2014

@natabun velmi sa tesim ze tam budu vsetky pismena z abecedy 🙂 este ma napadlo láva, jaguár, odrážadlo, podsedák, vysávač, kvetináč..keby ma este nieco napadlo napisem....viem ze na niektore asi tazko najst jednznacny lahkopomenovatelny obrazok ....to len taky rychly nocny brainstorming 🙂