icon

Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov

cilka17
16. apr 2014

Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂

luciaobrocnikova
30. jún 2014

@relaxan ked to tu tak vypisujes hadam ja mam vsetko v baliku hihi podaci listok aj peniaze su na sto percent hihi

relaxan
30. jún 2014

@luciaobrocnikova no snad mam baliky plne 🙂 ale nevidim tu ziadnu maketku ani mapku vypadnutu, tak snad...

cilka17
autor
30. jún 2014

@sliver @vmb dievcata dnes balicky dosli,aktivitky su uzasne 🙂

cilka17
autor
30. jún 2014

@relaxan ja tiez nemam farebnu tlaciaren :(

cilka17
autor
30. jún 2014

@relaxan nevadi,podaci v pohode vypisem 🙂

relaxan
30. jún 2014

@cilka17 ja som dnes poslala, ale teta na poste pri otazke, kedy to bude u teba odpovedala, ze viete ako to u nas chodi, posielali ste uz nieco, ja ze balik ani nie, no tak to ratajte 3 - 5 dni, snad do piatku, ale ze ona mi to do Stropkova neodnesie osobne, takze mila pani, ja len dufam, ze to pride cim skor

tomaskovamaminka
30. jún 2014

@relaxan Ja som poslala v piatok a dnes uz to kocka mala, ako balik. A tiez mi tvrdila, ze tak v utorok, oni vzdy pridaju🙂

orygynal
1. júl 2014

@relaxan @lenusskaa @natabun @kmotra7 @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver @cilka17 žienky, balík som posielala dnes 1. triedou. ospravedlňujem sa za omeškanie, skôr som to nestihla kvôli črevnej viróze (hnačky, vracanie) oboch mojich ratolestí ☹ . @netuska78 my dve sa dohodneme čo a ako... 😉

cilka17
autor
1. júl 2014

@luciaobrocnikova balicek dnes dosiel,aktivity su krasne...dakujem 😉

luciaobrocnikova
2. júl 2014

@cilka17 tak to bola rychlost ked bol balik na druhy den tam a to som rada 😉

cilka17
autor
2. júl 2014

dnes dosli dalsie 4 baliky 🙂 aktivity su nadherne,doma mam 9 balikov...chyba od @kmotra7 ... dnes ich potriedim a ked dojde posledny balicky rozposlem...budem vas informovat 🙂

relaxan
2. júl 2014

@cilka17 aj moj uz prisiel?

natabun
2. júl 2014

KOcky, nasla som chybu!!!!!!!!!!!!!!!! ospravedlnujem sa vam: pismeno B- ma byt cervene , je to spoluhlaska, ja ho tm mam modre, prosim opravte i to s detmi....dakujem

cilka17
autor
2. júl 2014

@relaxan ano dosiel,chyba uz len jeden 🙂

luciaobrocnikova
3. júl 2014

@cilka17 este chyba ten jeden?

cilka17
autor
3. júl 2014

@luciaobrocnikova ano uz iba jeden

kmotra7
3. júl 2014

balik poslaný 🙂 kus neskor - dnes ...zlomila som si ruku a veci dorabali pomocnici - ako korigovat domacnost, 2 deti a dorabat busy bags 🙂 @cilka17

cilka17
autor
4. júl 2014

balicek este nedorazil,chcela som zajtra,ze vsetky poslem naraz,ze manzel odvezie na aute....poposielam na dalsi tyzden postupne,lebo nemam auto, budem sa snazit cim skor 🙂

cilka17
autor
7. júl 2014

@relaxan @netuska78 @lenusskaa @orygynal @natabun @kmotra7 @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver dosiel posledny balickek-aktivity su krasne....zajtra nejake uz poposielam....a poprosim emailove adresy nech si poposielame aktivity 🙂

cilka17
autor
8. júl 2014

@relaxan @netuska78 @lenusskaa @orygynal @natabun @kmotra7 @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver dievcata dnes odisli balicky....doma mam este dve @kmotra7 a @relaxan a tie poslem az vo stvrtok,zajtra nebudem doma...prosim informujte ma ak vam dojdu a ci vsetko doslo ok 🙂

sliver
10. júl 2014

@cilka17 ahojky, dnes prišiel balík, dcérka je unesená 😉
ale chýbajú mi vlajky? ☹

Dievčatá kráááááásne ďakujem za výmenu!!!!!!!!!

sliver
10. júl 2014

@cilka17 prepáč beriem späť, našla som ich 😉 som slepá alebo čo, taká som bola natešená z tých vecí, hned sme všetko začali rozbalovať a tieto jedny sme omylom nechali v krabici..... ešte raz prepáč!!!!

vmb
10. júl 2014

@cilka17 @relaxan @netuska78 @lenusskaa @orygynal @natabun @kmotra7 @luciaobrocnikova @gabrielkap @sliver
aj ja už mám balík doma, je úúúúúžasnýýýýý. Všetky aktivity sú nádherné. Veľmi veľkéé VĎAKA vám všetkým.

relaxan
10. júl 2014

@vmb @cilka17 @relaxan @netuska78 @lenusskaa @orygynal @natabun @kmotra7 @luciaobrocnikova @gabrielkap @sliver
tie ktore ste mi este neposlali mail, tak prosim poslite, nech Vam viem poslat aktivitu aj mailom 🙂

lenusskaa
10. júl 2014

baby balicek uz mam doma, dakujem za krasne aktivitky 🙂 nechybaju niektorej z vas slova v krabickach? tusim som posielala len 10 vrecusok a jedny sa mi vratili.. ak ano, napiste adresu do IP, poslem..

natabun
10. júl 2014

dievcata velke dakujem, je to uzasne, lucka @luciaobrocnikova ta knizka ma dostala 🙂))))) je super, este som ju dnes svojej mamine ukazovala 🙂)) baby ja mam vacsiu radost ako maly 🙂) ten len von a skakat teraz a abehat a piesok🙂))ale 100% vyuzijeme .)

sliver
10. júl 2014

@natabun @luciaobrocnikova kocky ukazte aj mne 🙂 som zvedava

natabun
10. júl 2014

@sliver vies ako ma uchvatila? je to taky pribeh, co som ani netusila, boze lucka ma niekde na nu odkaz, idem kuknut...

luciaobrocnikova
10. júl 2014

@sliver ty ju uz mas doma odomna 😉 tu knizku 😉

netuska78
10. júl 2014

@relaxan @cilka17 @lenusskaa @orygynal @natabun @kmotra7 @luciaobrocnikova @gabrielkap @vmb @sliver ahojte zienky....aj my uz mame balik doma 🙂 dnes som bola ponho na poste... dakujem velmi pekne za vymenu, za vsetky aktivitky 🙂 ... na uvod sa anetka vrhla na skatulky zapalkove a pismenkovu knihu a adamko na drevenu palicu z navliekacej aktivitky 🙂 urcite sa vyhrame, velka spokojnost na nasej strane 🙂 zelam vam este krasne pohodove usmievave letne dni a snad niekedy nabuduce zase v nejakej dalsej vymene 🙂 a cilka Tebe zvlast vdaka za organizaciu, balenie a posielanie 🙂