Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov
Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂
maminky mate este miesto pre mna na vymenu?
@luciaobrocnikova vieme sa dohodnut na tej aktivite co som si vybrala,lebo ja tie listy mam
@gabrielkap ja suhlasim a tesim sa na ne 🙂
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HSlWiAk... mozte si prezriet hlasovanie ak vam to pojde...do konca tyzdna mate este cas menit rozhodnutia a potom uz ukoncime hlasovanie,aby sme si mohli nakupit potrebne veci a pomalicky robit 🙂
@kmotra7 kedze vyhernu nemam, tak asi budem musiet viac 🙂
@gabrielkap mohla by som poprosit predlohu na kluce?
@gabrielkap a ako aktivitu by som chcela vlajky, kluce si urobim sama podla predlohy...
@gabrielkap ahojky napisala som ti do ip 🙂 rada by som teda vlajky a ci predlohy mailom alebo este nieco dalsie na vymenu 🙂 to sa dohodneme 🙂
@sliver @luciaobrocnikova dievcata, ma slovo ceckove aj nejaky iny vyznam o ktorom neviem? 🙂 rada by som bola v obraze...
@sliver @luciaobrocnikova no a hop niekto zoskocil z mojho kabla a uz to doslo aj mne 🙂 🙂 🙂
@malamargaretka Ako vidím žiadna odpoveď sa ti nedostáva. Treba sa opýtať @cilka17 . Ale pokiaľ viem sa to uzavrelo. No ja sa ďalšej šikovnej maminke nebránim 🙂
@vmb @malamargaretka je to uz uzavrete...ale urcite budu este dalsie vymeny 🙂
@cilka17 @netuska78 @vmb @sliver @natabun @kmotra7 @gabrielkap @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova Damy, takto to bude vyzerat, chcem, aby to bolo co najviac realne a tie, ktore maju vztah ku geografii, mozu detom vysvetlovat v reale, co znamena zelena, zlta a hneda farba, atd... bude sa to pripinat na podlozku (1. obrazok - modrobielu) cez suchy zips... podobne mozem urobit aj Europu a staty vyznacit na mape a bude to ako pomocka ku vlajkam
@cilka17 v pohode, ja len ze sa pisalo aj do montessori skupiny, tak som myslela, ze vas est enie je dost! ale ak by bolo vela zaujemcov pod ciarou- mohli by sme vytvorit novu skupinu- mat enejake nahradnicky?

@sliver ja by som brala asi skôr niečo jednofarebné, ak by to nebol problém...