icon

Výmena vrecúškových aktivít 3 - 6 rokov

cilka17
16. apr 2014

Ahojte,zalozila som tuto skupinku pre mamicky,ktore maju este zaujem o vymenu aktivit pre 3-6 rocne deticky....Bolo by super keby sme boli do 10,aby tie aktivity boli prepracovanejsie....Poprosim popridavat nejake navrhy....termin posielania zatial je okolo 15.juna.Dalsie detaily sa dohodnu potom....tesim sa na spolupracu 🙂

orygynal
1. máj 2014

@sliver ja by som brala asi skôr niečo jednofarebné, ak by to nebol problém...

sliver
1. máj 2014

@orygynal a @relaxan prosím vás o odpoved k otázkam v albume, akosi sa neviem úplne rozhodnúť... u relaxan sa prikloním na aktivitu ktorá má viac hlasov ked hodiny nemali uspech len potrebujem odpovede 😉

ostatné už je jasné 😉
teda ešte u @kmotra7 ma zaujíma či ide robiť výhernú?

kmotra7
1. máj 2014

dievčatá, budem robiť dve aktivity - matice a geyboard. teda @silver a @vmb skúste sa rozhodnút pre jednu z tých dvoch.

kmotra7
1. máj 2014

@cilka17 ... som jediná čo u teba chce radšej labirint ako súhvezdia. rozhodla si sa teda pre výhernú aktivitku, alebo sa vieme dohodnút indi-vindi?

sliver
1. máj 2014

@kmotra7 oki, geyboard doma mám takže vyhrávaju matice 😉 aby si mala prehlad zmením si hlasovanie 😉

malamargaretka
1. máj 2014

maminky mate este miesto pre mna na vymenu?

kmotra7
1. máj 2014

@relaxan ides robit vyhernu ci indi-vindi?

sliver
1. máj 2014

@kmotra7 nie si jediná 😉 len ja labyrint budem mať z inej výmeny a je to dosť komplikované kým sa príde na to čo tam dať alebo teda čo použiť aby to držalo....
ja som si nevybrala nič ale nevadí, súhvezdia podarujem chlapcom v okolí 😉

cilka17
autor
1. máj 2014

@sliver ak by sa dalo tak by som chcela lego,ak nie v pohode moze ostat to co som mala 🙂

cilka17
autor
1. máj 2014

@kmotra7 vieme sa dohodnut kludne ti to spravim 🙂

cilka17
autor
1. máj 2014

@sliver skus mi poslat nejake navrhy co by si chcela a mozno to budem vediet spravit,ak si si nic nevybrala

cilka17
autor
1. máj 2014

@luciaobrocnikova vieme sa dohodnut na tej aktivite co som si vybrala,lebo ja tie listy mam

cilka17
autor
1. máj 2014

@netuska78 @vmb @sliver @natabun @kmotra7 @relaxan @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova @gabrielkap pripadne viem aj toto spravit,bola by aj ryba

gabrielkap
1. máj 2014

@cilka17 @netuska78 @vmb @sliver @natabun @kmotra7 @relaxan @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova vlajky maju v albume 7 hlasov, v tabulke kazdy nehlasoval, suhlasite teda s tym aby som robila tuto vyhernu aktivitu?
@netuska, chces aj vlajky? lebo kluce ti mozes spravit..

cilka17
autor
1. máj 2014

@gabrielkap ja suhlasim a tesim sa na ne 🙂

cilka17
autor
1. máj 2014

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HSlWiAk... mozte si prezriet hlasovanie ak vam to pojde...do konca tyzdna mate este cas menit rozhodnutia a potom uz ukoncime hlasovanie,aby sme si mohli nakupit potrebne veci a pomalicky robit 🙂

relaxan
1. máj 2014

@cilka17 hviezdicky mozu byt

relaxan
1. máj 2014

@sliver nemam problem ti urobit tie hodiny, idem to aj tak robit pre dcerku, len nechapem preco na obrazku je tolko karticiek, lebo moja predstava je: 1 zalaminovane hodiny bez ruciciek a kocky a fixka na kreslenie ruciciek 🙂

relaxan
1. máj 2014

@kmotra7 kedze vyhernu nemam, tak asi budem musiet viac 🙂
@gabrielkap mohla by som poprosit predlohu na kluce?

relaxan
1. máj 2014

@gabrielkap a ako aktivitu by som chcela vlajky, kluce si urobim sama podla predlohy...

relaxan
1. máj 2014

@kmotra7 oki menim na geyboard a mozem poprosit mailom predlohu na tienove divadielko?

netuska78
1. máj 2014

@gabrielkap ahojky napisala som ti do ip 🙂 rada by som teda vlajky a ci predlohy mailom alebo este nieco dalsie na vymenu 🙂 to sa dohodneme 🙂

netuska78
1. máj 2014

@sliver @luciaobrocnikova dievcata, ma slovo ceckove aj nejaky iny vyznam o ktorom neviem? 🙂 rada by som bola v obraze...

netuska78
1. máj 2014

@sliver @luciaobrocnikova no a hop niekto zoskocil z mojho kabla a uz to doslo aj mne 🙂 🙂 🙂

vmb
1. máj 2014

@malamargaretka Ako vidím žiadna odpoveď sa ti nedostáva. Treba sa opýtať @cilka17 . Ale pokiaľ viem sa to uzavrelo. No ja sa ďalšej šikovnej maminke nebránim 🙂

cilka17
autor
1. máj 2014

@vmb @malamargaretka je to uz uzavrete...ale urcite budu este dalsie vymeny 🙂

gabrielkap
1. máj 2014

@cilka17 @netuska78 @vmb @sliver @natabun @kmotra7 @relaxan @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova chcela by som vas poziadat aby ste sa k obrazku v albume vyjadrili ci chcete staty Europy alebo sveta 😉

relaxan
1. máj 2014

@cilka17 @netuska78 @vmb @sliver @natabun @kmotra7 @gabrielkap @lenusskaa @orygynal @luciaobrocnikova Damy, takto to bude vyzerat, chcem, aby to bolo co najviac realne a tie, ktore maju vztah ku geografii, mozu detom vysvetlovat v reale, co znamena zelena, zlta a hneda farba, atd... bude sa to pripinat na podlozku (1. obrazok - modrobielu) cez suchy zips... podobne mozem urobit aj Europu a staty vyznacit na mape a bude to ako pomocka ku vlajkam

netuska78
1. máj 2014

@relaxan 🙂 mne sa tvoj real paci a kto chce moze si z machovej gumy urobit aj vo farbach monte 🙂 a ked sa budu aktivitky doplnat - myslim teraz tu europu mapa plus vlajky od gabiky ...to bude skvele 🙂🙂🙂

malamargaretka
1. máj 2014

@cilka17 v pohode, ja len ze sa pisalo aj do montessori skupiny, tak som myslela, ze vas est enie je dost! ale ak by bolo vela zaujemcov pod ciarou- mohli by sme vytvorit novu skupinu- mat enejake nahradnicky?