icon

Výmena vrecúškových aktivít pre dieťa od 1 - 3 rokov

pampeliska289
2. aug 2014

Ahojte mamičky,

Veľmi ma zaujali diskusie, ktoré tu mamičky založili na vytvorenie zaujímavých vrecúšok s aktivitami pre ich detičky.
Preto som sa rozhodla založit novú skupinu a verím, že sa nájde 10mamičiek, ktoré by radi niečo vytvorili a zároven dostali balík s 10aktivitami pre svoje dieťa.
Potrebujeme teda 10mamičiek.

Ako to funguje?
Každá mamička si zvolí čo bude vyrábať. Po odsúhlasení sa pustíme do práce. Po ukončení pošlete na moju adresu, nabalíčkujem to a pošlem každej mamine. Predpokladám, že by sme to mohli mať do mesiaca hotové. Tak aby sme mali nové aktivity pre detičky keď bude vonku zase pršať.

Určite je tento systém už znamy, ale ak nie pýtajte sa.

Inšpirácie všade na internete. Ak potrebujete pošlem linky.

Kto by sa chcel teda pridať??? 🙂 🙂

majuska0407
8. okt 2014

ahojte maminky. prosím Vás mate ešte voľné miestečko pre mňa???? rada by som sa zapojila som nová.ďakujem za info Majka

ask
8. okt 2014

@cicamica1980 Skus aj obycajne papiernictva, alebo kik ci teddy, myslim ze obcas som videla aj v tescu v kreativnych potrebach...... naozaj je to velmi vysoke postovne na taku drobnost🙂

cicamica1980
9. okt 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@majuska0407 bohuzial uz nie. aktivity mame odhlasovane, vyroba rozbehnuta. ial na 20 ks aktivit, ak by sa pocet aktivit zvysil o 1 ks, mohlo by to sposobit problem niektorym maminkam. odporucam ti ale sledovat vo vore v kategorii sport, zaujmy, hobby - tam sa otvaraju taketo skupiny na vymenu vrecuskovych aktivit

majuska0407
9. okt 2014

@cicamica1980 Ďakujem za radu. Určite idem sledovať

pupik111
9. okt 2014

@cicamica1980 skoda, ze si skor nepovedala, ja som objednavala odtial, ale uz mam objednavku davno doma :( Inak to vyzera zaujimavo, ked to zozenies, daj mi prosim vediet kde, dakujem

cicamica1980
9. okt 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.
llela
11. okt 2014

zuzkalika @andulqa @arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @zuzkalika + @cicamica1980
baby prosim vas nemate niektora navyse na predaj filc 1,5 mm oranzovej farby. neviem ho nikde zohnat a ak ano tak dlha dodacia doba...mam doma len 0,9 mm a pradlo ostane bude z 1,5 mm filcu

sony2002
11. okt 2014

@llela oranzovy veru nemam, ale skusim sa ti pozriet u nas v jednom obchodiku, mozno ho tam najdem.. 🙂 v utorok by som ti dala vediet, ak by si dovtedy nic nezohnala 🙂

llela
12. okt 2014

@sony2002 ahoj, velmi pekne ti dakujem, bola by som ti vdacna. Ak by som teda mohla pomarancovy, hrubka 1,5 mm a dva kusy. Ma to rozmer ako A4. este raz dakujem,

sony2002
12. okt 2014

@llela kuknem v utorok, ci maju, tiez potrebujem cerveny :D dam v utorok info, ci som zohnala ;)

llela
13. okt 2014

@christina87 ahoj chcem sa ta opytat, v predchadzajucej vymene si robila to pradlo, cim si to strihala? ak mozes konkretne druh, znacku🙂 pretoze ja co mam doma noznice je to ako za trest a to su nove:(

christina87
13. okt 2014

@llela Ahojky akurát čitam celú diskusiu a kukám že zháňaš filc u nás majú takýto a má do 2 mm.A čo sa týka nožničiek tak mám klasické obyčajné na papier. Náhodou som našla ja fotku na nete 😀 .

llela
13. okt 2014

@christina87 filc mi ma pozriet jedna maminka zajtra tak dufam ze budu mat, ak by nemali tak by som ti dala vediet...ja potrebujem 1,5 mm...ma porazi stych noznic, ja mam doma 3 a jedny uplne nove a zle sa to, este skusim nieco vymysliet, som myslela ci si nemala nejake specialne🙂

cicamica1980
14. okt 2014

@andulqa @arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @zuzkalika + @cicamica1980

maminky, chcem sa opytat, ako ste na tom s vyrobou🙂
ci sa dari, pripadne dajte foto 🙂
ak niekto nestiha, plis dajte vediet.
ma niekto problem s niecim vo "vyrobe" - ak hej, napiste sem a oslivte vsetky maminky, urcite ma niekto skusenost🙂))

ja sa chcem opytat, ale teraz tak trochu off topic - sili ste niekto na stroji 2 mm filc? zosit dokopy, t.j. 2 vrstvy 4 mm - ide to? alebo radsej v rukach? ide to vobec v rukach? prepichnem to ihlou? ak mate niekto skusenosti, napiste mi prosim

pripominam deadline na odoslatie balika : 7.11. piatok

sony2002
14. okt 2014

@llela ahojcek, filc kupeny, napis mi pls do spravy adresu, nech ti ho mozem poslat 🙂 zajtra by som isla na postu s nim 🙂

llela
14. okt 2014

@sony2002 ahoj, ty si poklad, dakujem..pisem ip

drahuska11
14. okt 2014

@cicamica1980 ahoj, este som nesila, ale ked som chodila po obchodoch typu davinci apod., videla som tam ihlu na filc - na prepichovanie dierok - takze sa to sije asi v rukach....ale v sobotu idem na taky kurz sitia, tak sa ti mozem opytat r

cicamica1980
14. okt 2014

@drahuska11 no ak by ta to napadlo, tak sa opytaj prosim🙂

pupik111
15. okt 2014

@cicamica1980 ahoj, co sa tyka mojej aktivity, usilovne na nej pracujem - uff, 20ks je dost, tak to zaberie aj dost casu, ale mam v plane to do konca tyzdna usit a potom hodim foto. Otazocka - ak by som to dokoncila skor, mozem Ti to aj skor poslat? a este druha otazka, je potrebne aj pri mojej aktivite davat ten sacok? dakujem

cicamica1980
16. okt 2014

@pupik111 ak by ti to nevadilo, prosim posli mi to az v tyzdni 3-7.11
dovod je ten, ze na postu budem musiet ist autom - do kocara to nevmestim, a chcem ist pre vestko na jeden krat. t.j. ak mi to vsetky poslete v tyzdni 3-7.11, to co mi nedonesie kurier, tak pojdem na 1x vziat autom na postu. proste aby som nemusela na postu chodit autom viac krat.

kedze sa v tvojej aktivite nema co rozsypat, tak do sacku nemusis🙂

a verim, ze sitie je fuska... drzim ti palec, velmi sa tesim an to zapinanie🙂

zuzkalika
16. okt 2014

@kajka18 ahoj 🙂 prosim ta vsimla som si ze si zapojena aj do inej vymeny. prosim ta mas predlohy k tej aktivite? ak ano mohla by som ta poprosit? velka vdaka 🙂

llela
16. okt 2014

@andulqa @arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @zuzkalika + @cicamica1980
Baby povedzte mi, je to normalne. Mam kupeny 1,5 mm filc z troch roznych zdrojov a kazdy je INY. Aj hrubkou aj na dotyk. ved to je chore. tak si prosim vyberte ci chcete mat kratke nohavice pomarancovej farby trochu hrubsie alebo tensie ako ostatne oblecenie. Zial uz neviem zohnat taky isty nakolko v tom obchode pomarancovy nemaju.

sony2002
16. okt 2014

@llela tym filcom sa vobec netrap 🙂 urob, ako to tebe vyhovuje ;) aspon bude oblecenie rozmanitejsie na dotyk :D:D:D

zuzkalika
16. okt 2014

@llela urob ako sa ti bude dat, nerob si s tym tazku hlavu🙂 ved drobcom to bude jedno 🙂

futasova
16. okt 2014

@cicamica1980 Ahoj, ja pomalicky scenujem, tlacim, laminujem a striham 😉 nakoniec som si laminovacku kupila, tak mi to pride jednoduchsie, laminujem a striham po castiach (kedy sa mi da a syncek spinka) lebo je toho dost 🙂 budem sa snazit to poslat v tyzdni 3-7.11

kajka18
16. okt 2014

@llela ako urobis, tak bude... hrubkou sa netrap 😉

edulkobaby
16. okt 2014

Z procesu vyroby:

kajka18
18. okt 2014

@zuzkalika daj mail,poslem ti 😉

arwen12
18. okt 2014

@kajka18 Mozem aj ja poprosit poslat?