icon

Výmena vrecúškových aktivít pre dieťa od 1 - 3 rokov

pampeliska289
2. aug 2014

Ahojte mamičky,

Veľmi ma zaujali diskusie, ktoré tu mamičky založili na vytvorenie zaujímavých vrecúšok s aktivitami pre ich detičky.
Preto som sa rozhodla založit novú skupinu a verím, že sa nájde 10mamičiek, ktoré by radi niečo vytvorili a zároven dostali balík s 10aktivitami pre svoje dieťa.
Potrebujeme teda 10mamičiek.

Ako to funguje?
Každá mamička si zvolí čo bude vyrábať. Po odsúhlasení sa pustíme do práce. Po ukončení pošlete na moju adresu, nabalíčkujem to a pošlem každej mamine. Predpokladám, že by sme to mohli mať do mesiaca hotové. Tak aby sme mali nové aktivity pre detičky keď bude vonku zase pršať.

Určite je tento systém už znamy, ale ak nie pýtajte sa.

Inšpirácie všade na internete. Ak potrebujete pošlem linky.

Kto by sa chcel teda pridať??? 🙂 🙂

cicamica1980
19. okt 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@andulqa @arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @zuzkalika + @cicamica1980

maminky,
posielam dalsie instrukcie:

list/balik s aktivitami prosim poslat v tyzdni 3.11. /najskor/ - 7.11 /najneskor/.
pokial sa vam da, poslite to ako doporuceny list - ide to o den kratsie, a je to lacnejsie.
ale ako list vam to vezmu iba do 2 kg, a tiez to musi splnat nejake rozmery.

aby ste to poslali vsetky v ten jeden tyzden /3.11-7.11/ chcem preto, aby som ten dalsi tyzden mala vsetky balicky na poste a aby som ich odviezla autom na 1x 🙂))

dalej vas chcem poprosit
kazda mi do IP prosim poslite meno, priezvisko, adresu, telefon - ja budem podavat baliky pre vas elektronicky /t.j. nebudem rucne vypisovat podacie listky/, tak si zacnem na webe sl. posty pripravovat podacie listky.

zaroven mi kazda prosim najneskor do 14.11. poslete na moj ucet 3,20 EUR /postovne na balik, II trieda, do 5 kg/ - to bude na baliky smerom k vam. prosim poslat do 13.11., aby som 14.11. mala na ucte.
prosim do poznamky uvedte svoj nick na MK a meno + priezvisko. moje cislo uctu poslem do IP

prosim baliky smerom ku mne poslat v dostatocne velkej krabici - aby sa tam zmestili vsteky aktivity, co budem posielat ja k vam naspat🙂

kazda mi v krabici poslete jednu A4, kde napisete ako prijimatela vasu adresu, a odosielatela moju adresu /poslem do IP/. tiez navrhujem, ked budete posielat balik/list, aby ste prijimatela /mna/ a odosielatela /vas/ napisali tiez na A4 a nalepili an vrch krabice. ja potom po roztriedeni aktivit iba tu vasu A4 prelepim tou A4 ktoru mi pripravite a odoslem

ak mate niekto nejake otazky, postrehy, komenty - sem s nimi🙂))
ak som nieco napisala nezrozumitelne, ozvite sa🙂
zelam vam kraasny den
zuzana

zuzkalika
19. okt 2014

@kajka18 nepresla mi priloha :/

kajka18
19. okt 2014

@zuzkalika posielala som to cez mobil... vecer to skusim este raz z pocitaca... o.k.?

llela
20. okt 2014

@drahuska11 podla mna to tam vobec netreba bodkat, naco ked sa to rozpija a nerobila by som ani obrysy aby ostavavali na autickach, by som tu ciarku obstrihla vyzera to potom mohutne. Ale to je len moj nazor....ja by som dala ale inu farbu naraznika, ma taku isti farbu ako podklad a straca sa snim. ja si kreslim sablonu tou najtensou fixkou
http://shop.regina.sk/Kancelárske_potreby/Písan...
ale zeny mi pisali, ze existuje aj fixka, ktora sama zmizne po urcitych hodinach a maju ju tu:
www.textilmania.sk

mima551
20. okt 2014

@drahuska11 ja by som asi tiez nebodkovala 🙂 a myslim, ze ked prilepis komponenty na auticko, bude to lepsie ako prikladat.

nikus5
20. okt 2014

@drahuska11 ja by som tiež nebodkovala a s tým nárazníkom má llela pravdu - tá farba sa tam stráca 🙂

bibi78
20. okt 2014

@drahuska11 ja si myslim, ze je uplne jedno, ci bodkujes, ci nie, tym deckam na detailoch fakt nezalezi. co sa farieb tyka, tak suhlasim, cim farebnejsie, tym lepsie, ale ak si uz zacala, tak ziadne dieta si nebude stazovat na farbu naraznika, to len maminy riesia detaily 😉

pupik111
20. okt 2014

Ahojte maminky, takže ja mám hotovo, dúfam, že budete spokojné, snažila som sa, ale zase nie som profesionálna šička (som len taký domáci samouk).
@andulqa @arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @zuzkalika + @cicamica1980

llela
21. okt 2014

@pupik111 klubuk dole, sikovnica si...ja sa uz velmi tesim na tuto aktivitu pretoze mala mi objavila caro sucheho zipsu na topankach🙂

mima551
21. okt 2014

@pupik111 wow, sikovnica 🙂

cicamica1980
21. okt 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

maminky, prave mi pisala andulqa, ze nestiha a opusta vymenu
citujem
-----
Ahoj, velmi ma to mrzi, ale musim opustit tuto vymenu emoticon strasne vela veci sa mi nakopilo tento mesiac a vobec to nestihnem spravit, mozno keby som mala nieco jednoduchsie, ale to obliekanie je strasne narocne na strihanie oblecenia a proste vobec nemam na to cas emoticon velmi ma to mrzi kvoli maminkam, ktore uz mozno dokoncili svoje aktivity, ale fakt mi to nejako nevychadza emoticon emoticon emoticon
-------

kedze prepokladam, ze vsetky vyrabate 20 aktivit, tak ma napadlo, ci nemati tip na niekoho, kto by sa chcel pridat k nam ako nahradnik... skuste sa pripadne opytat vo vasej skupine - ja sa opytam vo ferbruarovkach 2013.
ak nikoho nenajdeme ako nahradu, tak bude stacit 19 aktivit.

@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @zuzkalika + @cicamica1980

mimamijami
21. okt 2014

@cicamica1980 a ta mamicka, ktora sa uz nezmestila,zda sa mi, ze taka bola, ta by nemala zaujem a ako to potom bude s nahradou, urobi ona tu aktivitku, ci budeme opat hlasovat za nieco?
Inac ja stiham, vsetko uz mam nafotene, pomaly striham a chystam sa laminovat. a velmi sa tesim na aktivity ostatnych... 🙂

cicamica1980
21. okt 2014

@mimamijami ta mamicka, co sa uz "nezmestila" si zalozila dalsiu skupinu, kde organizuje vymenu, takze ona uz asi tazko🙂 to co by robila nahradnicka, to by sme sa este dohodli - asi by sa jej lepsie robila aktivita, ktoru ona navrhne... ako nieco nadiktovane...

marcelka932
21. okt 2014

@cicamica1980 mne by to e npr.dost vyhovovalo ked by nas bolo 19 lebo zhodou okolnosti ja som uz hotova urobila som 19 aktivit zle som si vypocitala filc musim na 20tu dokupit ... A ak by nas bolo 19 tak mam pokoj ...a mozno napad pre ostatne mozu si tu zvysnu niekomu darovat urcite maju malych susedov 😉

nikus5
21. okt 2014

@cicamica1980 mne by tiež nevadilo, keby nás ostalo len 19....@marcelka932 mala dobrý nápad - dá sa aj darovať 🙂

jelen
21. okt 2014

@cicamica1980 tiez som ok s 19timi aktivitami a 20tu niekomu podarovat 😉

futasova
21. okt 2014

@cicamica1980 Ja tiez nemam problem aby nas bolo len 19nast, 20tu moju aktivitku mozem podarovat kamoske, co ma tiez synceka a praktizuju montessori 🙂

zuzkalika
21. okt 2014

@cicamica1980 suhlasim staci nas 19 🙂

mima551
21. okt 2014

@cicamica1980 19 je ok 🙂 aj nova kocka by mala strasne malo casu na nakup a pripravu

cicamica1980
22. okt 2014

@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @zuzkalika + @cicamica1980

ozvali sa mi 3 mamicky, ze by mali zaujem sa pridat.
tak to urobim tak, ze si to odhlasujeme - lebo na druhej strane, niektore mamicky mozno maju vyrobenych 20 ks
takze napisem dole 2 prispevky, liknite ten, ako to chcete

cicamica1980
22. okt 2014

AK CHCETE, ABY NAS ZOSTALO BOLO 19, DAJTE LIKE TOMUTO PRISPEVKU

cicamica1980
22. okt 2014

AK CHCETE ABY NAS BOLO 20 T.J. VEZMEME NAHRADNICKU, DAJTE LIKE TOMUTO PRISPEVKU

cicamica1980
22. okt 2014
cicamica1980
23. okt 2014

ok, myslim ze hlasovanie mozeme ukoncit, uz teraz vacsina chce nahradnicku.
dakujem za ucast vo volbach🙂
tak idem to poriesit🙂

sticza
23. okt 2014

Môj návrh je priraďovanie farieb: 4ks farebný papier A5 zalaminátovaný a 24 kartičiek z každej farby 6ks tiež zalaminátovaných
@cicamica1980

cicamica1980
23. okt 2014

maminky

takze ozvali sa mi 2-3 nahradnicky. aby to bolo "spravodlive" poziadala som ich, aby kazda dala navrh jednej aktivity do zajtra sem do fora. potom v sobotu mozeme vsetky zahlasovat a ktora aktivita vyhra, tak tu maminku vezmemem ako nahradnicku.

@sticza je jedna z nahradnickok. dakujem pekne za navrh🙂

mima551
23. okt 2014

@sticza ja som za, ale mohla by si napriklad dat aj suchy zips na karticky? zozadu? aby to drzalo na predlohe? 🙂

mimamijami
23. okt 2014

@sticza aj mne sa to paci 🙂 a teda kde sa nestretneme, to je super 🙂
@mima551 a s tym suchym zipsom je to super napad 🙂

nikus5
23. okt 2014

@sticza toto je super nápad 🙂 veľmi sa mi to páči 🙂