icon

Výmena vrecúškových aktivít pre dieťa od 1 - 3 rokov

pampeliska289
2. aug 2014

Ahojte mamičky,

Veľmi ma zaujali diskusie, ktoré tu mamičky založili na vytvorenie zaujímavých vrecúšok s aktivitami pre ich detičky.
Preto som sa rozhodla založit novú skupinu a verím, že sa nájde 10mamičiek, ktoré by radi niečo vytvorili a zároven dostali balík s 10aktivitami pre svoje dieťa.
Potrebujeme teda 10mamičiek.

Ako to funguje?
Každá mamička si zvolí čo bude vyrábať. Po odsúhlasení sa pustíme do práce. Po ukončení pošlete na moju adresu, nabalíčkujem to a pošlem každej mamine. Predpokladám, že by sme to mohli mať do mesiaca hotové. Tak aby sme mali nové aktivity pre detičky keď bude vonku zase pršať.

Určite je tento systém už znamy, ale ak nie pýtajte sa.

Inšpirácie všade na internete. Ak potrebujete pošlem linky.

Kto by sa chcel teda pridať??? 🙂 🙂

sticza
23. okt 2014

@mima551 Môžem dať, to nie je problém 🙂

cicamica1980
25. okt 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@sticza
kedze ziadna ina maminka zaujemkyna sem nedala navrh, tak si jedina nahradnicka a teda vitaj u nas🙂

maminky, verim ze suhalsite
@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @zuzkalika + @cicamica1980

idem pridat tvoj navrh do fora
vyrobit prosim 20 ks, deadline na odoslatie je 7.11.
detailne pokyny tu
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-fwq35e/

cicamica1980
25. okt 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.
sticza
25. okt 2014

Ďakujem za prijatie 🙂

kajka18
27. okt 2014

Ahoj dievcata, takze hlasim, ze uloha je splnena - 20ks zvukoveho pexesa je vyrobenych a pobalenych 🙂

kajka18
28. okt 2014

@arwen12 
@bibi78 
@drahuska11 
@edulkobaby 
@evdzelyn
@futasova 
@christina87 
@jelen 
@llela 
@luciamartin
@marcelka932 
@mima551 
@mimamijami 
@nikus5 
@pupik111
@sony2002 
@sticza 
@zuzkalika
@cicamica1980

Este sa chcem opytat... mozem vam vlozit do vrecusok taky popis ako sa hra hra a co sa skryva vo vajickach? 😉

cicamica1980
29. okt 2014

@kajka18 jasne🙂

llela
29. okt 2014

@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @sticza @zuzkalika + @cicamica1980
Dievcata finisujem, ale mam problem so snurou na pradlo...klasicka co je, je s ocelovym lankom a to nie je moc na caste odvezovanie, vlna sa mi zda tenka, ze sa roztrhne. Som bola popozerat este v papiernictve a celkom sa mi pozadava jutovy spagat. Nevadilo by vam to, kebyze poslem spagat namiesto zinky🙂 alebo nejaky navrh🙂

drahuska11
29. okt 2014

mne nevasi, ak to bude cele spolu drzat 🙂

kajka18
29. okt 2014

@llela moze byt aj spagat 😉

arwen12
29. okt 2014

@llela Moze byt kludne aj spagat.

futasova
29. okt 2014

moze byt aj spagat 🙂

zuzkalika
29. okt 2014

@llela jasne ze moze byt aj spagat 🙂

mimamijami
29. okt 2014

@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @sticza @zuzkalika + @cicamica1980
Zienky, ja mam hotovo 🙂
Som trosku sklamana z tej magnetickej pasky, je to slabe, na chladnicke to nedrzi, ale na plechu to bolo celkom fajn. Tak ak to bude zle, dajte dole. Mala som to prvykrat a neviem, ci to stoji za tu cenu...
Ale aktivitka snad posluzi aj tak... 🙂

nikus5
30. okt 2014

@kajka18 jasné 🙂

llela
31. okt 2014

Tak dievčatá hotovo. Už mám aj pobalené a začiatkom týždňa posielam. Je to moje prvé tvorenie od základnej školy tak dúfam, že budete zhovievavé🙂 do budúcna si musím vybrať takú aktivitu, kde nie je hneď vidieť, že človek je nemehlo. Inak bola som u nás v galanterke a mne sa to páčilo, tak som zobrala pre všetky, tie nášivky aby to trochu oživilo. Ale keďže chápem že nie každá chcete „oživovať“ oblečenie tak som si to netrúfla pripevniť, tak ak budete chcieť stačí to prilepiť. A skúšala som to s malou a výsledok je všetky štipce polámané, takže my si ešte trochu počkáme kým to bude pre nás.

futasova
31. okt 2014

@kajka18 Ja poprosim ano a dakujem 🙂

llela
31. okt 2014

@kajka18 aj ja si poprosim ten popis🙂

marcelka932
31. okt 2014

@kajka18 aj ja prosim popis

evdzelyn
31. okt 2014

Takže všetok materiál konečne dorazil, ALE:
Chcela som to urobiť tak, že tie otvory by boli z farebných cvokov - objednala som veľkú farebnú škálu, aby to bolo aj v súlade s monte...., LENŽE tie cvoky sa lámu, nedržia ☹ - asi mám slabú cvokovačku a aj tak sú malinké tie otvory 😢
Tak som to chcela urobiť z farebného papiera a nalepiť - nedrží to a nevyzerá to pekne...
Tak som zháňala alternatívu a kúpila v Kik také nalepovacie krúžky - tie držia super!
ALE mali iba štyri farby... 🙄
TAKŽE otázka:

Stačia Vám tam tie štyri farby? Tie drôtiky pekne sedia k farbám , nie ako na fotke... len tá krikľavo ružová má taký skôr fialový drôtik....

Ešte skúsim na nete pohľadať, ale či to stihne prísť a kedy to potom budem robiť..... 🙄
A ešte by som skúsila do iného mesta ísť pozrieť, ale nedávam si nádej .... 😒
TAK???

edulkobaby
31. okt 2014

@evdzelyn Pre nas su 4 farby v pohode. Moja mala este nerozoznava farby vobec, takze nam bude stacit zacat trenovat na styroch.

mimamijami
31. okt 2014

@evdzelyn tiez mozu byt 4 farby 🙂 a ak by si nam mohla aj ine farby drotikov poslat, ked sa zdokonali drobec vo farbach, mozeme si doma dorobit ostatne...

evdzelyn
31. okt 2014

@mimamijami múdro 🙂
.... presne, pošlem viac farieb, šak vidíš, koľko som ich objednala, lebo som nevedela ako to dopadne... a presne, že to dopadlo na p*d 🙂...
.... a možno u vás budú mať tie krúžky a už si budete len prelepovať 😎 ....

drahuska11
31. okt 2014

@kajka18 ano 🙂

mima551
31. okt 2014

@kajka18 ano prosim 🙂

arwen12
31. okt 2014

@evdzelyn Suhlasim so 4 farbami. To bude akurat. 🙂

llela
1. nov 2014

@evdzelyn otazka mimo, ale chcem sa opytat ked ta doza je nalezato ako je jej vyska, alebo teda aky je priemer🙂 ci sa mi to zmesti do krabice, ktoru mam nachystanu🙂 dakujem

evdzelyn
1. nov 2014

@llela rozmer dózy je cca 13*11 cm - je to od Francúzskeho mlieka 🙂

a zároveň ešte otázka či môže ostať povrch neupravený ??? ...tak ako je na fotke - je to vlastne farba plechu... 😅

kajka18
1. nov 2014

@evdzelyn nechces to skusit oblepit nejakou samolepiacou tapetou? 🙂