Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)
Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂
@motovidlo Myslis nieco taketo? 🙂
Nieco pre @maryennn1 kedze cez IP ti foto neviem poslat..
@kittykittyke Jo, niečo podobne som doma vyrobila, vystrihla som do vrchnaku z nutrilonu dierku na vinove stuple a dierku na Tesco smolkove domino a veselo sa vklada 🙂 Ale pacia sa mi aj tie autickove drahy, ak to
@maryennn1 pridá do albumu, zmením svoje preferencie 🙂
@kittykittyke Presne dnes ráno som myslela na cestu pre autíčka, že keby sa to chcelo niekomu robiť, že by sa mi to páčilo. Mám dcérku, ale autíčka ju berú úplne že najviac 🙂
@motovidlo
@kittykittyke
@xarra246 ok, cestičky dám do albumu 🙂 na ich prevedení sa potom môžme dohodnúť bližšie 🙂
Baby zobudil sa mi drobec, fičíííím 🙂
Baby, este mi nieco napadlo.. ja viem celkom slusne hackovat.. tak mi napadlo, ze by som mozno aj touto svojou zrucnostou vedela sem prispiet.. byt prinosom..
len zatial som nic take nenasla, kde by sa to dalo vyuzit.. napada vam nieco? 🙂
@hela_tn ak chceš, vezmi si tú knižku ty 🙂 ja som to dala ako návrh, že to tu ešte nie je, či as toho niekto neujme 🙂 ak nie, môže to zostať mne, ako chceš.
@maryennn1
pozerám, že nikto si nevzal tú "rybačku". Ja sa už dlho chystám vyrobiť si doma prototyp, zatiaľ som sa k tomu nedostala, ale myslím, že by som to mohla zvládnuť. avšak bola by magnetická, nie na háčiky (magnet v rybke, magnet na udici.) Ničo ako na obrázka, ale spinka (prípadne väčší magnet) by išla medzi dve vrstvy filcu, aby to drobci nespapali 🙂 Môžeš mi to v albume prehodiť namiesto tej dúhy napríklad, tá ma hlasov nula 🙂
ta draha je super a nie len pre chlapcov, mam babu a pol dna pocuvam iba brrrm brrm brrm 😉 obrazky na palickach som aj ja uvazovala len som sa to bala dat ze to je pre starsich som si myslela a tie rybky su super ale mne sa aj ta duha paci v tom albume, jaaaaaaj ako si ja vyberiem vsak skoro vsetko je super.
take rybky na magnetkach sme mali na hernickach a deti to dost bavilo som aj rozmyslala ze nieco take by som skusila urobit doma
tie site sa mi pacia asi najviac ale asi by som sa bala do toho pustit
Kocky, ja dnes velmi nestiham, ale vecer som rozmyslala nad tym, ze to moje pocasie z filcu bude asi financne a pracou trochu narocnejsie, tak by som radsej asi robila jahodu, co poviete?
Baby súhlasíte aby som aktivity- @maryennn - prevliekačky, @motovidlo - ovocie, @chimsee - farby, @romanovaz - kartičky vyradila z albumu? Nemajú žiaden hlas a baby tam majú okrem nich iné krásne aktivitky, aspoň prevzdušníme album.
Aktivity, ktoré pridala @fufina1 ešte nechám, lebo ich pridala len včera, ale mohla by si ešte niečo pohľadať, keďže zatiaľ nemá žiaden hlas ani k jednej aktivite. Hmmm? môže byť?
@maryennn1 nevedela som to vcera narychlo najst, skusim pohladat, ked bude cas, teraz len odbieham od maleho 🙂
@oveckajanka jasne, A4 do knihy

@xarra246 hovoríš mi z duše 🙂