icon

Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)

mnique777
13. jan 2014

Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂

maryennn1
20. feb 2014

@xarra246 hovoríš mi z duše 🙂

kittykittyke
20. feb 2014

Mne by sa aj nieco taketo pacilo pre chlapcov..
Viem, ze som pisala, ze uz nebudem davat ziadne navrhy, no ale neda mi to..
vyrobene by to mohlo byt z filcu napr.. alebo obrazok zalaminovany.. alebo privitam aj napad s inym materialom.. ak by sa to pacilo..

kittykittyke
20. feb 2014

Alebo aj tu je na obrazku taka cesticka v tvare osmicky.. ktora by mohla byt fajn.. a aj to ostatne sa mi paci..

kittykittyke
20. feb 2014

@motovidlo Myslis nieco taketo? 🙂

kittykittyke
20. feb 2014

Teraz si niesom ista, ci to sem uz niekto pridaval.. ale..
Podla mna by bolo fajn aj puzzle - mohli by byt nejake ,,zakladne" zvieratka.. ak by ste chceli, tak aj tie pismenka, alebo cislice.. alebo nejake ine obrazky..

kittykittyke
20. feb 2014

Nieco pre @maryennn1 kedze cez IP ti foto neviem poslat..

motovidlo
20. feb 2014

@kittykittyke Jo, niečo podobne som doma vyrobila, vystrihla som do vrchnaku z nutrilonu dierku na vinove stuple a dierku na Tesco smolkove domino a veselo sa vklada 🙂 Ale pacia sa mi aj tie autickove drahy, ak to
@maryennn1 pridá do albumu, zmením svoje preferencie 🙂

kittykittyke
20. feb 2014

@motovidlo @maryennn1 citas? :D
prosime si autickove drahy.. 😉

xarra246
20. feb 2014

@kittykittyke Presne dnes ráno som myslela na cestu pre autíčka, že keby sa to chcelo niekomu robiť, že by sa mi to páčilo. Mám dcérku, ale autíčka ju berú úplne že najviac 🙂

maryennn1
20. feb 2014

@motovidlo
@kittykittyke
@xarra246 ok, cestičky dám do albumu 🙂 na ich prevedení sa potom môžme dohodnúť bližšie 🙂

maryennn1
20. feb 2014

toto by sa mi páčilo... dám do albumu a uvidíme 🙂

maryennn1
20. feb 2014

Baby zobudil sa mi drobec, fičíííím 🙂

xarra246
20. feb 2014

Nenašla som samostatný obrázok, ale teda išlo mi o autíčkovú dráhu. Táto s ami veľmi páči 🙂

kittykittyke
20. feb 2014

@maryennn1 @motovidlo
@xarra246
Baby, ja som na to uz tiez skor myslela.. len akosi asi odvahu som nemala to sem dat.. :D
ale som rada, za nam ten napad viacerym pozdava.. 🙂
a jasne, ako pisala @maryennn1 na konkretnom prevedeni sa dohodneme.. ak to teda prejde.. co duuuufam, ze ano.. 🙂

kittykittyke
20. feb 2014

Baby, este mi nieco napadlo.. ja viem celkom slusne hackovat.. tak mi napadlo, ze by som mozno aj touto svojou zrucnostou vedela sem prispiet.. byt prinosom..
len zatial som nic take nenasla, kde by sa to dalo vyuzit.. napada vam nieco? 🙂

mnique777
autor
20. feb 2014

@hela_tn ak chceš, vezmi si tú knižku ty 🙂 ja som to dala ako návrh, že to tu ešte nie je, či as toho niekto neujme 🙂 ak nie, môže to zostať mne, ako chceš.

@maryennn1
pozerám, že nikto si nevzal tú "rybačku". Ja sa už dlho chystám vyrobiť si doma prototyp, zatiaľ som sa k tomu nedostala, ale myslím, že by som to mohla zvládnuť. avšak bola by magnetická, nie na háčiky (magnet v rybke, magnet na udici.) Ničo ako na obrázka, ale spinka (prípadne väčší magnet) by išla medzi dve vrstvy filcu, aby to drobci nespapali 🙂 Môžeš mi to v albume prehodiť namiesto tej dúhy napríklad, tá ma hlasov nula 🙂

xarra246
20. feb 2014

@mnique777 Tak to už áno 🙂 Magnetka dnu, to by bolo super 🙂

hela_tn
20. feb 2014

@mnique777 tak ja by som ju mohla spraviť, priznám sa,že šiť vôbec neviem, tak skôr sa musím orientovať na takéto smery;)

ivana08
20. feb 2014

ta draha je super a nie len pre chlapcov, mam babu a pol dna pocuvam iba brrrm brrm brrm 😉 obrazky na palickach som aj ja uvazovala len som sa to bala dat ze to je pre starsich som si myslela a tie rybky su super ale mne sa aj ta duha paci v tom albume, jaaaaaaj ako si ja vyberiem vsak skoro vsetko je super.
take rybky na magnetkach sme mali na hernickach a deti to dost bavilo som aj rozmyslala ze nieco take by som skusila urobit doma
tie site sa mi pacia asi najviac ale asi by som sa bala do toho pustit

mnique777
autor
20. feb 2014

@hela_tn ja som na tom podobne 🙂

chimsee
20. feb 2014

Kocky, ja dnes velmi nestiham, ale vecer som rozmyslala nad tym, ze to moje pocasie z filcu bude asi financne a pracou trochu narocnejsie, tak by som radsej asi robila jahodu, co poviete?

ivana08
20. feb 2014

@chimsee to hned ked som pozerala sa mi to zdalo narocne ze waauu ak sa do toho pustis 😉
inak mne sa paci aj takato lienka, ale tu najprv musim vyskusat nanecisto pre nas a ak sa mi podari tak mozno v druhom kole alebo ju niekto zoberie uz teraz ? 😉

chimsee
20. feb 2014

@ivana08 ved prave, ja som si to nejako neuvedomila, ze to vlastne budem robit 20x 😀 Este tak raz pre synceka by sa to v pohode dalo, ale pre vsetkych, no neviem...

maryennn1
20. feb 2014

@mnique777 rybky sú super a s magnetom to bude dokonalé 🙂 už sú v albume
@hela_tn tebe som v albume priradila hmatovú knižku (len neviem ako si vyberiem medzi zvieratkami a knižkou 😅 ) asi fakt budeme musieť urobiť druhé kolo 😀 @ivana08

maryennn1
20. feb 2014

@chimsee ja s tým nemám problém aj jahôdka je krásna 🙂

maryennn1
20. feb 2014

@ivana08 tá lienka sa aj mne už dávnejšie páčila, ale asi by teraz bola ešte pre našich drobcov náročná, ale v druhom kole ju rada uvidím 🙂

maryennn1
20. feb 2014

@chimsee môžeš prosím dať hlas k tej správe k tej 21 účastníčke? lebo viem, že ty si súhlasila, len si nelajkla správu, díííík 🙂

maryennn1
20. feb 2014

Baby súhlasíte aby som aktivity- @maryennn - prevliekačky, @motovidlo - ovocie, @chimsee - farby, @romanovaz - kartičky vyradila z albumu? Nemajú žiaden hlas a baby tam majú okrem nich iné krásne aktivitky, aspoň prevzdušníme album.
Aktivity, ktoré pridala @fufina1 ešte nechám, lebo ich pridala len včera, ale mohla by si ešte niečo pohľadať, keďže zatiaľ nemá žiaden hlas ani k jednej aktivite. Hmmm? môže byť?

oveckajanka
20. feb 2014

@chimsee a Jahoda bude vlastne do knihy ano? cize na format A4???
@mnique777 rybky su perfektne, tesiiiiim 😀

chimsee
20. feb 2014

@maryennn1 nevedela som to vcera narychlo najst, skusim pohladat, ked bude cas, teraz len odbieham od maleho 🙂

@oveckajanka jasne, A4 do knihy