Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)
Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂
@kittykittyke Veď nápadobne, aj ja by som už mala ísť, lebo zajtra budem ako mátoha 🙂
Ja mam dievca a vobec by nam nevadila ta autodraha 🙂
@maryennn1 určite by sa dala verzia s kočíkmi 😉 to su len take predlohy, da sa všeličo ešte povylepšovať 😀
no veru, tak utekajte do postielky
@kittykittyke ja by som tiež veru mala
@veonka a nebudes uz teraz nic pridavat? Vies, aby som kludne mohla spat... :D
oki
@kittykittyke budem pokračovať až zajtra, chod s kludom spať 😀
@veonka
@kittykittyke Ja už s tých krásnych vecí aj tak nezaspím 🙂
@maryennn1 prosim ta ešte zajtra niečo "pošmejdim" a potom by som ti povedala ktore by som akoze uprednostnila z mojho pohladu, že čo by ma nejviac bavilo vyrabat ... a samozrejme aj babam tu co by sa najviac pacilo. dakujem ti ... aj vam ostatnym za strpenie 🙂 ... s malym sa to tazko rieši, a ked spi, je aj kopec inych veci, však to poznate...
@kittykittyke
@maryennn1
dobru noc aj vam 😵
@veonka
@kittykittyke dobruuuuuu 🙂
Juuj, kocky, ja sa uz tesim na vsetky vecicky od vas a tesim sa aj na druhe kolo, ked je tu tolko krasnosti 🙂
Ja myslím, že druhé kolo proste musi byť 🙂
ahojte dievcata 🙂 prepacte ze az teraz sa ozyvam,ale krvopotne som zhanala nieco co by som bola schopna aj vyrobit 🙂) takze, ja mam napad na domacu detsku plastelinu ktoru by som vyrobila doma z muky vody ..... napr 4 farby a ktomu take zalaminovane obrazky. Pointa spociva v tom ze deticky dotvaraju z plasteliny napriklad kolieska na auto, zobacik, kridelka pre vtacika, zmrzlinu na kornutok.....
alebo si este trufam vyrobit puzzle, ale taky napad uz tu je, a mne osobne sa aj viac pozdava ta plastelina 🙂
inac tie vase napady su spicove doteraz ;)

@veonka ešte ma napadlo, že ak by sa odhlasovala tá prevliekačka tak by sa pre kočky čo majú dievčatá mohla urobiť verzia s kočíkmi, alebo niečo také, hmm?