icon

Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)

mnique777
13. jan 2014

Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂

maryennn1
20. feb 2014

@veonka ešte ma napadlo, že ak by sa odhlasovala tá prevliekačka tak by sa pre kočky čo majú dievčatá mohla urobiť verzia s kočíkmi, alebo niečo také, hmm?

kittykittyke
20. feb 2014

@maryennn1 ale ako inspiraciu tu kacicku k mojim ,,detickam" urcite berieeem.. super napad.. :D
@veonka

kittykittyke
20. feb 2014

@maryennn1 @veonka
Babyyyyyyyy, ale ja uz musiiiim ist do posteleeee...
uz som si to tolkokrat povedala.. no da sa? ked tu teraz prichadzaju take super napady? :D

maryennn1
20. feb 2014

@kittykittyke Veď nápadobne, aj ja by som už mala ísť, lebo zajtra budem ako mátoha 🙂

veonka
20. feb 2014

@maryennn1 aha, uz maju tieto, oki, nevadí, ja len tiež tak pre inšpiráciu, veĎ ešte popozerám dalsie napady do zajtra 😀

gabgabbb
20. feb 2014

Ja mam dievca a vobec by nam nevadila ta autodraha 🙂

maryennn1
20. feb 2014

@veonka pre pána, už asi ani nič nepridávaj, lebo sa ozaj nebudeme vedieť rozhodnúť 😀

maryennn1
20. feb 2014

@gabgabbb tak to je potom fajn 🙂

veonka
20. feb 2014

@maryennn1 určite by sa dala verzia s kočíkmi 😉 to su len take predlohy, da sa všeličo ešte povylepšovať 😀
no veru, tak utekajte do postielky
@kittykittyke ja by som tiež veru mala

veonka
20. feb 2014

ešte toto je pekné, ale už trošku zložitejšie, neviem či by som to stíhala vyrobiť

kittykittyke
20. feb 2014

@veonka a nebudes uz teraz nic pridavat? Vies, aby som kludne mohla spat... :D

veonka
20. feb 2014

a do tych stromov by sa dali ešte dať poletovať aj tieto baloniky... to by ma bavilo 😀

veonka
20. feb 2014

oki
@kittykittyke budem pokračovať až zajtra, chod s kludom spať 😀

maryennn1
20. feb 2014

@veonka
@kittykittyke Ja už s tých krásnych vecí aj tak nezaspím 🙂

kittykittyke
20. feb 2014

@veonka dakujeeeeeem.. :D
tak dobruuuu noc babyyyy :D
@maryennn1

veonka
20. feb 2014

@maryennn1 prosim ta ešte zajtra niečo "pošmejdim" a potom by som ti povedala ktore by som akoze uprednostnila z mojho pohladu, že čo by ma nejviac bavilo vyrabat ... a samozrejme aj babam tu co by sa najviac pacilo. dakujem ti ... aj vam ostatnym za strpenie 🙂 ... s malym sa to tazko rieši, a ked spi, je aj kopec inych veci, však to poznate...

veonka
20. feb 2014

@kittykittyke
@maryennn1
dobru noc aj vam 😵

maryennn1
20. feb 2014

@veonka
@kittykittyke dobruuuuuu 🙂

lindana
20. feb 2014

Kristusak ked vidim tieto navrhy tak budem za zlu, ale dufam, ze si to niektora dievcina rozmysli a uvolni mi miesto 😀 😀 😝 😵
@maryennn1
@veonka

martina05
21. feb 2014

@veonka kraaaasne.... 😵

martina05
21. feb 2014

@veonka
@maryennn1 baby sledujem, ze tu v skupine mame samych Adamkov....aj moj syncek je Adam... 🙂

chimsee
21. feb 2014

Juuj, kocky, ja sa uz tesim na vsetky vecicky od vas a tesim sa aj na druhe kolo, ked je tu tolko krasnosti 🙂

maryennn1
21. feb 2014

@lindana ak sa vyjadria ešte tri baby tak si s nami, môj hlas máš (len ja neviem lajknuť svoj príspevok), veď ak už niečo robím 20x prečo by som neurobila o jedno viac, tak ak sa tri baby pridajú, ideš to do toho s nami 🙂

maryennn1
21. feb 2014

@martina05 hej aj ja som si to všimla 🙂

xarra246
21. feb 2014

@veonka Tvoja verzia autodráhy sa mi veľmi priveľmi páči. Mám dievčatko a autíčka miluje, takže žiadne kočíky 😀

xarra246
21. feb 2014

Ja myslím, že druhé kolo proste musi byť 🙂

veonka
21. feb 2014

baby ja tiež myslím, že je nápadov aj na tri kolá 😀

@maryennn1 ja súhlasím s pridaním @lindana mne nevadí o jedno viac urobiť, tak nech sa môže aj ona zapojiť a budeme mať o jeden nápad tiež viac 😵 😀

@xarra246 super že aj dievčatkam vyhovujú autíčka 😅

maryennn1
21. feb 2014

@veonka super, tak už len dve baby a hneď ju budem kontaktovať 🙂

skriatko
21. feb 2014

ahojte dievcata 🙂 prepacte ze az teraz sa ozyvam,ale krvopotne som zhanala nieco co by som bola schopna aj vyrobit 🙂) takze, ja mam napad na domacu detsku plastelinu ktoru by som vyrobila doma z muky vody ..... napr 4 farby a ktomu take zalaminovane obrazky. Pointa spociva v tom ze deticky dotvaraju z plasteliny napriklad kolieska na auto, zobacik, kridelka pre vtacika, zmrzlinu na kornutok.....
alebo si este trufam vyrobit puzzle, ale taky napad uz tu je, a mne osobne sa aj viac pozdava ta plastelina 🙂
inac tie vase napady su spicove doteraz ;)

hela_tn
21. feb 2014

@veonka ja mam tiez dievčatko,ale u nás bábiky a kociky vôbec nejdú,skôr zvieratká a autíčka..takze som tiez za autickovu verziu;)